reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MONISIA- no to bedziemy w kontakcie:tak:
ewcia- suuuuuuuuuuupeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr!!!!ciesze sie z Toba!!!my mielismy 3500 -poszlo na remont;-)
MARYLKA- jak dzis handel???

a wogole V-JOLKA,MUSIA,MARCEPANEK,HOPE,ZAPMARTA,SORBUS i reszta bandy-gdzie jestescie i co u Was???????

reklama
marylka- glowa do gory-ja np.nie mialam zadnych objawow-po prostu @ nie przylazla-objawy zaczely sie jakis tydzien po braku @ :))
maran- ja mam 3,300kg mniej dzis sie wazylam-mam 66,900!! :):)))))

lece na ten spacer!

MONISIA- no to bedziemy w kontakcie:tak:
ewcia- suuuuuuuuuuupeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr!!!!ciesze sie z Toba!!!my mielismy 3500 -poszlo na remont;-)
MARYLKA- jak dzis handel???

a wogole V-JOLKA,MUSIA,MARCEPANEK,HOPE,ZAPMARTA,SORBUS i reszta bandy-gdzie jestescie i co u Was???????
dziś nie bardzo :(:(:(:(:( ale licze na jakiegoś szejka , wczoraj miałam taką cienizne asz tu po 16 przyszły 2 osoby w 10 -15 min zrobiły zakupy i 800 zł zostawiły , ale dziś już chyba takiuego farta nie bede miała :(

a ja miałam zwrotu tylko 300 zł - ale i tak sie cieszyłam bo zawsze miałam dopłate :(

Hej kobietki!!!!
Co tam u was?
Mogę poprosić o jakiś skrótowy news co i u kogo się dzieje, bo raczej nie dam rady nadrobić :-(

V-jolka witaj:)
Niestey obawiam się że na skruta liczyć nie możesz.
Ja prosiłam i nikt nie odpisał więc chyba musisz cofnąć się kilka stron i nadrobić.

Ja nie nadrabiałam,czasu nie mam na czytanie.

V-jolka witaj:)
Niestey obawiam się że na skruta liczyć nie możesz.
Ja prosiłam i nikt nie odpisał więc chyba musisz cofnąć się kilka stron i nadrobić.

Ja nie nadrabiałam,czasu nie mam na czytanie.

na to wyglada...
wiec kawusia w dłoń i do czytania...
ehhh

edit: KRÓWKĘ???

MISIU... kochana...
Na nowej drodze życia:
Miłości,
Radości,
Zrozumienia,
Cierpliwości

Ostatnia edycja:
reklama