reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

karlita Ty na usg jezdzisz na orkana?moja serdeczna kolezanka jutro idzie tam na polowkowe usg-jeje pierwsza ciaza-ciekawa jestem okropnie co tam bedzie:-)

ja chodzę na usg na Radziwiłłowską dr Chołubka podobno najlepszy w Lublinie jeśli chodzi o usg

bardzo spodobał mi się przy badaniu z Gabi .. co On nie wyczyniał żeby mała się odwróciła i się pokazała ;-):tak: ale to moje dziecię było uparte strasznie i buziaka nie pokazało tylko raz na sekundkę się odwróciła .... a płeć tez ujawniła za 3 razem heheh

oby to małe było mniej uparte :-D:-)

wiecie jak mnie przed chwilą skopało :-D aż mi podbrzusze podskakiwało :tak::-D:-)

reklama
sunday bylam tam obok ul. romantycznej i przedwiosnie :)
maltanka mnie raczej nie bedzie, bo w poniedzialek zaczynam prace, a 30 chyba tez wypada w poniedzialek...
mandziula fajnie, ze udalo kupic sie taniej, no i dobrze, ze sie z pieniedzmi wyjasnilo:) ja zazwyczaj jak kupuje cos drozszego to place przy odbiorze, troche wiecej, ale tak sie nie stresuje :p
madzienka ja jeszcze przed ciaza jak wazylam mniej, czesto kupowalam na dziale dzieciecym :D:D:D

i byłam w tesco na pieluchach ale 3 nie było:no::no::no: i kupiłam pajacyki dla Mikołaja:tak::tak::tak::tak:

a i jeszcze zapisałam się z Mikołajem na basen ten w Motyczu i od września bediemy się uczyć pływać!!!!!!

Szkoda...ja jak byłam to jeszcze były....

Super a kiedy będziecie chodzić, tzn. w jaki dzień??

Karlitka super, ja uwielbiałam kopniaczki:tak:

Sienio szkoda, ale praca ważniejsza

Cos jeszcze Wam zostawiłam :elvis: ale to juz ostatni raz:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p

Ostatnia edycja:
Odnośnie Bugi :ninja2:.
Karlitka, ale Ci fajnie, taki słodkie kopniaczki :rolleyes::rolleyes2:- ja mam wrażenie że motylki mi się przelewają - ale czy nie za wcześnie:dry:.
A i zbieram zamówienia na wiadomo co;-):tak:. Piszę wcześniej bo jak któraś coś nowego (tak Madzienka, Ciebie mam na myśli:tak::-p:-D:-D) wymyśli to żeby z dostawą zdążyli;-):tak:.

witam:tak:
no w końcu mogę siąść na 4 literach i odpocząć...pomijając fakt że spaliśmy dziś do 10.00:-p potem pomagałam teściowej w generalnym sprzątaniu kuchni, potem jeszcze pranie wstawią i następnie wywiesić no ale to nie było tą ciężką praca nawet odkurzanie tylko spacer z Amandą:rofl2: wyszłyśmy z domu o 14.30 a wróciłyśmy dopiero o 19.00 w między czasie również zakupy zaliczyliśmy:blink: myślałam że jak wrócę do domu to młoda padnie po takich harcach ale gdzie tam teraz biega u teściowej po pokoju:dry: normalnie dziecko nie do zdarcia :szok:

Co do wyjazdu o którym wczoraj wspomniałam to nie jedziemy w niedzielę tylko jutro z rana:rofl2: w piątkę bo oprócz teściowej jedzie z nami chrześniak P.:rofl2:

lecę poczytać może jeszcze zdążę popisać zanim małżonek wróci:rofl2:

madzienka jeszcze nie wiem w jaki dzięń b edziemy chodzić, chciałam na tygodniu i pan ma oddzwonić na kiedy utworzy sie grupa:tak::tak::tak: już nie mogę sie doczekać:-D:-D

karlita życzę żeby maleństwo sie wypieło i pokazało czy mu coś dynda;-):-p:-p:-p

marta a co masz nowego bo ja tą jarzynke chce:tak::tak::tak:

kroje cukinie i bakłażana, solę żeby wodę trochę puściły...wodę wycieram ręcznikiem papierowym a warzywa polewam oliwą z czosnkiem i papryka...czasami inne przyprawy wpadną mi w reke:-):-)co kto lubi....warzywa griluja sie a później proponuje posypanie je startym parmezanem... pycha polecam
ciekawy przepis:tak::tak:
Mandziula fanie że na basen z Mikołajem będziesz chodzić:tak::tak:
Dobrze że wszystko z kasą się wyjaśniło:tak::tak:
Karlita urocze są takie kopniaczki;-)
Fogia nie przemęczałaś sie zbytnio tymi porządkami?:dry:
Sienio i jak tam, zakupy w lidlu udane ?;-)
Talia oby udało Wam sie z tym kredytem wszystko pozałatwiać na spokojnie :tak::tak: Super ze Gabi bezproblemowo oswoiła sie z butelką:-):-)
Misia udanych chrzcin życzę:tak::tak:
Madzinka fajnie są te literki co macie my też musimy sobie takie kupić:sorry2:
Na te targi co podałaś to i my sie może wybierzemy jak będę na siłach sie dotoczyć;-)
Antuanet24 współczuję problemów z internetem:sorry2:
dla męża wszystkiego dobrego na jutrzejsze urodziny:-):-)
Sunday może przez tą pogodę Maks byl dziś nie w humorze:sorry2:

reklama
madzienka jeszcze nie wiem w jaki dzięń b edziemy chodzić, chciałam na tygodniu i pan ma oddzwonić na kiedy utworzy sie grupa:tak::tak::tak: już nie mogę sie doczekać:-D:-D

Aha, ciekawe czy my dostaniemy się na rolniczą bo jak nie to znowu wracamy do Motycza...
Ciekawa jestem kto bedzie prowadzil zajecia...jak bedziesz miala wybor wybieraj Michała;-);-);-)

.
A i zbieram zamówienia na wiadomo co;-):tak:. Piszę wcześniej bo jak któraś coś nowego (tak Madzienka, Ciebie mam na myśli:tak::-p:-D:-D) wymyśli to żeby z dostawą zdążyli;-):tak:.

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Maltanka jak przygotowania do weselicha.....Hubcio idzie z Wami???
Udanej zabawy i czekamy na relacje i fotki

Karlitko...Ty robisz akrylowe czy zelowe pazurki???czekam na fotke...

Ja przeszukuje szafe w poszukiwaniu kreacji na jutrzejsze chrzciny:baffled::baffled::baffled::baffled:

Ostatnia edycja:
Do góry