Nie no dziś jestem też pierwsza 

Iwcik witaj kochana

czekam na obfotografowaną szczęśliwą mamusię i jej kochany skarb Lenkę 

jak wam mijają nocki??????
Anabubka kurcze dziewczyno podziwiam cię

daj troche tego powera co
?????????????????????
Agnes super że Oliwka pozytywnie nastawiona do przedszkola
u nas też był czas miłości do pepy i dżordża 

teraz szał przeszedł
od właściwie roku jest big love do Hanah Montana , HSM , no i nieśmiertelnej Charli i Lola 

Beatko a jak małż jest na tych akcjach po tyle godzin itd to oni mają więcej płacone czy jakiś dodatek delegacyjny czy pensja jest bez zmian????
Natali hormony swoje robia
ja w ciąży z Antkiem cały wrzesień koniec sierpnia to przepłakalam :-):-):-):-)do łez doprowadzało mn ie wszystko a problemy stawały się gigantyczne 
minie na szczęście
ale co do prcacy małża na miejscu jestem za powinniście być blisko 
Kamcia miłego wypoczynku w Polsce
Ania to taka milusia ta gra;-):-):-):-):-)
Dowikluś jak masz kochana na sprzedaż jakiś ciepły bezrękawnik albo spodnie jakieś jak dla mojego Antoszki to ja chętna ale we wrześniu bo teraz wydatki stop
jedynie jeszcze Adamowi buty i muszę orzystopować zresztą czekam jeszcze na kasę od szefowej 
Agnes a właśnie pytam po raz setny

jaki asortyment ty będziesz mieć u siebie w sklepie?????????????????????????? powiedz mi że to sex shop 

Liduś to widzę że Krystian ci się załatwił jak moja trójca
oj dużo dużo zdrówka dla niego 
STO LAT ZDRÓWKA SUPER KOLEGÓW SAMYCH 6 W SZKOLE I SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ DLA KLAUDII MADZIULINATASZY mmalinka z rodzinką
O idalej dziura w mózgu nie pamiętam co jeszcze miałam napisać

Iwcik witaj kochana

czekam na obfotografowaną szczęśliwą mamusię i jej kochany skarb Lenkę 

jak wam mijają nocki??????Anabubka kurcze dziewczyno podziwiam cię

daj troche tego powera co?????????????????????
Agnes super że Oliwka pozytywnie nastawiona do przedszkola
u nas też był czas miłości do pepy i dżordża 

teraz szał przeszedł
od właściwie roku jest big love do Hanah Montana , HSM , no i nieśmiertelnej Charli i Lola 

Beatko a jak małż jest na tych akcjach po tyle godzin itd to oni mają więcej płacone czy jakiś dodatek delegacyjny czy pensja jest bez zmian????
Natali hormony swoje robia
ja w ciąży z Antkiem cały wrzesień koniec sierpnia to przepłakalam :-):-):-):-)do łez doprowadzało mn ie wszystko a problemy stawały się gigantyczne 
minie na szczęście
ale co do prcacy małża na miejscu jestem za powinniście być blisko 
Kamcia miłego wypoczynku w Polsce

Ania to taka milusia ta gra;-):-):-):-):-)
Dowikluś jak masz kochana na sprzedaż jakiś ciepły bezrękawnik albo spodnie jakieś jak dla mojego Antoszki to ja chętna ale we wrześniu bo teraz wydatki stop
jedynie jeszcze Adamowi buty i muszę orzystopować zresztą czekam jeszcze na kasę od szefowej 
Agnes a właśnie pytam po raz setny

jaki asortyment ty będziesz mieć u siebie w sklepie?????????????????????????? powiedz mi że to sex shop 

Liduś to widzę że Krystian ci się załatwił jak moja trójca
oj dużo dużo zdrówka dla niego 
STO LAT ZDRÓWKA SUPER KOLEGÓW SAMYCH 6 W SZKOLE I SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ DLA KLAUDII MADZIULINATASZY mmalinka z rodzinką

O idalej dziura w mózgu nie pamiętam co jeszcze miałam napisać

;-)