Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
oo do zabawy to nic dac nie moge przy wiązaniu bo wtedy próbuje się wydostać by "iśc" sie pobawićKilolku moja Asia ruchliwa jak cholera, szalona jest, ale do wiązania spokój, ew. Julia bądź A stanie przede mna i ją zagadują. Poza tym daj Michasiowi coś do zabawy. Młoda czasem ma takie zagrania że nagle się prostuje ale staram się to kontrolować chustą bądź ręką - wtedy dociągam od nowa, poprawiam pod pupą...cierpliwym trzeba być
MAM SWOJE MT!!! Dostałam od jednej dziewczyny z chustoforumJutro strzelę fotki
![]()

napisz u nas na forum na SPRZEDAMMi się ostatnio super udalo - plecaczek z indiodumna byłam z siebie bardzo mimo, ze troche malo dociągniety. Wkleje później fotki. A zrobilam to tak - polozylam chuste, na niej mlodego, zlapalam za brzegi i jak wiążkę chrustu przeżuciłam na plecy - młody zachwycny nową akrobaja, ja przerażona ale kontrolnie nad łózkiem to roiłam i sie udało
Nie znacie kogos kto chcialby kupić chustę elastyczną? MAm do sprzedania szarego Medleya za 70zl +wysylka
A propos idnio o którym wcześniej pisąłam jest boska!!!No fantastyczna custa, świenie sie dociąga i naddajje, naprawde super.Tylko kolor, który mialam mi nie podszedl, bo taki sprany matkowy ale im czesciej ja macąlam tym bardziej przypadała mi do gustu.