reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Ale pusto:szok::szok::szok::szok::szok: gdyby nie Talia to gasiłabym i zapalała rano światło:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Dzień dobry, ja już zaliczyłam fryzjera, grzywa przycięta:-D:-D:-D:-Dbyłam też w plazie kupiłam sobie czapeczkę w H&M(przygotowania do zimy zaczęte:-)) i dostałam kartę podarunkową z 20zl do wykorzystania...miło z ich strony!!!!:tak:

Miałyśmy z Jula iść na spacerek z Hubciem i Kasią ale pogoda nijaka więc spotkamy się po weekendzie...a my chyba pojedziemy szukać prezentu na chrzciny, może coś nam się spodoba....jak nie popołudniu kolejna wyprawa tym razem z P

reklama
Witam się piątkowo.
Dziewczyny super że spotkanko Wam się udało w Bugi, my nie poszliśmy profilaktycznie bo w niedzielę wyjeżdżamy i bałam się żeby czegoś mały nie złapał...
karlita myślę że się odezwę we wrześniu z tymi meblami do Ciebie, zwłaszcza interesuje mnie zabudowa szafami;-) no i ogólnie meble będziemy kupować do całego domu.Więc liczę na wsparcie rabatowe;-)
marta1981 współczuję mdłości, mam nadzieję że Ci do 12 t.c. miną
madzienka nas na spotkaniu nie będzie, wracamy dopiero 4.09:-(
maltanka takie ploty dobrze robią:-) Super że udane...
aluśka współczuję tego zajścia z Ami, ale teraz może już będzie pamiętała że na wózeczek jest za duża już.
misia2010 trzymam kciuki za udane chrzciny:-)
Czytałam Was mniej więcej na bieżąco a co się zabrałam do odpisywania to zaraz neta nie miałam:wściekła/y: Normalnie chyba sobie neostradę jakoś muszę zamówić bo już mnie to wkurza, więcej go nie ma niż jest.:no: Kuba już śpi więc wpadłam nadrobić zaległości i chwytam za żelazko bo prasowania mam całą stertę, a jutro mój M jeszcze robi 30 urodziny więc dzisiaj muszę się spakować:sorry2: Miłego dzionka

heloł ale dziś zimno, muszę trochę poprać i ogarnąć mieszkanie, bo młody narozwalał...
właśnie mieliśmy iść na spacer z Jułą a tu pogoda taka niepewna:dry:

Maltanka zdradź tajemnicę o tym fajnym miejscu co?

Co to za miejsce???:-p:-p:-p

byłyśmy w Nescafe na deptaku, nigdy tam nie zachodziłam, bo wydawało mi się, że nic ciekawego, a tu taką pyszną kawę robią i jaką dużą:-p
tylko swojego musiałam zatrudnić z samochodem, bo sama się nie odważyłam:sorry2:

Co to za miejsce???:-p:-p:-p

Zostawiłam coś dla Was :elvis: ciekawa jestem czy Wam się spodoba???

spodoba, spodoba:tak::tak::tak:

Witajcie!
Ja wczoraj Was tylo poczytałam bo pisać nie miałam kiedy. Zaliczyłam Gina i mieszkanie które wyglądana to ze kupimy jak formalnie będzie wszystko grać.
misia2010 moja jak sie drze w wózku żeby ja brać na rece to czasem teź ustępuję ale nie zawsze bo zaraz w tej malutkiej główce utrwali sie że to wystarczy i mama zmięknie:-D:-D
karlita to nasze nowe mieszkanie też bedzie potrzebować mebli, jak do 50km macie gratis dowóz to my sie łapiemy Puławy dzieli od Lublina 45km:tak:A Gabi z Fifim cudnie sie prezentują;-)
aluśka :) Główka w górze !!

Co do spotkania 30 to jak będziemy cos załatwiać w Lublinie związanego z kredytem na mieszkanko to postaram sie ustawiać to na 30 żeby M rozeznanie w Open Finanse robił a my z Gabi mogłybyśmy się z Wami spotkać:-) Nie wiem tylko czy wcześniej tego nie zechce zrobić, no zobaczymy.
troszkę chłodno dziś moze ptem się ociepli. Mój budzik maly dzis wstał o 6.30 normalnie o 1/2 H później ale jakoś chyba się juz z tym pogodziłam. Zaczęła tez dojadać z butli, jak nie wystarcza jej pierś robię jej butlę i zjada bez awantur, to ważny postęp.
Miłego dzionka:-):-):-)

trzymam kciuki za mieszkanko....oby się udało:tak::tak::tak:brawo dla Gabi za postępy z butlą:tak::tak:

talia powodzenia w załatwianiu formalności
aluśka u nas jeszcze nie ma "to moje" ale się zaczyna powoli, na wakacjach Hubert nie chciał dać bratu jednego ze swoich misiów, dopiero po długim tłumaczeniu dał, tyle, że się nie darł przy tym
antuanet udanego wyjazdu
misia jak przygotowania? w domu robicie impreze?

talia powodzenia w załatwianiu formalności
aluśka u nas jeszcze nie ma "to moje" ale się zaczyna powoli, na wakacjach Hubert nie chciał dać bratu jednego ze swoich misiów, dopiero po długim tłumaczeniu dał, tyle, że się nie darł przy tym
antuanet udanego wyjazdu
misia jak przygotowania? w domu robicie impreze?

powoli, ale do przodu....większość robi mama i teściowa:tak:a impreza w domu, ale u rodziców, bo więcej miejsca i duży stół;-):-p

witam i ja
dziś z pracy bo siedze sama:baffled::baffled::nerd:

talia przyjezdzaj na spotkanie:tak::tak: i powpdzenia w załatwianiu spraw:tak:, dobrze ze Gabi z butli zaczyna jesc, jakie te dzieci rozumne, nie wystarcza cys to i butla dobra:-D:-D:-D

misiana chrzecie bedzie napewno wszystko dobrze, a chrzciny się udadzą, dobrz że masz pomoc w przygotowaniach, ja robiłam wszystko z moja mamą;-);-)

antuanetja z netem mam to samo burza i nie ma dostepu do swiata:no::no:

aluśkabrawa za cierpliwośc, i nie zazdroszczę takiego głosnego wyjscia:no::no:

dobra wracam do pracy:dry::dry: miłego dnia zycze

ale cisza :-) ... była ... poszłam do Gabi wracam a tu już kolejna strona hahahahah

fociaki z BUGI tam gdzie zwykle ;-)

jestem jakaś niewyspana... zmęczona ...

wczoraj Gabi kupiłam kombinezon zimowy na allegro :-)

dziewczynki z meblami to mówię dawać znać będę Was umawiać z mężem :-)

reklama
Witam sie i ja...
Karlita dobrze wiedziec że po mebelki można uderzac do ciebie ja juz wprawdzie urzadziłam mieszkanie teraz tylko ława do zmiany mi została...
Talia powodzenia w zakupie mieszkania i załatwieniu formalności kredytowych..zapraszam do KB;-):-)
Misia udanej niedzieli życze
Antuanet miłego i szczesliwego wyjazdu

Dziewczyny wy juz wyprawki zimowe zaczynacie robic ja w tym roku musze wszytko kupi i dla siebie i dla Mateusza to wiadomo...no i M pewnie na cos zapotrzebowanie bedzie mial...nie znosze lazic po tych sklepach i szukac czegos

Uciekam od dzis weekendowa promocja w tesco pieluchy Gigant Pack za 39,9 chyba jeszcze z jedna pazke kupie no i czas konczyc z tymi pieluchami...

Miłego dnia

Do góry