reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chusty i nosidelka :)

ja samego momentu wiązania się przede wszystkim boję, a jak juz zamotam na tych plechach to caly czas sprawdzam czy mi nie wypadnie, bo bardzo kulawo mi to wychodzi
nosidlo tez fajna sprawa

reklama
Ja zakupiłam Tuli :)
Testowaliśmy już kilka razy, Alusi się podoba, nawet 3 razy w nim zasnęła. Super wygodne, ale jak niesiemy na plechach to wolę żeby druga osoba patrzyla czy wszystko ok - jakoś sie boję, że jakaś osa czy coś....

Ja jedyne czego się boję to tego że ktoś mi uderzy młodą - z przodu mam nad tym kontrolę, z tyłu nie bardzo :/

Etna super! Troszkę nad lewym kolankiem popracujcie i będzie super!

Kilolek spróbuj double hammock - tam nie ma możliwości żeby Ci dzieć wypadł, nawet z rączkami na wierzchu, jest to fajne, stabilne wiązanie i właśnie na dłuższe chusty.

Ja zakupiłam Tuli :)
Testowaliśmy już kilka razy, Alusi się podoba, nawet 3 razy w nim zasnęła. Super wygodne, ale jak niesiemy na plechach to wolę żeby druga osoba patrzyla czy wszystko ok - jakoś sie boję, że jakaś osa czy coś....
super, a jaki wzór?

Ja jedyne czego się boję to tego że ktoś mi uderzy młodą - z przodu mam nad tym kontrolę, z tyłu nie bardzo :/

Etna super! Troszkę nad lewym kolankiem popracujcie i będzie super!

Kilolek spróbuj double hammock - tam nie ma możliwości żeby Ci dzieć wypadł, nawet z rączkami na wierzchu, jest to fajne, stabilne wiązanie i właśnie na dłuższe chusty.
no popróbuje ale u mnie z dociaganiem na plecach problem. A dasz mi jakiegoś linka?

Dociagasz ciągnąc "koszulkę" z przodu więc nie powinno być tak źle, nawet jak nie dociągnę idealnie to jest ok, dzieć mi nie opada, bardzo lubię to wiązanie!

YouTube - Double Hammock
taaa no poprobuję. Małe pytanko - cos wcześniej nalezy dziecku podać by bylo takie zmulone????? moje nawet jak spią nie są takie spokojne!!

też się tego właśnie obawiam..

cale brazowe, tylko kaptur jest w paski - M nie chcial wzorkowego :)
mi sie manu najbardziej podoba. Też uwielbiam Tuli, gdyby nie ta cena...

A Tuli można wypożyczyć do testowania?

Fajne te wiązanie Dziunka ;D A ten chłopczyk przecudowny, taki spokojniutki, przytulasek. Mój Olunio też jest taki ;D Kilolek on wcale nie jest zmulony ;D Po prostu dzieci mają różne temperamenty, a także w każdym momencie dnia dziecko ma inną ruchliwość.

Ostatnia edycja:
reklama
Kilolku moja Asia ruchliwa jak cholera, szalona jest, ale do wiązania spokój, ew. Julia bądź A stanie przede mna i ją zagadują. Poza tym daj Michasiowi coś do zabawy. Młoda czasem ma takie zagrania że nagle się prostuje ale staram się to kontrolować chustą bądź ręką - wtedy dociągam od nowa, poprawiam pod pupą...cierpliwym trzeba być ;)

MAM SWOJE MT!!! Dostałam od jednej dziewczyny z chustoforum :) Jutro strzelę fotki :)

Do góry