maltanka
Fanka BB :)
maltanka odpisałam!
;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
maltanka odpisałam!
urocze foteczkia
dziewczynki zachęcam do obejrzenia albumu ze spotkania![]()
http://www.aktywnemamy.pl/album,show,598.html
ale ten czas pędzijutro zaczynam 20 tydzień ciąży
ale ten czas goni ....
mi sie ta zielona z misiem podobaa my sie jeszcze dzis do BF bo chce kupić taka lekką spacerówkę bo nasz wózek zaduży żeby go wozića czasami by się przydał
i chce sobie pooglądać, znalazłam na allegro fajny
WÓZEK SPACEROWY BERTONI STAR OD TOMIKO (1188211950) - Aukcje internetowe Allegro
ale chce zobazyć co mają w BF
już sie nie martwię;-) nie harcze nie pluje to dobrze sie czuję;-)aluśka nie martw się na zapas krzywą cukrową...każde laboratorium ma swoje normy zależnie od sprzętu ale one dotyczą "normalnych" ludzi...dla kobiet w ciąży są inne...diabetolog je zna a i gin pewnie....
fajnie ze milo czas z koleżanką spędziłaśa ja byłam z koleżanką na plotach:-) fajnie tak od czasu do czasu wyskoczyć :-) i odkryłam fajne miejsce na pogaduchy
dobrze wiedziećaluśka nie martw sie na zapas kobieto, wyniki jak na babę w ciazy masz super![]()
Na spotkanie 30 sierpnia wybieramy się jak na razie we 3 z Shenen i Fogią + dzieciaki.
Mam prośbę do bywalczyń Bugi o rezerwację sali tej co zawsze na godz. 11-tą.
zapraszamy zapraszamy :-)karlita dobrze wiedziec!:-) bo mamy zamiary w przyszlosci robic kuchnie i szafe wnekowa:-)
karlita chyyba ty wspominalas o jakiejs salatce ktora mialas wklejac na kulinarny?I nie ma go.
Karlita Ty pytałaś o literki magnesowe...są jakieś w leclercu jedne po 3,50 inne po 5,99
A co do tych sklepów meblowych to do Chełma nie dowozicie, czasami???? ;-);-):-):-) Bo bardzo możliwe, że jak już dojdzie do finalizacji zakupu mieszkania to jego metraż będzie skazany tylko na meble pod zabudowę. ;-)
Karlita z tej stronki co podałaś planowanie płci dziecka wychodzi że Amanda jest chłopcem i Martynka również
Dobrze wiedzieć że macie sklep meblowy;-)
a ten Ramed na Rzemieślniczej ma coś wspólnego z Waszym??![]()
Madzienka, w Bugi wiedzą bo pytałam się o 30 i 31 sierpnia i mieli wtedy wolne. To najwyżej jutro zadzwonię do nich.
urocze foteczkia szczególnie ta na której Filipek trzyma Gabi na kolanach:-):-)
ale ten czas pędzija jeszcze trochę i już na porodówce będę siedzieć he he
![]()
już sie nie martwię;-) nie harcze nie pluje to dobrze sie czuję;-)
i tak Cię podziwiamWczoraj przeżyłam bardzo nie miłą sytuację przez Amandęjak zwykle ostatnio odwiedziła mnie moja siorka na początku z moim małżem siedziała i Ami bo mi sie długo w przychodni z badaniami no ale jak wróciłam zjadłam i odpoczęłam postanowiłyśmy wybrać się na spacerek a że przyjechała samochodem to Krystianka wsadziłam w wózek Amandy którym to od dłuższego czasu już nie jeździ i tak zaczęła się wydzierać że to jej wózek
już myślałam że zaraz ktoś policję wezwie że sie nad nią znęcam
i żadne tłumaczenia że on jej tego wózka nie zabierze że tylko pożycza do niej nie docierały
pewnie z tym wrzaskiem to ją na zana bylo słychać
aż szczerze powiedziawszy miałam ochotę jej przywalić takie klapsy żeby miała na prawdę powód do takiej histerii i spazmów (oj wyrodna matka ze mnie
) ale zebrałam jeszcze w sobie resztki cierpliwości zabrałam ją z powrotem do domu (siorka przed blokiem zaczekała) i posadziłam ją w koncie na karnym jeżyku oczywiście wyjaśniając dlaczego po ok.5 minutach może krócej uspokoiła sie i powiedziała ze już nie będzie "ksyceć"
i spacerek w spokoju mogłyśmy zaliczyć szkoda tylko że był poprzedzony takimi nerwami
![]()
tak:-)
ale na smoluchowskiego jest lepiej zwłaszcza jeśli chodzi o obsługę ;-)
a ja byłam z koleżanką na plotach:-) fajnie tak od czasu do czasu wyskoczyć :-) i odkryłam fajne miejsce na pogaduchy