reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
sienio a w ktorym lidlu bylas?bo ja dzisiaj na poczatku pojechalam na Nadbystrzycka i tam wlasnie byla ta wyprzedaz, matko jedyna kolejka na cala dlugosc sklepu, i zrezygnowalam. Pojechalam do innego i tam nie bylo tej wyprzedazy od razu lepiej bez tlumow.
Madzienka a jak robisz te warzywa? Ja juz na bank bede robic ziemniaki z foli aluminiowej z czosnkiem.

Moj syn wstal w bojowym nastroju, tzn zjadl troszke i ogladal bajke a jak zajal sie samochodem to przelaczylam program, a on w klotnie ze mna wpadl-normalnie szokk!!!!!

Madzienka a jak robisz te warzywa? Ja juz na bank bede robic ziemniaki z foli aluminiowej z czosnkiem.

kroje cukinie i bakłażana, solę żeby wodę trochę puściły...wodę wycieram ręcznikiem papierowym a warzywa polewam oliwą z czosnkiem i papryka...czasami inne przyprawy wpadną mi w reke:-):-)co kto lubi....warzywa griluja sie a później proponuje posypanie je startym parmezanem... pycha polecam

kroje cukinie i bakłażana, solę żeby wodę trochę puściły...wodę wycieram ręcznikiem papierowym a warzywa polewam oliwą z czosnkiem i papryka...czasami inne przyprawy wpadną mi w reke:-):-)co kto lubi....warzywa griluja sie a później proponuje posypanie je startym parmezanem... pycha polecam

Brzmi pysznie!!!Mam w domu cukinie. wiec moze....
Mama przywiozla mi dzisiaj zielona papryke i mysle co by tu z niej jeszcze zrobic, jak ja wykorzystac...?

witam i ja
dziś z pracy bo siedze sama:baffled::baffled::nerd:

misiana chrzecie bedzie napewno wszystko dobrze, a chrzciny się udadzą, dobrz że masz pomoc w przygotowaniach, ja robiłam wszystko z moja mamą;-);-)

dobra wracam do pracy:dry::dry: miłego dnia zycze

czasem fajnie samemu w pracy;-);-)

fociaki z BUGI tam gdzie zwykle ;-)

jestem jakaś niewyspana... zmęczona ...

wczoraj Gabi kupiłam kombinezon zimowy na allegro :-)

dziewczynki z meblami to mówię dawać znać będę Was umawiać z mężem :-)

zaraz obejrzę:tak:
hehe....odezwiemy się z tymi meblami:-p;-)tylko u nas chyba nie prędko:-:)-(

robilyscie kiedys jakies grillowane warzywa????

:no::no::no:ja tylko robiłam oscypki z grilla:tak:pyycha:tak:

Hej dziewczynki
tak sobie wpadłam do Was na chwilkę.
Mój M. uskutecznia drzemkę (przedobiednią :szok::-) ) a młody podczas robienia porządków odnalazł strasznie dużo "nowych" zabawek. Tak więc dziecko ciałem jest, duchem i umysłem go nie ma. ;-) Ja miałam się dzisiaj uczyć ale jak na razie wzięłam się za porządki (moje mieszkanie nigdy nie było tak czyste jak przed każdym ze zdawanych przeze mnie egzaminów) :-D:-D:-D:-D

Czy wiecie dziewczyny, że w powietrzu czuć jesienią....... lubię jesień. :-D:-D:-D

oj, ja jednak wolę lato:sorry2:
hehe....u mnie przed egzaminami też było czysto:tak::-D

Aaaa znamy to miejsce znamy znamy i kawkę a jaka mają mrożona mniam mniam...może wybierzemy się tam kiedyś z wózeczkami:-p:-p:-p

Właśnie miałam Wam to napisać...byłam w tesco pieluchy po 39,99 Gigant packi i dla zwolenniczek tescowych body przeceny:tak::tak::tak:...kupiłam Julci cudne kolorowe body z długim 5szt. za 27zl

Co do czapki to kupiłam sobie w H&Mie, czarną z kwiatuszkiem, na dziale dla nastolatek:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p:-p

ale bym wypiła taką kawkę:tak:
super wiedzieć, że są te bodziaki w tesco...uważam, że są fajne i porządne:tak:
słusznie, w końcu jesteśmy nastolatkami :tak::-D

ja też się do tesco wybieram :-D:-D:-D:-D
moze w niedziele rano ;-) mniej ludzi będzie :-D:-D

przepis na sałatkę już się pisze :-D:-D

dzięki:tak::tak::tak:

Pewnie że nastolatki....:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Karlita ja kupiłam Julci w Leclercu na Zana literki i cyferki a'la magnesowe za 3,50 , wyglądają tak

Zobacz załącznik 276045Zobacz załącznik 276046

Wybieracie się może na Targi Dziecięce-Brzuszek i Maluszek....widziałam dzisiaj na Czechowie bilbord, są 4-5 września w hali targowej a tutaj znalazłam coś więcej
Pierwsze ogólnopolskie targi rodzinne "Brzuszek i Maluszek"

fajne te targi:tak::tak::tak:tylko jak to z Natalką zrobić:dry:

brzmi smakowicie:tak::tak::tak:

my po spacerku, obiadek gotowy:tak::tak:czekam na męża, bo zakupy robi w Leclercu:tak:

karlita Ty na usg jezdzisz na orkana?moja serdeczna kolezanka jutro idzie tam na polowkowe usg-jeje pierwsza ciaza-ciekawa jestem okropnie co tam bedzie:-)

reklama
uspałam małego a tu gosciu przyjechał i pole ora za oknem:baffled::baffled::crazy::angry: no ale może troche pośpi bo jedziemy dziś w odwiedziny do znajomych, maja taką malutką córeczkę, miesiąc własnie sończyła:tak::tak:

misia może i czasami fajnie w pracy samamu ale ja sie poprostu boję jak tam sama jestem:szok::szok::szok:

ja tez robe cukinie z grila i pieczarki są pyszne, tylko je wcześniej wrzątkiem sparzam posypuje przyprawą i griluję pycha:tak:

ciekawie te targi się zapowoadają, może i ja się wybiorę:confused::confused::confused:

kupiłam we wtorek ten wózek na allegro bo w BF był taki samtylke że droższy ale go pomacałam i wyogladałam i dziś dzwoni facet że kasy nie dostał, no ale napisałam do allegro i sie wszystko wyjaśniło a juz się przestaraszyłam zę ani wózka ani kasy

i byłam w tesco na pieluchach ale 3 nie było:no::no::no: i kupiłam pajacyki dla Mikołaja:tak::tak::tak::tak:

a i jeszcze zapisałam się z Mikołajem na basen ten w Motyczu i od września bediemy się uczyć pływać!!!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry