reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam sie i ja. Byłam dzisiaj troszke w rozjazdach,tzn. rano w mega kolejce na Hipotecznej do rejestracji do ortopedy Maksa. Potem powrot po malego i spowrotem do miasta ( na szczescie wszystko jest ok), potem jeszcze po drodze bylismy w Lidlu Maks juz mial dosc (bo panicz wstal dzisiaj przed 6!!!). Teraz Maks juz spi, smazy mi sie ryba, wiec postanowilam zasiasc z kawka na bb:-)
Marzenko my juz prawie skonczylismy, dzisiaj moj syn obudzil sie w nocy z placzem i mowi "mama sisi" a wiec ja po nocnik i on polprzytomny siedzi i sika:-)
karlitko wklejalas juz przepis???????? Pytam bo jutro idziemy na mega grilla i musze cos oprcz standart kielbasa karkowka zrobic cos normalne;-)
robilyscie kiedys jakies grillowane warzywa????

Ostatnia edycja:
reklama
maltanka bylam kiedys moze ze dwa razy tam na kawce, rzeczywiscie rewelacja!!!!!!:-)
Madzienka jaka czapke kupilas sa gdzies katalogi w necie? Ja to chyba tez bede musiala sobie kupic w tym roku jakas nowa.
Madziarka ten Kotek-podium to nie w ikei tylko na allegro, jeszcze nie wiem na jaki sie zdecyduje, narazie moje dziecko nie chce slyszec o siadaniu na sedes:-(

Hej dziewczynki
tak sobie wpadłam do Was na chwilkę.
Mój M. uskutecznia drzemkę (przedobiednią :szok::-) ) a młody podczas robienia porządków odnalazł strasznie dużo "nowych" zabawek. Tak więc dziecko ciałem jest, duchem i umysłem go nie ma. ;-) Ja miałam się dzisiaj uczyć ale jak na razie wzięłam się za porządki (moje mieszkanie nigdy nie było tak czyste jak przed każdym ze zdawanych przeze mnie egzaminów) :-D:-D:-D:-D

Czy wiecie dziewczyny, że w powietrzu czuć jesienią....... lubię jesień. :-D:-D:-D

Witajcie
Ale piszecie
aluska nie martw sie napewno z wynikami bedzie wszystko ok :)
karlita to ja myslalam, ze same szafy robicie! Dobrze, ze teraz sie ujawnilas z innymi meblami :)
fogia oj czuc jesień a mi trochce smutno zawsze jak juz lato mija :p a co do sprzatania to mi najlepiej idzie jak jestem mega zla :D:D:D
marz oj ja tez musze wszystko na zie kupic, ale bede sie starala robic to na raty, bo odrazu nie dam rady wszystkiego kupic :p Dobrze, ze Julka ma juz kurteczke.
antuanet udanych wczasów i dobrej pogody :) no i najleprze zyczenia dla P :)

Ja tez bylam dzis w lidlu maja robic remont wiec od dzis 30% rabatu na wszystko :) skutkiem tego sa wielkie kolejki do kas :p a o godz 12 nie bylo juz na polkach sladu po alkoholu i papierosach( chyba, ze wczesniej je sprzatneli)
Co do Bugi to ja raczej nie bede mogla przyjsc :(
a i bylam tez w leclercu na turystycznej, ale tam byla tylko jedna paczka literek magnesow i to za 9 zl, do tego jakies takie male...

Właśnie wróciłyśmy z Julą z poszukiwań prezentu, chyba zostaniemy przy łańcuszku i zawieszce ale popołudniu podjedziemy z P i niech on decyduje, w końcu to chrzestny:-p:-p:-p

byłyśmy w Nescafe na deptaku, nigdy tam nie zachodziłam, bo wydawało mi się, że nic ciekawego, a tu taką pyszną kawę robią i jaką dużą:-p

Aaaa znamy to miejsce znamy znamy i kawkę a jaka mają mrożona mniam mniam...może wybierzemy się tam kiedyś z wózeczkami:-p:-p:-p

Uciekam od dzis weekendowa promocja w tesco pieluchy Gigant Pack za 39,9

Właśnie miałam Wam to napisać...byłam w tesco pieluchy po 39,99 Gigant packi i dla zwolenniczek tescowych body przeceny:tak::tak::tak:...kupiłam Julci cudne kolorowe body z długim 5szt. za 27zl

Czy wiecie dziewczyny, że w powietrzu czuć jesienią....... lubię jesień. :-D:-D:-D

Niestety a ja chce jeszcze trochę lata....:sorry2:

Sunday ja robie bardzo czesto grillowane bakłażany i cukinie...pycha....

Co do czapki to kupiłam sobie w H&Mie, czarną z kwiatuszkiem, na dziale dla nastolatek:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p:-p

reklama
Do góry