reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Ale cisza u mnie, młode śpią, M nie ma jeszcze a miał być po 17-ej:nerd:.
Zaraz piszę do eksperta z propozycjami zagadnień.
Na spotkanie 30 sierpnia wybieramy się jak na razie we 3 z Shenen i Fogią + dzieciaki.
Mam prośbę do bywalczyń Bugi o rezerwację sali tej co zawsze na godz. 11-tą.

reklama
karlita dobrze wiedziec!:-) bo mamy zamiary w przyszlosci robic kuchnie i szafe wnekowa:-)
Madzienka to powrot do domu mialyscie pelny wrazen!Najwazniejsze ze Jula poztywnie go odebrala:-) Swietna jest ta mata do wanny! A co do podestu do sedesu to mysle o tych zwierzatkach z allegro.

Bylam w tm sklepie po 2.99 ale z naklejek sciennych zostaly tylko myszki miki, shrek i jakie zespoly. Babka mowila ze te z kubusiowe to prawie od razu wszystkie poszly. Maja branie!:-)

karlita chyyba ty wspominalas o jakiejs salatce ktora mialas wklejac na kulinarny?I nie ma go.

Ostatnia edycja:

Martuś ale tej sali już nie ma.....:baffled::baffled::baffled:
A w Bugi wiedzą o naszym spotkaniu???dzwonilas do nich...bo my bedziemy najwcześniej za tydzień w czwartek....

Karlita Ty pytałaś o literki magnesowe...są jakieś w leclercu jedne po 3,50 inne po 5,99

Właśnie gadałam z moim M. będzie będzie w domu za 2/3 godziny. :-)

o wow :szok: co za sny :szok:

jakiegos horroru nie oglądałaś ??

ale absurdalne sny w ciąży to normalka

mi z Gabi pamiętam śniło się tornado ... śniła mi się właśnie córeczka i to że uciekałam z nią przed tornadem ....
no widzisz ja nie lubię horrorów. :-( A sen faktycznie do przyjemnych nie należał ale pamiętam, że przy Filipie też taki miałam.
A co do tych sklepów meblowych to do Chełma nie dowozicie, czasami???? ;-);-):-):-) Bo bardzo możliwe, że jak już dojdzie do finalizacji zakupu mieszkania to jego metraż będzie skazany tylko na meble pod zabudowę. ;-)

Witam wieczorkiem:tak:
Amanda zajęła sie klockami więc mogłam spokojnie trochę poczytać:sorry:
Z rana byłam odebrać wyniki badań z kraśnickiej no i cóż hemoglobina spadła z 11.9 na 11.6:confused2: i przy krzywej cukrowej wynik trochę powyżej normy 113 {norma 70-110} niewiele ale jednak:baffled: badanie moczu chyba dobrze tylko ten śluz nie wiem co oznacza:sorry: a do lekarza idę 26.08 bo wcześniej i tak nie dała bym rady bo jak sie okazuje w niedzilę najprawdopodobniej jedziemy z teściową do Krasnobrodu (bo nie wiem czy dobrze zapamiętałam nazwę:-p)..... wakacje z mamusią błach cha cha;-):laugh2:

Fajnie że spotkanko w Bugi miałyście bardzo udane:-)
Marta współczuje mdłości, oby szybko te męczące dolegliwości Ci odpuściły:tak::tak:Madzinka super że reanimacja kompa przebiegła pomyślnie;-) Bardzo ładne wzorki macie na ścianie w sypialni:tak::tak:
30.08 to i ja się postaram przyturlać do Bugi;-)
Karlita z tej stronki co podałaś planowanie płci dziecka wychodzi że Amanda jest chłopcem i Martynka również:-p
Dobrze wiedzieć że macie sklep meblowy;-)
Sunday fajniusi ten świnkowy podest:-)
Fogia tulam Cię na Twoje smuteczki:confused::confused:

a sen niezły miałaś:-D ja miałam trochę podobny bo śniło mi sie że Martynka głowę przez pępek wystawiła:rofl2:
Talia gratulaski dal Gabi za gadulstwo:tak:
sunday u mnie jak raz będzie równo 3lata różnicy ale cóż z tego jak nie mam pracy bo moja kariera zawodowa skończyła się jedynie na rozmowach kwalifikacyjnych:-( i szczerze powiedziawszy fakt ze znów będę musiała siedzieć w domu z dziećmi bez możliwości szukania pracy, na utrzymaniu p. powoli mnie dobija :zawstydzona/y: no ale przecież sama tego chciałam to co mam teraz marudzić, co nie:crazy:

niooo :-)

na Smoluchowskiego :-) RAMED PLUS
a ten Ramed na Rzemieślniczej ma coś wspólnego z Waszym??:sorry:

Witajcie, P zreanimował kompa i wracam do Was!!!!!Ufffff....

Za spotkanko oczywiście dziękuję super było Was znowu spotkać, fotki za chwilkę pokażę

Kto będzie na spotkaniu 30 sierpnia????
ja też wstępnie się wybieram:tak::tak:

witam i ja
ale napisałyście:-D:-D:-D
super że spotkanko udane:-D:tak::tak::tak: a wyberacie się wprzyszłym tygodniu??????

madzienka dobrze, że komp już działa:tak:

marta odpoczywaj dużo teraz to jest najważniejsze:tak:

maltanka super te pufki:tak: a naklejki fajniutkie:tak::tak::tak:

sunday ja karkówke to nacieram przyprawami i olejem i zostawiam na noc w lodówce:tak::tak:, przyprawy takie grilowe:tak::tak:

a czy któraś z was naklejała takie dekory na sciay??? bo ja się zastanawiam nad jakims motywem na sciane tylko nie wiem czyto się dobrze trzyma:baffled::baffled:

ja sie wybieram na spotkanie 30 sierpnia!!!!

my mamy naklejki dla Natalki kupione w BF i już odstają od ściany:angry::angry::angry:

Mandziula ja mam w sypialni takie...u nas trzyma się super

Zobacz załącznik 275722Zobacz załącznik 275723

Cos Wam zostawiłam :elvis:

fajne dekory:tak::tak::tak:
zaraz zajrzę;-)

karlita dobrze wiedziec!:-) bo mamy zamiary w przyszlosci robic kuchnie i szafe wnekowa:-)
Madzienka to powrot do domu mialyscie pelny wrazen!Najwazniejsze ze Jula poztywnie go odebrala:-) Swietna jest ta mata do wanny! A co do podestu do sedesu to mysle o tych zwierzatkach z allegro.

Bylam w tm sklepie po 2.99 ale z naklejek sciennych zostaly tylko myszki miki, shrek i jakie zespoly. Babka mowila ze te z kubusiowe to prawie od razu wszystkie poszly. Maja branie!:-)

karlita chyyba ty wspominalas o jakiejs salatce ktora mialas wklejac na kulinarny?I nie ma go.
też czekam na przepis:sorry::tak:

aluśka nie martw się na zapas krzywą cukrową...każde laboratorium ma swoje normy zależnie od sprzętu ale one dotyczą "normalnych" ludzi...dla kobiet w ciąży są inne...diabetolog je zna a i gin pewnie....

Ostatnia edycja:
Kto będzie na spotkaniu 30 sierpnia????

my, my :tak::tak::tak:

yyyy ja myślałam, że sala już zamówiona:sorry:

fogia to super, że m przyjeżdza:-)

a ja byłam z koleżanką na plotach:-) fajnie tak od czasu do czasu wyskoczyć :-) i odkryłam fajne miejsce na pogaduchy

misia pw zaraz napiszę

no własnie ja się zastanawiałm nad tymi naklejkami i boję się że poodstają,
madzienka ładne te wasze dekory:tak::tak:

aluśka nie martw sie na zapas kobieto, wyniki jak na babę w ciazy masz super:tak::tak::tak:

ja ucviekam spać bo Mikołaj miał ciężka noc i jakoś tak niedospałam:confused2::confused2::confused2:
miłego wieczoru życzę:tak:

reklama
Do góry