reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
sawi nie ma okreslonego czasu ile wychodzi zab :) to sprawa indywidualana :)

Kasiula foch :)

Mały spi , pranie sie zrobiło , słonce swieci- zyc nie umierac :) chce w koncu sie wziac i sprzedac wozek na allegro, bo teraz 2 mi zagracaja.

Mam pytanie: ktos bliski z naszej rodziny lezy unieruchomiony w spitalu w kartuzach. Chciałąbym go odwiedzic z mezem , ale nie mamy za bardzo z kim zostawic małego... moge go wziac ze soba? to nie zaden oddział zakazny, ale mam watpliwosci

Dlaczego życie jest takie okrutne. Mam koleżanke, bardzo bliska. W ciazy biedna przytyla az 27kg, kiedy urodzila momentalnie zgubila wage dosc drastycznie. Miala anemie, zaczely sie bóle stawów , miesni itd. Chodzila od lekarza, do lekarza, łykała witaminy a bylo coraz gorzej. Dziś dowiedziałam sie ze stwierdzono u niej chorobe immunologiczna zwana toczeń-nieuleczalna. Dziewczyna ma 23lata. Jeju tak mi jej szkoda, wspolczuje dziewczynie bardzo. Ona kocha dzieci, i teraz nie wiadomo czy bedzie mogla zajsc w ciaze. Lekarze powiedzieli jej ze zachorowala prawdopodobnie przez ciaze. Ciało strasznie sie meczyło, do tego duza waga obciazyla stawy i organizm zaczął bronic sie sam. Boze jakie to smutne i niesprawiedliwe :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Toczeń rumieniowaty to bardzo upierdliwa choroba ale nie smiertelna. Przy dobrym prowadzeniu bedzie wszystko dobrze i kolejne dzieciaczki tez sie pojawia! Moja znajoma boryka sie z tym problemem od lat, jest coraz lepiej! Trzymajcie sie.

sawi nie ma okreslonego czasu ile wychodzi zab :) to sprawa indywidualana :)

Kasiula foch :)

Mały spi , pranie sie zrobiło , słonce swieci- zyc nie umierac :) chce w koncu sie wziac i sprzedac wozek na allegro, bo teraz 2 mi zagracaja.

Mam pytanie: ktos bliski z naszej rodziny lezy unieruchomiony w spitalu w kartuzach. Chciałąbym go odwiedzic z mezem , ale nie mamy za bardzo z kim zostawic małego... moge go wziac ze soba? to nie zaden oddział zakazny, ale mam watpliwosci

Mysle ze mozesz jesli ON nie bedzie przeszkadzal innym ;P

Czesc wszystkim!
Ja tez sie od kilku dni urlopuje, ale w miedzyczasie troche podczytuje, no bo jak by nie :))))
pogoda nam sie zepsula, ale podobno jutro wracaja upaly... :)))
Tomi w koncu bedzie mial pierwszego zabka, na dziaselku piekna wyrazna kreseczka i czekamy az sie przebije :))))
Milego dnia!!!

Witam się i ja!
Mały wstał przed 7 a ja ledwo na oczy patrzyłam, dobrze ze tatuś był jeszcze w domu. Ok 8 zaczał marudzić bo chciał spać a ja chciałam odkurzyć i zmyć podłogi, zeby później móc smacznie się z nim położyć. Coś pomarudził a ze ja nie miałam czasu - ZASNĄŁ SAM W ŁÓŻECZKU! Hura!!! Przez sen dałam buteleczkę a sama zamiast spać z nim jem śniadanko i siedzę na BB. No nic - następną drzemkę z niuniem zaliczę ;D a przynajmniej śniadanko zjem w spokoju, bez pośpiechu!
Moje papugi latają lub siedzą na drzewie na naszym osiedlu domków jednorodzinnych :( Wczoraj wołałam Kuba....a on krzyczał do mnie :( Koko gdzieś daleko od Kuby :( Buuu...woliera stoi na dworzu :( pusta :(, ehhh.......
Jutro mam wesele..idziemy razem z rodzicami więc pewnie z małym długo nie posiedzę, może potem jak uśnie na noc zostawię go z siostrą i będę przychodzić na papu, ale sama nie wiem. Z nim nawet pewnie na obiad nie pójdę bo zespół pewnie będzie głośno grał za dużo zamieszania :(
Martolinka nie wiem czy Was wogóle wpuszczą na oddział z tak małym dzieckiem. Ja bym nie poszła (zaraz ktoś powie ze przesadzam, ale to ja przesrana jestem), w szpitalu tyle bakterii itp, po co narazać maluszka. Może wymieńcie się raz jedno wejdzie, raz drugie?

Ula :) ty to posrana jestes :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ale to slodkie - jak tak czytam :D
Ps: puscisz go na randke jak skonczy...hmmm... eee... te 30 lat?
;D (zart to jest)

Ula pewnie , ze nas wpuszcza , to nie problem. Pisałam juz , ze to nie odział zakazny tylko chirurgia :) a bakterie to mam nawet na klawiaturze , ale dziekuje za troske:)

reklama
Ula pewnie , ze nas wpuszcza , to nie problem. Pisałam juz , ze to nie odział zakazny tylko chirurgia :) a bakterie to mam nawet na klawiaturze , ale dziekuje za troske:)

Ula :) ty to posrana jestes :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ale to slodkie - jak tak czytam :D
Ps: puscisz go na randke jak skonczy...hmmm... eee... te 30 lat?
;D (zart to jest)

taaaa już się nie odezwę ;D
Nie jestem posrana ale ja do szpitala z małym nie pójdę ;D Marta ja tez mam bakterie na klawiaturze, na dywanie itd ale to są inne bakterie niż szpitalne ;D Z drugiej strony....już sama nie wiem czy bym nie poszła jeżeli by mi bardzo zależało..............więc spokojnie kobiety!!! I nie krzyczeć tu na mnie!!!!!!! BABY!!!! ;D

Do góry