reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

vegas coreczka sliczna :))

clio bardzo ladnie sie usmiechasz :)) ajj z tymi zabkamii na serio rewelka :) !

firanka Twoj eks nie dorosl do wielu rzeczy teraz ahh ohh madry jest duma go przepaja i tak wstretnie mowii ale poczekaj jakis czas glupek na oczy ujrzy co zrobil jaka powazna krzywde Przykro mi z powodu Twojej sytuacji i szkoda mi dziecinkii Twej :(((

WITAM NOWA MAME :))

-----------------------------

tak sobie ogladalam na necie i znalazlam takie o cos ... jak ktos niechce nie potrafi to niech nie oglada mi lzy lecialy ... artykul o najdziwniejszych chorobach ludzkosci ...

http://www.kodczasu.pl/viewtopic.php...9468f18b265ef0

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki dziewczyny. Ale widocznie jeszcze nie widziałyście prawdziwych talentów
http://justlikethatxd.deviantart.com/
Ja dziasiaj albo namawiam męża żeby pojechał ze mną do mojej mamy, albo biorę Mareczka i sama rowerkiem pojadę.
Ja tak jeszcze ze swoich pasji to lubię pisać opowiadania ( mam napisane dwa i szukam kogoś kto by je poprawił) i wiersze.

Vegas Teraz owszem. Facebook jest lepszy od nk. I możesz zawierać znajomości z ludźmi z zagranicy. Na nk teraz jest nowy regulamin i kto czytał to wie że nk może użyczać nasze zdjęcia główne wraz z nazwa właściciele konta. Dlatego już jako zdjęcie główne warto ustawić jakiś obrazek nie przedstawiający ciebie.
Ale laska z Ciebie :) A Marynka jest super dziewczynką, zawsze taka uśmiechnięta,.
Eve super że badania wyszły dobrze i że dzidzia zdrowa.
Cherie A witamy.
Kiniorek Trzymam kciuki za dzisiaj
Misia2912 Super kociaki. AJ do tej pory miałabym ich siedem od dwóch kotek ale zawsze kiedy któraś się okoci przychodzi jakiś wielki kocur i zjada maleństwa.:-(
Firanka smutne to co piszesz. Co ja myślę o Mikołaju to już wiesz.... A on skoro uważa że Ciebie już nie ma to po co w ogóle kontaktuje się z Tobą? Liczy że zaczniesz błagać żeby wrócił czy co? Masz rację, najbardziej żal Nicusi. Co ona biedna może przeżywać to tylko ona wie. Życzę Ci żebyś w końcu spotkała tego jedynego.
Misia92 Ja tez jestem typem romantyczki. Więc znam ten ból.

Hej dziewczyny!
Przeleciałam tak 5 przez 10 to co pisałyscie. Ale duuużo naskrobałyscie!
Chcialam ogolnie zwrócić się do Ewi KOCHANA PRZEPIĘKNIE RYSUJESZ i nie wciskaj mi że to amatorszczyzna! Bo kochana jak do Liceum Plastycznego chodziłam to 3 klasiści (niektórzy 4klasiści) tak nie rysowali! Więc muszę Ci przyznać że masz talent!
A ja wpadłam się pochwalić ! Mamy pierwszego ząbka!!!!!

Artystka Gratuluję ząbka. Pochlebiasz mi, naprawdę. Ja w tych sprawach jestem samoukiem i jak widzę jak niektórzy rysują to mi szczęka opada. Fakt, ja już lepiej rysować nie będę bo taki sobie wyrobiłam styl.
Swoją droga tyo Michaś już duży chłopiec

hej mamusie :)
jak nocka? ja ledwie oczka otworzyłam już do mamusi dzwoniłam bo ma dzisiaj urodzinki :D a mój B kombinuje gdzie by tu wybyć w plener u nas dzisiaj zapowiada się z 30st ...
Firanka przykra sprawa dupek i tyle kiedyś sobie przypomni że ma córkę ale będzie już za późno :( musicie się trzymać

Hej :)

JA w miarę wyspana. Mama mi zaczęła buszowac po pokoju o 6:45 i już miałam pospane ;]
A teraz właśnie przyszli teściowie jadą pociągiem :) potem do restauracji na 11:00 żeby menu ustalać, do kościoła zapytać organistę czy może moja kuzynka śpiewać nam Ave Maria (pięknie śpiewa! ale musi sobie akustykę sprawdzić jak jej to wyjdzie)
A potem już do mnie i będziemy obiadek wspólny jeść rozmawiać itp ;]

Troszkę się denerwuję, bo to pierwsze takie oficjalne spotkanie...

Ostatnia edycja:
reklama
sylcia zerknęłam na tą stronę i zostałam okrzyczana przez B ;/ straszne :(
Artystka ja to ciągle pamiętam jak pisałaś o porodzie i całej akcji a tu już 5miesięcy Michał ma ząbka niesamowicie leci ten czas
Vegas co tam działasz?

Do góry