reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama jestem, jestem.;-) Poszłam na chwilę z małym do sklepu i miałam zaraz wrócić, więc nic wam nie pisałam, ale zahaczyliśmy jeszcze o plac zabaw. :sorry2:

misia życze wam wszystkiego naj na nowej drodze życia, abyście sie nawzajem wspierali w trudnych chwilach a swoje problemy - które na pewno się pojawią - rozwiązywali w duchu miłości i wzajemnego zrozumienia. Noi życzę wam również maluszka.

Słuchajcie jak byłam z małym na placu zabaw, to sie głupia zaczęłam huśtać na huśtawce i moja bransoletka, którą dostałam od Adriana na poprzednią rocznicę się o łańcuch zerwała i poleciała gdzieś w piach.:szok::szok::szok: Ja zapłakana szukam jej wszędzie, ale na szczęście się znalazła:tak::tak::happy: Nigdy więcej na huśtawkę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Hejka kochana. Wrociłam z pracki ibędziemy zbierac się do taty na weekend. Jakas dzisiaj jestem zdechla , zasnęlabym na godzinkę chociaż.
maggy kochanie w pracy gprzej niż było. Chyba naprawdę źle będzie. Mam juz nerwicę.Mialam nadzieję, ze uda się tu zaciązyć a teraz widzę, ze ...ech szkoda gadać. Pogłaszcz brzusio od cioci
aga, vjolka witam
mama gratki chudzinko
Szczerze nie poczytałam co tam u was bo te dwa dni bez neta nie da się nadrobić ale mama mówiła mi to i tamto więc włączę się w dyskusję.Tak po cichu...

Normalnie, mogłabym zasnąć na stojąco...
A jeszcze jak pomyślę, co mnei w domu czeka...
sprzątanie
pranie
gotowanie
zmywanie
prasowanie
MASAKRA!!!!
Zagoniłabym D do roboty, ale, niestety, mają dziś 2 TIRy do załadunku, więc wróci pewnie koło 22.00, padnięty, bidulka

Ja na szczęście dom mam już ogarnięty:)
Obiad w połowie przygotowany bo tylko warzywa na patelnie wrzucę,kurczak upieczony.
Zakupy spożywcze zrobione,pranie wstawione więc jest ok:)

Wisieńko witaj
Sorbek witaj:)A kiedy wracasz do pracy?

Ostatnia edycja:
sorbek współczuje, ale dobrze, że tylko na 5 msc. Ja do pracy idę jak Patryk pójdzie do przedszkola, albo jak 2 dziecko pójdzie do przedszkola:-D:tak::tak:

agnieszka, vjolka hej,hej:happy2:

JA jeszcze w pracy... do 17.00
obiad w lesie,
mięsko jeszcze biega :-D
;-)
wiec wszystko przede mną

Musia.. witaj!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Wisieńko - tak ogólnie to ostatnio temat się dietowy włączył i jakoś tak się utrzymuje ta tendencja :-) Póki co żadnych nowości - czekamy na 26 sierpnia kiedy to ewcia, marylka i trzy inne testują - ale skleroza nie powiem kto: chyba monisia, majqa i ... :-)Przepraszam :-)

Dobrze ze mój mąż szybko przyszedł bo maluch już bunt zaczynał podnosić - muszę inną metodę usypiania znaleźć niż na rękach :sorry: Ehh Od jutra nauka :-( Żeby mi się chciało :-(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry