No bo moj Dominik wogole jest z tych mniejszych dzieci;-):-)Jak kupuje Jemu ciuchy to na 110 gora na 116

Zeszyty juz pokupowala,ale pewnie jakies bede musiala dokupic bo wlasnie gladkich nie moglam dostac
A piornik to ma z zygzakiem oczywiscie taki juz z wyposazeniem taki dosyc duzy bo na trzy zamki i w kazdej tej czesci jest cos innego
cos takiego jak ten ale potrojny
AUTA CARS piórnik z wyposażeniem podwójny EXTRA (1178663317) - Aukcje internetowe Allegro
A to co lubi teraz Julka to ja nawet nie wiedzialam co to jest
Chyba jeszcze wszystko przede mna;-):-)
Moje dziewczynki teraz chca taka walizke na kolkach hello kitty ale one kosztuja 150 zł,sa dla Nich za wielkie a poza tym za rok juz pewnie hello kitty Im sie znudzi

Zeszyty juz pokupowala,ale pewnie jakies bede musiala dokupic bo wlasnie gladkich nie moglam dostac
A piornik to ma z zygzakiem oczywiscie taki juz z wyposazeniem taki dosyc duzy bo na trzy zamki i w kazdej tej czesci jest cos innegocos takiego jak ten ale potrojny
AUTA CARS piórnik z wyposażeniem podwójny EXTRA (1178663317) - Aukcje internetowe Allegro
A to co lubi teraz Julka to ja nawet nie wiedzialam co to jest
Chyba jeszcze wszystko przede mna;-):-)Moje dziewczynki teraz chca taka walizke na kolkach hello kitty ale one kosztuja 150 zł,sa dla Nich za wielkie a poza tym za rok juz pewnie hello kitty Im sie znudzi

jeszcze 2 tygodnie i jeden dzień i będzie wrzesień 

do takiv\ch Adam jak szedł do pierwszej klasy to mu dziadek właśnie taki 3 -komorowy kupił ze spider menem i w jednej komorze kredki w drugiej flamastry a w trzeciej miał ołówki ,długopisy gumki itp no i wiecznie wszystko sie walało w plecaku a pan i w końcu powiedziała że on nigdy na lekcji nie zdąży nic wyciągnąć na czas