reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

oj dziewczyny dziewczyny kazdy ma te wstretne problemy niestety ;(( ALE DOBRZE JEST SIE TROSZKE WYZALIC:) czlowiekowii czasem kamien z serca spada :))

a ja juz po pracy i mala wcieczke sobie zrobilismy do ballina/kilaloe :)) fajniee bylo :)

teraz zjem cos w koncu cieplego :p i starego dzis na wunko zaprosilam przy filmiku wiec tam tam ttttaaa tam :D bedzie goraco .... moze :p:p:p:p

reklama
hehe po co ja mam iśc na dni Pszczyny jak Rodowiczkę idealnie w domu słychac przy otwartych oknach:p ale tak jest co roku, pewnie mają super nagłośnienie a my też tak daleko od parku nie mieszkamy;)

Misia dopiero usnęła. Uf. Ciężko jej dziś szło zasypianie;p

Ewi mam nadzieję, że Justysi przejdzie prędko;* Duużo zdrówka!

ehhh nie pytac sie co zrobiłam:/ to bylo na złosc M. no i ogólnie szukałam wrazen... :-]

Kurde dziewczyny, mozecie niewiezyc ale siedze sama w domu, mąż pojechal do kolegi na chwile i nagle u hani usłyszalam jakby ktos papier darł.... :szok: :szok: :szok: bałam sie do hani zajrzec... ale otworzylam drzwi, Hania śpi... kur** straszy???? no bo zeby mysz tak papier darła to niemozliwe.... i niewieze ze mi sie przesłyszało.... no brak słów :szok: :szok: teraz to dpopiero bede sie bała chodzic po nocy....: ////////////

Edit: Ewi trzymam kciuki by mała szyyybko była zdrowa! :*

Elizka ja też tak świrkuję wieczorami jak jakiś szelest czy coś usłyszę. Ale to dlatego, że ja za dużo horrorów oglądam:] Poprawka - świrkuję jak J ma na nocki:)

Clio ja mam lietrki z Kubusiem puchatkiem na łóżkiem Mikiego wiszą :-) Nie mogę otworzyć twojej strony więc jak byś mogla mi imię i nazwisko na PW przeslać to wtedy zaproszę:-)
Cherie super zabawke później, dzieciaki sczególnie jeździki uzywają:-)
Artystka gratuluję ząbka:-)
Conf jaka ty chuda:szok::-)
Elizka raz na wozie raz pod wkoncu będzie lepiej:-) Ty minie na noc nie strasz:-p

A ja siedze u P i się obijam a on z małym szmie coś w kuchni dwa glodomory :-p
A co do nk to powysyłajcie mi na pW imiona i nazwiska to was znajdę i zaproszę:-)

No mi się właśnie profile nie chca wyświetlać to inaczej jeśli ktoś by chciał to wyszukajcie Marta Wesołowska Bydgoszcz;-)

reklama
Do góry