Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
super, a jaki wzór?Ja zakupiłam Tuli
Testowaliśmy już kilka razy, Alusi się podoba, nawet 3 razy w nim zasnęła. Super wygodne, ale jak niesiemy na plechach to wolę żeby druga osoba patrzyla czy wszystko ok - jakoś sie boję, że jakaś osa czy coś....
no popróbuje ale u mnie z dociaganiem na plecach problem. A dasz mi jakiegoś linka?Ja jedyne czego się boję to tego że ktoś mi uderzy młodą - z przodu mam nad tym kontrolę, z tyłu nie bardzo :/
Etna super! Troszkę nad lewym kolankiem popracujcie i będzie super!
Kilolek spróbuj double hammock - tam nie ma możliwości żeby Ci dzieć wypadł, nawet z rączkami na wierzchu, jest to fajne, stabilne wiązanie i właśnie na dłuższe chusty.
Ja jedyne czego się boję to tego że ktoś mi uderzy młodą - z przodu mam nad tym kontrolę, z tyłu nie bardzo :/
super, a jaki wzór?
taaa no poprobuję. Małe pytanko - cos wcześniej nalezy dziecku podać by bylo takie zmulone????? moje nawet jak spią nie są takie spokojne!!Dociagasz ciągnąc "koszulkę" z przodu więc nie powinno być tak źle, nawet jak nie dociągnę idealnie to jest ok, dzieć mi nie opada, bardzo lubię to wiązanie!
YouTube - Double Hammock
mi sie manu najbardziej podoba. Też uwielbiam Tuli, gdyby nie ta cena...też się tego właśnie obawiam..
cale brazowe, tylko kaptur jest w paski - M nie chcial wzorkowego![]()
Dociagasz ciągnąc "koszulkę" z przodu więc nie powinno być tak źle, nawet jak nie dociągnę idealnie to jest ok, dzieć mi nie opada, bardzo lubię to wiązanie!
YouTube - Double Hammock