reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

A więc tak rozmawialam chyba z 15 min z Andzia przez tel. Wiem juz ze to na pewno dziewczyna nie dziadek z wąsem:) sympatyczna i mila dziewczyna z która fajnie sie rozmawialo i rozmowa nawet sie kleiła:)
andziu wiesz ze ejszcze czekam na zdj i ode mnie masz swiety spokoj.

Ostatnia edycja:
reklama
A więc tak rozmawial chyba z 15 min z Andzia przez tel. Wiem juz ze to na pewno dziewczyna nie dziadek z wąsem:) sympatyczna i mila dziewczyna z która fajnie sie rozmawialo i rozmowa nawet sie kleiła:)
andziu wiesz ze ejszcze czekam na zdj i ode mnie masz swiety spokoj.
to, że dziewczyna to było już potwierdzone przez Misię swego czasu.
Andziu pokaż fotkę i nie fochaj się nam:)

Miałam coś napisać i zapomniałam...

Aaa już wiem :) Co do tych kolczyków to ja sama się przymierzam, ale zobaczę jeszcze jak mi się z pieniędzmi poukłada... Na razie muszę z mojego Avonu poodkładać bo mam tam czasem dosyć spore zarobki (jeżeli 100zł góra można sporym zarobkiem nazwać)... Ale to wyjazd do Katowic do Krzyśka, to coś dla siebie i jakoś to ucieka :( ... ale mam nadzieję, że się przymierzę i kupię w końcu :) będę miała co robić wieczorami!

A w sumie, tak się porobiło, że nie wiemy jak kto wygląda, to ja inaczej zrobię niż Andzia :) po prostu jak któraś chce mnie na nk to niech napisze to ja wyślę swój namiar ;] będziecie chciały to zaprosicie a jak nie to nie ;]

Co do Andzi, to myślę, że może powinnaś powysyłać dla spokoju - ja bym tak zrobiła, bo to nie fajnie. Nie oceniam bo ja żadnych namiarów nie podawałam, ale jakby na mnie tak najeżdżali to bym powysyłała ;]

ja od Andzi chce tylko tej nk ktora obieca ze dzis wysle! nic innego mnie nie interesuje,zaden tel ani nic:) jestem wredna ale ja jestem z takich osob ze jak cos obiecuje to to spelniam i nie naiwdze jak kTos robi z buzi tylek:)

reklama
Do góry