reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

dziewczyny ratujcieeee...
boze ile jest jezdzenia, kupowania, rozmyslania przy otwarciu sklepu.
No i nie wiedzialam, ze takie *******y tyle kosztuja.
Za glupie zaslonki do przebieralnie zaplacilam 80 zł :szok: , a gdzie jeszcze reszta?
kurcze myslalam, ze jednak mniej mnie to wszystko wyniesie. Wzielam wiekszy kredyt by jeszcze laptopa kupic, ale chyba na to nie starczy :-D:-D

nie mam nawet kiedy do Was zajrzec.

Yra bardzo mi przykro, kurcze naprawde straszna tragedia. Nawet nie probuje sobie wyobrazic co czuje ta kobieta. Wspolczuje calym sercem,

reklama
myszowata- to prawda, ale chyba trzeba na to inaczej spojrzeć. ja byłam w sytuacji, kiedy bliska osoba poroniła 2 razy. i wiesz, ja po prostu sama nie chcę zaczynać tematu, bo wiem, że to dla niej bolesne. jeśli dziewczyna by chciała, to ja moge rozmawiac, ale sama nie zacznę- tym bardziej, że sama mam bobasa w domu. i to nie tak, że się zapomina o tym dziecku, które umarło, wręcz przeciwnie, pamieta sie o nim i dlatego omija się ten temat.
rozumiem, sama bym pewnie też tak postąpiła choć jak pisała blu pewnie najlepiej zapytać wprost jeśli jest to ktoś bardzo bliski czy chce o tym rozmawiać czy nie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Yra... poplakalam sie...
Nie wyobrazam sobie tego co przezywa Twoja kolezanka i jej maz...
Ja mysle, ze mozesz sie zapytac czy chce o tym porozmawiac, bo moze bedzie chciala (musiala) to z siebie wyrzucic. Czesto taka rozmowa jest potrzebna... Wiadomo, ze sa rozne typy ludzi, niektorzy tlamsza wszystko w sobie.
Ale nie wszyscy. Innym wlasnie rozmowa przynosi ulge.

Ja bym chyba wyladowala w domu wariatow... :-( To straszne :-(

dziewczyny ratujcieeee...
boze ile jest jezdzenia, kupowania, rozmyslania przy otwarciu sklepu.
No i nie wiedzialam, ze takie *******y tyle kosztuja.
Za glupie zaslonki do przebieralnie zaplacilam 80 zł :szok: , a gdzie jeszcze reszta?
kurcze myslalam, ze jednak mniej mnie to wszystko wyniesie. Wzielam wiekszy kredyt by jeszcze laptopa kupic, ale chyba na to nie starczy :-D:-D

nie mam nawet kiedy do Was zajrzec.

Yra bardzo mi przykro, kurcze naprawde straszna tragedia. Nawet nie probuje sobie wyobrazic co czuje ta kobieta. Wspolczuje calym sercem,

oj kochana z tymi cenami to masakra, ja tez sie w takich kwestiach nie orientowalam ani troche bo nigdy tego nie kupowalam, a sie okazalo za za karnisze to 2 pokoi i kuchni zaplacic musialam prawie 1400zl a firnki do tego 920 zl, i to tylko ozdoby a gdzie reszta??? a czeka mnie jeszcze zakup zaslon to tez pewno z 500-600 wyjdzie

Ja wynajmuje mieszkanie, przeprowadzalismy sie kilka razy. Przed świętami bozonarodzeniowymi kupiłam nowe firany do 3 pokoi i kuchni za 260zł z przesyłką. Poprostu zależy jaki standart wybierasz.

hej, witajcie, chyba Marciaa miałaś rację rzeczywiście, że zwykle ja albo Ty jesteśmy tu pierwsze he he:-) Ja już po śniadanku, Franuś też ładnie zjadł, pranie kręci się w pralce a ja już myślę o tym sprzątaniu, za które niestety zaraz muszę się zabrać
miłego dnia Wam życzę

reklama
k_aralajna pamiętamy, witaj :)

moj dzis obudzil sie o 6 no i musialam mu zrobic mleczko wypil wpierw 60ml potem jeszcze chcial to zrobilam drugie 60ml no i jak to wciągnal to bylo ok, walnął kupe a za pol godziny kolejna i w koncu zasnal, a o 8.10 dalam mu mleczko z kaszka jaglana i wciągnal 200ml, czy wam tez zdarza sie karmic dzieci przez sen?? bo o 8 to on sobie smacznie spal a ze byla pora posilku to mysle sobie po co czekac az sie obudzi i nam sie poprpzesuwa wszystko zjadl prpzez sen i dalej ladnie chrapie

a ja musze isc do naszego mieszkana i brac sie dalej za porządki ojoj tyle mam roboty, a jakass taka spiąca jestem, mzoe o kawke trzeba wpierw wypic :)

Do góry