zupełnie jak moja mama. ostatnio jak była u mnie to stwierdziła że ona do pracy by nie poszła, dopóki by nie posprzatała ;-) ale to ją uświadomiłam, że wtedy bym została bez pracy i porządek bym w domu miała - chociażby z nudów ;-)![]()
, zawsze warto wypróbować, a poważnie - ja to pedantka z adhd, więc nie ma bata, błysk w domu to podstawa, inaczej kawy nie wypiję ;-)
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
B
bunia87
Gość
ewelka taaaaaa, sraj taśma w salonie brzmi dziwnie. oboje mamy katar i smarkusiamy w papier, bo taniej to wychodzi niż kupno smarkościerek higienicznych. a że Grzesiek nie przełożył go na wyższą półkę to go pluszaki dorwały i rozkulały po całym domu-> część zeżarta, część rozkulana, a największa część postrzępiona po całym salonie (a że to 35m2 to się maluchy rozkręciły) 
a ze sprzątaniem mam tak samo- śniadanko czeka aż wszystko sobie zrobię

a ze sprzątaniem mam tak samo- śniadanko czeka aż wszystko sobie zrobię
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Musia to juz jutro![]()
Misiaku, ponieważ jutro mnie nie będzie, przyjmij ode mnie i P dziś życzenia...
Wspólnej radości i zrozumienia
Gromadki dzieci i dużego mienia
Zaufania, cierpliwości i duuużo MIŁOŚCI
Niech nie zabraknie i nutki zazdrości
A oprócz tego udanego życia
Słodkości, czułości i razem bycia
Siły na co dzień, męstwa i bliskości
I tak na koniec: jeszcze raz miłości!

Bunia, to już lowam te Twoje kociaki, uwielbiam takich "psujów"!

kaththea, ja zanim wyjdę do pracy, to zdąże poodkurzać, obiad przygotować itp.....i jeszcze pobiegać, no taka natura... ;-)
Monisia, nie ma co zazdrościć, tylko spiąć pośladki i robić podobnie, najważniejsze to nie tracić czasu na bzdurki i siedzenie

Ostatnia edycja:
B
bunia87
Gość
Szczęśliwa25
Mamusia Kubusia :)
Ewelinko - zapodaje lizaczka 

...... uzależniłam sie od nich 

ewelina28
Dum Spiro Spero...
Ewelinko - zapodaje lizaczka...... uzależniłam sie od nich
![]()
Kochana ja też....ostatnio mój P wraca do domu i mi się bacznie przygląda, po czym pyta "kotek, od czego masz język i usta niebieskie?"....a ja...."od lizaka"

Marylka, buziam :*

M
musia05
Gość
Szczęśliwa a ja właśnie uwielbiam lato, lepiej znosze upały niż zimno, jednak są one uciążliwe, to prawda

misia aa, no to już jutro życzynia będziemy składać;-)
Pamiętam ten stres
Ale po ślubie zobaczysz że sama radość.

misia aa, no to już jutro życzynia będziemy składać;-)

reklama
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Misia, i pamiętaj chłopy są od innej małpy, więc wybaczaj mu okruchy na blacie kuchennym oraz porozrzucane skarpetki

- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: