reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wisienko a ty jakąs nieprzyjemna atmosfere masz w tej pracy? Współczuje i przytulam;-);-) A może rzeczywiście jak agnieszka mówi zmienic prace?

reklama
Taaaaddddaaaammmmmmmmmmmm.... :-D
Słyszałam, że tęskniłyście, więc oto jestem :-D:-D:-D:-D:-D

Ogród wypielony - zielska nie widać, podlany, drzewka opędzlowane z owoców :-D
Tarasik zamieciony, donice pomyte.....można odsapnąć...:happy:

Ktoś tu o krówkach wspomniał??????????
Ja poproszę, z chęcią sobie pociągam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Sorbuś,
a musisz wracać??????

Ostatnia edycja:
Wisieńko - tak ogólnie to ostatnio temat się dietowy włączył i jakoś tak się utrzymuje ta tendencja :-) Póki co żadnych nowości - czekamy na 26 sierpnia kiedy to ewcia, marylka i trzy inne testują - ale skleroza nie powiem kto: chyba monisia, majqa i ... :-)Przepraszam :-)

Dobrze ze mój mąż szybko przyszedł bo maluch już bunt zaczynał podnosić - muszę inną metodę usypiania znaleźć niż na rękach :sorry: Ehh Od jutra nauka :-( Żeby mi się chciało :-(
SOL - tak Kochana, jak wytrzymamy do 26;-):-D

ewelina to się rzeczywiście narobiłaś.:tak::tak: Należy ci się nie tylko krówka, ale też i kawka
k1.jpg

ewelina oby:-D:-D:-D:-D

Idę uspać moje dziecię, bo już marudne się stało. Do potem.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Musia, ja już się tak z Nim rozprawię, że wynagrodzi na pewno ;-) :-D

Agnieszka.kk,
dokończenie do wczoraj....."póki miecz stoi"...i tarcze gotowe :-D :-D :-D - tak mi się teraz przypomniawszy..... ;-)

Wisieńko - tak ogólnie to ostatnio temat się dietowy włączył i jakoś tak się utrzymuje ta tendencja :-) Póki co żadnych nowości - czekamy na 26 sierpnia kiedy to ewcia, marylka i trzy inne testują - ale skleroza nie powiem kto: chyba monisia, majqa i ... :-)Przepraszam :-)

(
No i jeszcze ja testuje :-D:-D:-D
Witam popołudniu!!!

reklama
Aga no wracam już w poniedziałek

Wisienka ja też - szefa mam ogólnie ok ale praca ciągle w stresie i mam juz dość

Ewela - no jak nie wróce to potem juz nie mam do czego a chciałąbym dopracować chociaż do 2,5 roku dzidzi - jak do przedszkola pójdzie i wtedy zmienię bo na dłuższą mete nie dam tak rady - jeszcze teraz 5 miesięcy a potem 2 lata moze jakoś dam rade

Generalnie nie jest źle szef mnie docenia daje często premie tylko ze ja przez to stresuję sie bardziej zeby wszystko było idealnie - chciałabym czasem mieć taka prace byle jaką siedzieć i robić w kółko to samo i nie myśleć albo robic na własny rachunek tylko pomysłów brak :(

To trzymam kciuki 26 za wszystkie testy coby były super pozytywne

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry