M
musia05
Gość
Wisienko a ty jakąs nieprzyjemna atmosfere masz w tej pracy? Współczuje i przytulam;-);-) A może rzeczywiście jak agnieszka mówi zmienic prace?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

SOL - tak Kochana, jak wytrzymamy do 26;-)Wisieńko - tak ogólnie to ostatnio temat się dietowy włączył i jakoś tak się utrzymuje ta tendencja :-) Póki co żadnych nowości - czekamy na 26 sierpnia kiedy to ewcia, marylka i trzy inne testują - ale skleroza nie powiem kto: chyba monisia, majqa i ... :-)Przepraszam :-)
Dobrze ze mój mąż szybko przyszedł bo maluch już bunt zaczynał podnosić - muszę inną metodę usypiania znaleźć niż na rękachEhh Od jutra nauka :-( Żeby mi się chciało :-(

Należy ci się nie tylko krówka, ale też i kawka
ewelina to się rzeczywiście narobiłaś.Należy ci się nie tylko krówka, ale też i kawka
![]()

No i jeszcze ja testujeWisieńko - tak ogólnie to ostatnio temat się dietowy włączył i jakoś tak się utrzymuje ta tendencja :-) Póki co żadnych nowości - czekamy na 26 sierpnia kiedy to ewcia, marylka i trzy inne testują - ale skleroza nie powiem kto: chyba monisia, majqa i ... :-)Przepraszam :-)
(