• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Wasze Pociechy też plują smoczkami?:) Martynka jak ma smoka w buzi i ma ochotę poszajbuskowac to nabiera powietrza w policzki i wydmu****e smoczka, wówczas leci nawet daleko. Ostatnio do zlewu wpadł;D Albo w tatusia celuje:P Nie wiem skąd jej się to wzięło:)

Ja już po zupce:) Rosołek z makaronem. Na drugie kluski będą, modra i pieczen z sosem.

clio fajne te literki, nawet Malwinka jest:-) my póki co nie robimy pokoju dla małej, bo chcemy mieć łóżeczko przy własnym łóżku, jak się będzie przenosiła, to wtedy coś pomyślimy:-) a zdjęcie dodam później, mam takie jedno fajne jak się uśmiecha:D

Mała się chyba nie wyspała czy co, ale od 10-12 spała a teraz znowu ma drzemkę bo tarła oczka i tylko EJO EJO co u niej od 6 miesięcy znaczy ZMĘCZONA. I śpi mi Panienka.

Clio piekne zdjecie z sesji:)

Cherie witaj kochana:)

Firanko wspolczuje..smutne to co piszesz... ale glowa do góry. Widocznie tak ma być by wszystko moglo sie ulozyc lepiej po swojemu:)

Ostatnia edycja:
Vegas widocznie upał ją męczy ja też bym sobie chętnie drzemkę ucięła i tak chyba zrobię bez tarcia oczek itp poprostu wskoczę do wyrka ;D a potem do Parku na lodziki i leniuchowanie w plenerze :)
Daff cieszę się :)

Vegas widocznie upał ją męczy ja też bym sobie chętnie drzemkę ucięła i tak chyba zrobię bez tarcia oczek itp poprostu wskoczę do wyrka ;D a potem do Parku na lodziki i leniuchowanie w plenerze :)
Daff cieszę się :)

ja dzis jakis dzien roboczy mam... sprzatam od rana salatke zrobilam obiadek i jeszcze cos mi sie chce zrobic ale sama nie wiem co.. ciasto upieczone....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry