reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

a Martynka jak ma krzesełko do karmienia obok butli z wodą /taki hobok/ to naciska na kranik i puszcza wodę;D
I kubły nauczyła się otwierac, my mamy takie, że dłonią naciskasz lekko i się samo otwiera:p
Mam foty w tej pierwszej syt. to potem pokażę.
O, albo Martynka łyżeczką trzaska w kaloryfery:p

reklama
Daffodill-Mój dziś też wziął krem do pupki i przyszedł mi nogi smarować. On wogole lubi takie zabawy- mycie buzi sobie i mamie, lubi też wycierac jak się coś rozleje. Chodzi śmieci do kosza wyrzuca. Kochany maluch. Czasem tez cos capnie i od razu do buzi-dlatego cały czas mam go na oku. Jak jestem w kuchni to go wołam. No,ale niestety zdarza mu się zjesc cos co nie powinien. co chwile sprzątam podłoge,na meblach tez staram sie nie trzymac nic niebezpiecznego-ale zawsze cos sie zdarzy mu znalezc.

a to zdolniacha:) jest ciut mlodszyod mojego chrzesniaka... bo Kacperek jest z 5 czerwca:) i tez ma zdolnosci dziwne:)

lenka wiesz co to nasze dzieci muszą sie spotkać:-p twój bedzie zbierał smieci a mój odkurzał.... jak widzi odkurzacz to normalnie wścieku tyłka dostaje:-p i zamiata mi kuchnie zawsze:-p a kurze tez ci Adaś ściera?
Daff przyjedzie czas ze Julka zacznie całować telewizor jak mój Kacper, zaczynało sie od walenia reka a teraz podchodz i chce dac buzi...

lenka wiesz co to nasze dzieci muszą sie spotkać:-p twój bedzie zbierał smieci a mój odkurzał.... jak widzi odkurzacz to normalnie wścieku tyłka dostaje:-p i zamiata mi kuchnie zawsze:-p a kurze tez ci Adaś ściera?
Daff przyjedzie czas ze Julka zacznie całować telewizor jak mój Kacper, zaczynało sie od walenia reka a teraz podchodz i chce dac buzi...

hehhe duzo wesolych rzeczy przede mna. najbradziej mi sie podoba jak ktos podejdzie do niej i pwoie daj buzi... tak slodko otworzy dziubek i jezyka wystawia:)

Umi-wytrze wszystko wystarczy powiedziec wycieraj i dać ścierkę. On to uwielbia. Pożyczyć twojego Kacperka i nie musiałabym sprzątać. Szkoda,ze nie mieszkasz bliżej:) (gdzie jest Dębica- gdzieś koło Poznania??)Adaś lubi tez pomagac przy obieraniu ziemniaków. Przekłada je wtedy z garnka do garnka.Dumny przy tym jest strasznie. No i nie lubi odkurzacza. tzn wyłączonym się bawi. A jak się włączy to się boi.

Ja mam tv na komodzie inaczej było by po nim. Adaś majstruje przy tv jak jest u kogoś. Raz nawet klepał w tv-na szczęscie starszego typu z dużym tyłem.

Ostatnia edycja:
lenka Dębica koło Rzeszowa na Podkarpaciu:-p wiesz co mój młody lubi miksować jak coś piekę, albo coś to staje na taborecie i miksuje ze mną znaczy ja go trzymam:-p A w Katowicach mam szefa:-p
Daff mój czasem przychodzi i sam z siebie daje buzi i w ogóle ale hm rzadko

reklama
dziewczyny jak tak czytam o waszych szkrabach i ich poczynaniach to jeszcze bardziej nie moge sie doczekać swojego maleństwa... jeżeli te niecałe 2 miesiące co mi zostały zleca tak szybko jak ten tydz. to je nie zdąże torby do szpitala spakowac, od rana myślałam że jest czwartek patrze na godzine a tu obok piątek... jestem w szoku...:-)

Do góry