Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no pewnie ze nie to by był grzech - tak mówi mój dziadekSpód wygląda ok...chyba, zbyt gorący by go tak tarmosić, jak wystygnie odkroję wierzch i jakąś kruszonką sypnę dla niepoznakiprzecież nie wyrzucę......
![]()
Nie wróciły, ale żeby ich jeszcze ubyło (trochę ponad 10).
Muszę wysłać mojego małżyka na naukę pływania - bo jego rodzice zaniedbali tak ważną umiejętność!
I w końcu będę mogła poszaleć z nim trochę w wodzie, bez obawy że się utopi ;-)

Znaczy macham łapkami i nóżkami w wodzie i pod wodą i nawet to żabkę przypomina, ale boję się głębokiej! 

Ale potem krem Nivea i schodzi ze skóry od razu. 

teraz kawkuje i zaraz z Domisiem na spacer..
teraz bedzie juz si...
smacznego i milego pielenia-moje roze znowu kwitna,przycielam je i znow mam pieknie w ogrodzie...
nie ma co tez bym sie wkręciła !!!!!!Ewelinko- pewnie, ratuj
Misia- papa
Sol- PW
Dziewczynki, no to jestem wkręcona na maxa
Właśnie myłam toaletę, co dziwne odrzuciło mnie od domestosa,
czego nigdy nie miałam![]()
Kath - dzięki za maila!!! :-) Ja też nie umiem pływać...Znaczy macham łapkami i nóżkami w wodzie i pod wodą i nawet to żabkę przypomina, ale boję się głębokiej!
![]()
Teściowa mi opowiadała (pracuje w gabinecie stomatologicznym teraz) jakie dzieciaczki niekiedy do nich przychodzą - po wypadkach ze złamanymi ząbkami i jak pierońsko boli odbudowa bo przecież takiemu maluchowi nie dasz znieczulenia a trzeba zęba przewiercić i wytrawić
a jak się nie da to trzeba usuwać a potem są wady zgryzu
Ostatnio mieli dwulatka prawie bez zębów - wszystkie zepsute i tylko czarne kikutki wystawały bo maluchowi np zęby wyszły pierwsze przez narodzinami i już zdążyły się wszystkie zepsuć
Trzeba było wszystko borować a część wyrywać i protezę robić żeby potem prawidłowy zgryz był
Karola na szczęście póki co nie ma żadnych ubytków a dwa ząbki ma wypełnione lakiem bo miała bardzo głębokie bruzdy
dobrze że stomatolog ma tak świetne podejście do dzieci bo by źle było
Chociaż niekiedy dorośli też nie umieją uczyć się na błędach innych 
:-)
Jak nie wyjdzie mi dobry kolor przynajmniej będę miała na kogo zwalić