reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No bo moj Dominik wogole jest z tych mniejszych dzieci;-):-)Jak kupuje Jemu ciuchy to na 110 gora na 116:tak::tak::tak:
Zeszyty juz pokupowala,ale pewnie jakies bede musiala dokupic bo wlasnie gladkich nie moglam dostac:szok:A piornik to ma z zygzakiem oczywiscie taki juz z wyposazeniem taki dosyc duzy bo na trzy zamki i w kazdej tej czesci jest cos innego
cos takiego jak ten ale potrojny
AUTA CARS piórnik z wyposażeniem podwójny EXTRA (1178663317) - Aukcje internetowe Allegro

A to co lubi teraz Julka to ja nawet nie wiedzialam co to jest:szok:Chyba jeszcze wszystko przede mna;-):-)
Moje dziewczynki teraz chca taka walizke na kolkach hello kitty ale one kosztuja 150 zł,sa dla Nich za wielkie a poza tym za rok juz pewnie hello kitty Im sie znudzi:no:

reklama
hej popołudniowo.:happy:
ja już sobie poprasowałam,obiad zjadłam,dzieciaki nakarmiłam i położyłam spac,krystianowi dalam zajecie i sortuje flamastry(któren pisze a któren juz nie)bedzie miał zajecie na jakąs 1 godz.;-)a ja z kawka na bb zasiadłam.na 17 jestem na paznokcie umowiona wiec wreszcie nareszcie bede miała ładne.:tak:

malinka-o ranay:szok::szok: jaka adam ma wielka noge:szok:.ale nie mam sie co dziwic bo moj krystian jak bedzie miał tyle lat co adam to pewnie też bedzie miał duża stope.teraz ma 6 lat i nr.buta to 32-33.:szok:a ciuch mu kupuje na 128.:szok:

dowikla-mój krystian ma też piórnik ze zygzaka :tak:ale ja go nie kupowałam tylko dostał od babci na urodziny.
ps.a ten wypadek straszny.:-(

Pati a jaką masz dla siebie kreacje na wesele???????

Patrysia a w czym mykasz na weselicho? Pochwal sie te sukieniusia dla Niki:p
malinka i anka
dla mnie to sukienka:
http://moda.allegro.pl/item1189779201_vila_carlina_piekna_sukienka_36_nowa.html
a dla Niki:
Słodka sukienka firmy InThePink Min.Chrzest 6-12m (1189131452) - Aukcje internetowe Allegro
Hej mamuśki :happy:
no nie uwierzę jest 9 a ja jestem pierwsza :szok::szok::szok::szok:
kochane proszę mi tu listę podpisywać wdrażać się powoli w obowiązki bo wakacje mają się ku końcowi :-D jeszcze 2 tygodnie i jeden dzień i będzie wrzesień :szok:
Moja Julka sie oczywiście nie może doczekać:szok:jak to w 1 klasie :-D wcvzoraj okładałyśmy książki zeszyty naklejki na zeszyty itd była w 7 niebie :-D:-D:-D:-D
dziś chyba z Adamem się za to zabiorę co by mieć już z bani:tak::tak::tak:
hehe ciekawe ile ja bedzie taki zapal trzymal :laugh2::laugh2::laugh2:
no i moj siostrzeniec w szpitalu wyladowal najpierw z biegunka co mu badania porobili i nic nie wykryli i do domu wypisali a nastepnego dnia wrocil do szpitala :crazy:
nie widza jeszcze co mu jest ale wczesniej lezal na sali z dzieckiem z rotawirusem wiec mysle ze to wlasnie od niego zalapal:crazy:
biedaczek musza mu glowke ogolic na lyso bo nie maja mu jak sie wkluc bo to grubasek taki i 2 kg juz schudl a trzy dni lezy w szpitalu:sorry:
mam nadzieje ze mu wreszcie przejdzie:baffled::baffled:
oj biedactwo :-( zdrowla :tak::tak:
Witam sie i ja
Czasmi Was podczytywalam troszke ale pisac to mi sie nie chcialo:no:W niedziele mnie mega zawialo i bolala mnie cala geba ze ruszac sie nie moglam ,a w poniedzialek sie doprawilam i pod wieczor ta geba zaczela mi puchnac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:Teraz juz mi jakos schodzi i wkoncu nie biore zadnych tabletek przeciwbolowych:no:bo tylko tym sie ratowalam:no:
taka ze nie glajda ze nie biore zadnych lekow(oprocz apap itd),bo znajac wszystkie skutki uboczne po prostu mam cykora:no::no::no:No ale widze ze idzie ku lepszemu i wstepnie na jutro planuje zakupki i wizyte u kosmetyczki na wosk:tak::tak::tak:Ale to sa na razie plany;-)
to niezle sie zalatwilas...
fajnie ze mamusi dali polezec u kosmetyczki :tak:
Witam laseczki poobiednio :happy:

teraz ich powoli obkupuję na zimę :tak:Julka ma już tą kurtkę kurtka na niunię, roz.128-134cm POLECAM (1167646662) - Aukcje internetowe Allegro
wczoraj kupiliśmy jej jeszcze taką NEXT 128 7-8 CUDNA KURTKA PUCHOWA + H&M SZALIK (1175839231) - Aukcje internetowe Allegro
Adamowi taką dziś przyszła jest świetna :tak:Kurtka zimowa + GRATIS! (1171353247) - Aukcje internetowe Allegro
Antkowi kupiłam w czerwcu w lumpku kurtke zimową nexta więc w kurtki już są zaopatrzeni może jeszcza Adamowi kupię potem jeszcze jakąś zimówkę na zmianę :tak:Potem muszę im kupić buty zimowe bo nie mają i Adamowi i Antoniemu czapki i szaliki bo Julka ma :tak:A no i całej trójcy rękawiczki :tak:Kurtki wiosenno -jesienne mają wszyscy więc jestem zadowolona Julka z Antkiem maja kalosze Adam nie chciał butki jesienne o właśnie te skórzane adidasa są na Antka teraz dobre te od ciebie więc super bo one takie fajne za kostkę i adidaski więc oni mają buty jeszcze tylko Adamowi jakies jesienne i będzie git a i Julce muszę jakąś czapkę jesienną kupić ten berecik mi się bardzo podoba Cudny berecik . firmy Accessorize. (1164521051) - Aukcje internetowe Allegro jak myslicie będzie pasował do Julki śliwkowego jesiennego płaszczyka?????
no tos ich obkupila, juz masz jeden problem z glowy :tak:
a berecik napewno bedzie pasowal sliczny jest;-)
hej laski witam was gorąco:tak::tak::tak:

Dawno mnie tu nie było :-D:-D:-D niestety nie nadrobie ale was w szpitalu podczytywałam z tel kom bo mam internet ale nie odpisywałam bo za długo by mi zeszlo a mnie i tak skasowali na 30 zł :-D:-D:-Dciul rachunek bedzie za ten miesiac wysoki bo nawet limit darmowych minut przekroczyłam :-D:-D:-D

Dzisiaj wyszłysmy wkoncu ze szpitala , ja prawie wpelni sil troche cos mnie dzisiaj glowa boli ale mam nadzieje ze przejdzie a tak to ok wiadomo troche jeszcze boli brzuszek ale to musi :-):-):-)no i przez pół roku dieta watrobowo trzustkowa no i stwierdziłam ze nie bede miala co jesc bo to co kaza jesc to ja nie lubie:-D:-D:-D

Lenka sobie smacznie spi w swojej kołysce troszke na poczatku sie krzywiła bo kazdy chcial ja wziąść i plakala nie wiedziała biedna co sie dzieje dopiero jak mamusia wziela i przytuliła to sie uspokoila i zasnęla .Rączka sie zagoila po bakteri nie ma sladu mam nadzieje ze teraz juz wszystko bedzie oki:tak::tak::tak::tak:

Dojrzałam Kerna ze miałas urodzinki wiec spóznione ale szczere kobito dla ciebie no i szybkiego rozwiazania :tak::tak::tak:

I wszystkim innym Jubilatom którzy obchodzili urodzinki lub inne okazje szczere sto lat :-):-):-):-):-):-)
kochaniutka witaj,
swietnie ze juz jestescie w domku, tzrymajcie sie :tak:
a z takich wieści to dzis zarejstrowałam swoją działalność gospodarczą :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

jestem nastawiona optymistycznie i wiem ze mi sie uda :tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-) musi :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no tak zacznę ok 7 wrzesnia z wielkim rozmachem :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
powodzenia zycze :-)

bubka ty to mosz zapal :szok::-D

STO LAT ZDRÓWKA SUPER KOLEGÓW SAMYCH 6 W SZKOLE I SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ DLA KLAUDII MADZIULINATASZY
dolaczam sie i ja :-):-):-):-)
100 lat dla Kaludii

a ja chcialam sie jeszcze tylko pozegnac...
mam nadzieje ze dostep do neta jako tako bede miec... i do was zajrze :tak:
jak nie to do zobaczonka za 2 tygodnie....:tak:znaczy... yyyy do napisania:-D
udanej i szczesliwej podrozy i pobytu w PL :laugh2:

Wpadłam w sezon ogórkowy :-D:-D i tym sposobem zrobiłam 10 słoików przecieru ogórkowego na zupkę,13 sałatki szwedzkiej i 8 litrowych słoików korniszonków.:tak::tak::-D:-D
Na ten rok jeszcze jabłka duszone do zrobienia zostały i finito.:rofl2::rofl2::rofl2:
U mnie pogoda średnia,ale trzeba się brać do roboty i mieszkanie do kultury doprowadzić.:sorry::sorry::sorry:
Rosołek i mielone mam,więc jeść jest co,oby tylko było komu :-D:-D,bo młoda w barze przystajennym ostatnio się żywi,Darek na mieście a ja z Kubą coś usiłujemy zjeść z domowych zapasów.:eek::eek::laugh2::laugh2::laugh2:
Dobra laski spadam,bo czasu brak....

Aha chyba Wam nie pisałam.
Jak byłam na pielgrzymce to był pod Mstowem wypadek w grupie żółtej tuż przed nami.
Dziewczyna wybiegła za dzieckiem na pas dla samochodów i wpadła prosto pod jadące auto .
Samochód ją potrącił tak mocno,że przefikołkowała przez maskę i spadła pod następny samochód ,który ją przejechał...:eek::eek::eek:
Cała pielgrzymka modliła się o cud uzdrowienia tej młodej matki:sorry::sorry::sorry:
Dziewczyna miała usuniętą śledzionę,stan jest ciężki,ale przeżyła i wraca do zdrowia.:tak::happy::happy:

o Boze tyle dobrze ze wraca do zdrowia :szok::tak:
a teraz to ty ogorzasta jestes a nie truskawkowa :rofl2::rofl2::laugh2::laugh2::laugh2:

no i witam
wczoraj to wogole nie maialm czasu na neta
bylam u mamy mialam gosci
z dziecmi na spacer
potem jakos to zlecialo
i juz nie mialam checi
mala spi, my zjedlismy obaidek
i za niedlugo bede sie szykowala na dwor...

Ostatnia edycja:
malinka nie pokaywałam go Wam? myślałam, że tak:-)
kupiłam taki, bo tylko ten mis ie podobał z tych tanich, bo reszta dla mnie zbyt nawalona kolorami i wogóle;-)
ROWEREK TRÓJKOŁOWY MILLY MILLY DASZEK HIT 2010 (1185880371) - Aukcje internetowe Allegro

ale najbardziej m sie podobał ten czarny krówka, no ale cena powalająca...
Rowerek rower SMART TRIKE ZOO 6 kolorów+GRATIS (1178322200) - Aukcje internetowe Allegro

dziewczyny bylam wczoraj w H&M i fajnie sweterki sa chlopięce za 19,90:tak: rozpinane i nie:tak: ja Maksa zaopatrzyłam w trzy:-) pomarańczowy szary rozpinane i błękitny całość:-)

W C&A był jeden ładny kombineon za 59zł ale tylko 86 był, a boje się że byłby na Maksa za mały bo teraz Maks nosi 74/80 ubrania, a pod kombinezon jakbym coś cieplejszego ubrała to juz teraz miałby praaawie na styk....

Dowiklus fajny ten piórnik :tak:moje dzieci jakieś gamoniowate:zawstydzona/y: do takiv\ch Adam jak szedł do pierwszej klasy to mu dziadek właśnie taki 3 -komorowy kupił ze spider menem i w jednej komorze kredki w drugiej flamastry a w trzeciej miał ołówki ,długopisy gumki itp no i wiecznie wszystko sie walało w plecaku a pan i w końcu powiedziała że on nigdy na lekcji nie zdąży nic wyciągnąć na czas:-D:-Di kupiłam mu jedno komorowy:tak:a Julce razem z plecakiem kupiliśmy piórnik i worek na kapcie taki był zestaw i piórnik jest jedno komorowy bratz ale nauczona doświadczeniem kupiłam jej jeszcze ten z charle i lola własnie taki typu tuba po to by miała tam kredki takie łatwiej wyciągnąć i w tym z wyposażeniem ma mazaki ołówki długopisy linijki i inne pierdoły a w tym typu tuba kredki i nożyczki klej a właśnie mi sie przypomniało nam babeczka w szkole poleciła kupic kredki grubsze trójkątne że dzieciom łatwiej nimi kolorowac :tak:i faktycznie Julka ma zwykłe ołówkowe w domu bambino te grube w twardej oprawie i takie trójkątne grube i najchętniej tymi trójkątnymi rysuje mówi że jej najwygodniej :tak:i kontury nimi najładniej wypełnia :tak::tak:
Pati śliczna sukienka właściwie dwie śliczne :-D:-D:-D normalnie laski zadacie szyku :tak::tak::tak:a ty planowałaś kupować koszule swojemu?????? bo w realu sa ładne koszule ju,ż od 19.99:tak::tak::tak:
Meduska śliczny ten Maxa rowerek :tak::tak:a ten drugi tez z krówką mi sie najbardziej podoba :tak::tak::tak::tak: ale cena kosmos:szok::szok::szok:my jak się zbieraliśmy za zakup rowerka to nie kupiliśmy :-D:-D:-D:-D a teraz to ju,ż nie ma sensu bo prawie jesień :eek: a na wiosnę to dorośnie do małego rowerku po Julci :-D:-D:-D:-D a mój syn w sweterkach nie lubi chodzić :szok:ma 3 i za każdym razem jak chcę mu włożyć to wkłada je spowrotem do szafki i wyciąga bluze a najbardziej kocha te z kapturami :tak:jak jego braciszek i mamusia :-D:-D:-Dbo tatus to koszulowo -sweterkowy:-D:-D:-D
My po obiedzie normalnie pękam dziś z przejedzenia :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale takie dobre było:-D:-D:-D
Antek spał mi dziś tylko 40 minut bo go brat obudził chciał posłuchac jak mu mocno serce bije:sorry::sorry::sorry::sorry:no normalnie jak by pierwsze raz miał brata w domu:eek::eek::eek::eek:ale już go nie kładę szybciej tatusiowi zaśnie :-D:-D:-D:-D:-D

Malinka na szczęście u mnie Maks jeszcze nie ma swojego zdania:-D i mam nadzeję, że nie będzie miał jeszcze dłuuuuuugo:baffled: :-D

Meduska poczekaj poczekaj:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
U mnie Adam długo pozwalał sie ubierac w to co mamusia szykuje Julka szybko sama decydowała w co chce się ubierac sama oczywiście nie pozwalam jej na niestosowne ubieranie sie np pstrokacizna do szkoły itp Antoni ma swoje ulubione ubrania i nie ma przebacz kocha np sandały i nie raz przed wyjściem w chłodny dzień robi sceny bo on chce sandały:eek: wtedy mamusia mówi no ok to załóż sobie sandałki ale mama idzie a ty zostajesz wtedy szybko zmienia zdanie :-D:-D:-D:-Dale swetrów nie lubi i koniec kropka:-D:-D:-D:-D a bluzy z kapturem kocha mógłby w nich spać :-D:-D:-D ale ja myslę że tak ma każdy jedne ubrania lubi a drugie przekłada na dno szafy :-D:-D:-D

hej
My tez juz po obiadku:tak:i tez jestem mega przezarta:szok:Chcialam isc na jakis maly spacerek ale zrobilo sie ciemno,zaczelo mega mocno wiac i sie rozpadalo:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:No i siedzimy w domu

Moje dzieciaki szybko zaczely miec wlasne zdanie w co chca sie ubierac i tez nie ma przebacz:no:Jak sie na cos upra to jest masakra:tak::tak::tak:Dziewczynki tez uwielbiaja bluzy z kapturami-po tatusiu no i stale zakladaja kaptury na glowki:tak::tak::tak:A Dominik woli takie cieniutkie bluzeczki bo jak ma zalozyc inna to sie zaraz wscieka:szok::no::no::no:

PATRYSIU
Super kreacje macie:tak::tak::tak:Ale zrobicie furore hehe;-):-)

malinka to chyba patryk to taki ewenement tylko, ba ja na jego przyładzie stwierdziłam, że chlopaki to mają gdzies do 16 roku życia;-)

reklama
Hej Dziewczyny, ja tylko z tęsknoty na chwilę zaglądam ...:zawstydzona/y: Mam nadzieję, że wszystko u Was o.k.
U nas na razie wszystko dobrze Jaś rośnie jak na drożdżach, szaleje ze starszymi ;-)
A u mnie nic nowego, odrzuciłam propozycję dobrej pracy , bo za dużo godzin by było, a szkoda mi na razie maluchów więc dalej w domciu posiedzę ... :tak:

Do góry