reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Chusty i nosidelka :)

pewnie przy najbliższej okazji poproszę Izę o pomoc, ale póki co sama próbuję i nic nie wychodzi :(
Poważnie zastanawiam się nam MT.
A słyszałyście opinie o nosidle Menduca?

dziubasku ja mam manduce:) dla mnie bomba, dla ignasia rowniez, bardzo polecam! solidne, dobrze wykonczone, wygodne, jedynie ja nie umiem ignasia nosic na plecach, ten pas mi sie wrzyna w brzuch, tobie tym bardziej nie polecam;/ cena moze odstraszac ale to dobra inwestycja:)

Załączniki

• nosidlo.jpg
    nosidlo.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 36
reklama
Dzibasku my mamy miekkie nosidlo ergo i jestesmy bardzo zadowolone, nosi sie go jak plecak, jest leciutkie i wygodne. Mala lubi w nim siedziec i czesto w nim zasypia. Mozna nosic z przodu, stylu i na biodrze. I jak zasnie to jest taki kapturek aby glowka nie leciala do tylu, bardzo przydatny :tak:DSC05522.jpgDSC00471.jpgDSC00472.jpgDSC00479.jpgDSC00679.jpgDSC05519.jpg

Dziubasku mam nosidło miękkie Tuli i MT.
Tuli jest bardzo wygodne, można nosić na plecach i na brzuchu. Na plecy raczej nie zakładam jak jestem sama, bo moje dziecko jest nieprzewidywalne i się boję co jej przyjdzie do głowy w trakcie zapinania na plecach :). Ale z przodu też się bardzo fajnie nosi i zasypia zarówno na plecach jak i z przodu. Też ma kapturek, bardzo przydatny jak dziecko uśnie.
MT nosze czasem po domu - trochę niewygodne są dla mnie te węzły po zawiązaniu pasów. Ale w MT jest mi troszkę mniej gorąco niż w Tuli :)

Mnie głownie chodzi o noszenie na plecach bo juz niebawem mój brzuch nie będzie pozwalał na motanie sobie Olafa na brzuchu. A do tej pory używałam glownie chusty do noszenia Olafa.
Dzięki za odpowiedzi :)

reklama
Mnie głownie chodzi o noszenie na plecach bo juz niebawem mój brzuch nie będzie pozwalał na motanie sobie Olafa na brzuchu. A do tej pory używałam glownie chusty do noszenia Olafa.
Dzięki za odpowiedzi :)
no tak ale żeby zalozyc nosidlo na plecy musisz zapiąć się w pasie (niezaleznie przód czy tył) uż lepiej w chuście n plecach wtedy możesz tak jak Iza zawiązać, to chyba jedynne wiązanie na plecach bez ściskania w pasie

Do góry