reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ewcia dzieci są boskie :-) a takie małe i niewinne to już w ogóle :-D

maryla - gratuluję :tak:

Mam na sobie 16-kg ciężar :sorry, Karola się przytuliła i z marszu usnęła :-D Tylko jak ja ją teraz przeteleportuję do wyrka?

reklama
hej
Ja wy to robicie dziewczyny że sprzątacie dom,wychowujecie dzieci i jeszcze komp prawie na 24h włączony :szok:

Produkacja do nadrobienia że hoho :szok:

My byliśmy na dłuuugimm spacerze i na zakupach.Wieje u nas strasznie i oczywiście w drodze powrotnej zmokliśmy mocno :baffled:
Alan bardzo zadowolony!Biegał i skakał po deszcze,miał frajdę:)
A teraz z kubkiem cappucino wpadłam do was na chwilkę :tak:

Są jakieś nowe wieści?

MARYLKA- domyslam sie ,ze jak kilka razy wiecej zjadlas to tez żolądek to odczuwa ...a moze zamiast myc zebow bo wiadomo ,ze w pracy nie zawsze jest mozliwosc to tic-taki wciągaj-chodzi o to ,ze jak masz swiezo w ustach -nie czujesz smaku zjedzonego wczesniej posilku to mozesz tak "oszukac"żolądek-ja glodna nie chodze-jem czesto ,ale male ilosci;-)tylko gotowane lub pieczone-nie smazone,zadnych slodyczy,chipsów i pije 2,3 zielone herbaty-przewaznie 2:tak:
dzięki za podpowiedź zastosuje sie :)

Marylka- okaże się, ale po tym, to już na prawdę się wkręciłam:sorry2::sorry2:
Dalej mnie po tym cholerstwie ciągnie... bleee

Sol- spokojnie:-D przecież żartowałam:-D:-D
Karolcia ma jeszcze sporo czasu:tak:
trzymam kciukasy :)
maryla, czy ty masz jakiś adres internetowy swojego sklepu? (fotobloga widziałam), albo sprzedajesz na allegro?
nie był plan stworzenia sklepu internetowego ale mam za mało kasiory jeszcze zeby mieć tyle towaru na sklep stacjonarny i internetowy a nie jestem w stanie co chwila wkładać coś na stan i za chwile z niego zdejmować - to jest na razie niewykonalne :(

nie nadążam za Wami:zawstydzona/y: wybaczcie
u mnie na obiadek zupka grochowa i naleśniki ze serem
bolą mnie cycuchy i kłuje w dole brzucha :(
a co do testu to chyba nie wytrzymam do 26-go tylko zrobię wcześniej
ty tesz masz termin na 26?? ja i monisia też :) nie rób testu , poczekaj !!!! ale ty masz chociaz objawy a my nie :((((((((((

monisia no to super szykuj sie :) a gdzie jedziecie?? i na długo ??

Marylka- suuuper:-):tak:

Sol- no kochane są :tak::tak:

Mama- no wkręcona na maxa:tak::-D
byłam w sklepie i co kupiłam śledzie w śmietanie:sorry2:
wracam i czuję coś mokro, idę do wc, a tam sporo białego śluzu:sorry2:

Chyba mam ciążę urojoną:-D:-D

dzięki za podpowiedź zastosuje sie :)

trzymam kciukasy :)
nie był plan stworzenia sklepu internetowego ale mam za mało kasiory jeszcze zeby mieć tyle towaru na sklep stacjonarny i internetowy a nie jestem w stanie co chwila wkładać coś na stan i za chwile z niego zdejmować - to jest na razie niewykonalne :(

ty tesz masz termin na 26?? ja i monisia też :) nie rób testu , poczekaj !!!! ale ty masz chociaz objawy a my nie :((((((((((

monisia no to super szykuj sie :) a gdzie jedziecie?? i na długo ??

Kochana jedziemy do Władka, a właściwie do Cetniewa - ale to chyba to samo - na 2 tyg. ale biore neta, nie martw się!!!!!:tak:;-):-D
Jesli chodzi o objawy, to u mnie te piersi kłują no i brzuchol dzisiaj zaczął ciągnąć - ale martwie sie tym ze moja kotka do mnie lgnie, a ona tak ma przed moją wstręciucha...:angry:
EWCIA - apropo tego sluzu - on jest zupelnie biały, czy taki kremowy?????

Monisia- biały

Marylka- aż tyle Twoje waciki kosztują:-D:-D

Jadę do matki po pieniądze, bo raczej lepiej od razu, bo nie wiadomo co do głowy Jej może przyjść:sorry2:

Będę później :**

reklama
ja teżżżżż chcemmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na waciki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

edit:

monia to wychodzi na to że tylko ja bez objawów jestem :((((((((((((((((((((((((((((((((

Kochana nie martw sie - wiesz jak z tymi objawami - ja w pierwszej ciąż nie miałam żadnych - tylko czułam to po prostu!!!!!
EWCIA- ehh... umnie jest ale kremowy...Własnie doczytałam, że niepłodny jest białawy albo żółtawy....

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry