reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
to ja też

misia

wszystkiego najlepsiejszego, żeby wam się wszystko układało po waszej myśli, żeby słonko zawsze świeciło i oczywiście miłości, miłości, miłości i jeszcze raz seksu

reklama
Monisia, Marylka, Ewcia Dziewczyny moze uda nam sie wszystkim czterem w tym cyklu:happy2::happy2::happy2::happy2: Bylo by cudownie, ale ja tez czujesz, ze za pierwszym razem lipa. Chociaz staramy sie przytulac codziennie albo co 2 dzien. Sluz jest, bole jajnika tez.
Kochane powiedzcie mi bo objawem ciazy sa podobno tez przebarwienia na piersiach:sorry2:
Czy ktoras z Was sie z tym spotkala i jak one moga dokladnie wygladac?

ŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁoooooooooooooooooo boże............moja szarlotka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny.............................................spaliłam szarlotkę............................znaczy wierzch.......ciekawe jak spód...

Misia- ja nie pamiętam, kojarzę tylko tyle, że pojawiały mi się żyłki i rozstępy na piersiach:-p:-p

Ewelinko- łoj...

Właśnie pan z orange chciał mnie namówić na nowy tel:-D:-D
ale grzecznie mu podziękowałam:-p:-p

Zatem pozostało mi życzyć Ci wytrwania!! I żeby kilogramy nie wróciły!!!!! ;-)

Nie wróciły, ale żeby ich jeszcze ubyło (trochę ponad 10).
Muszę wysłać mojego małżyka na naukę pływania - bo jego rodzice zaniedbali tak ważną umiejętność!
I w końcu będę mogła poszaleć z nim trochę w wodzie, bez obawy że się utopi ;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry