reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

sundey na razie nie wiem, malowanie może zrobię u nich, on jest bardziej zorganizowany, mam zapisaną kolejną wizytę na czesanie, ale chyba zrezygnuje:sorry2:

madzienka co do spa to my chyba odpadamy, w czwartek mamy szczepienie i wolę dmuchać na zimne...żeby mi mały kataru czy cuś nie złapał po tym basenie:sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
witam i ja

sunday zdrówka dla meza, dobrze że to nie złamanie:tak::tak::tak:

maltanka, madzienka super że mprezy udane:tak:

mataka nie dawaj się tak mezowi wykorzystywac a co by było gdybyś to ty złamała rękę??? i zapraszamy na spotkanie:tak::tak:

izka witaj w Lublinie, napewno szybko się tu zadomowisz:tak::tak:

misia brawa dla Natalki:tak::tak: zuch dziewczynka że nie płakała:tak::tak:

karlita zdjęcie super:tak::tak::tak: a co robienia zdjęc to mój małż jak się złapie za aparat to tez zawsze coś musi poprzestawiać, widocznie faceci już tak mają:-D:-D:-D

a my wczoraj wybraliśmy się do Kozłówki:tak::tak: i zajeło nam to cały dzień:-p:-p Mikołaj był tak zmeczony że już po 19 spał, ae za to w nocy był tak niespokojny że prawie cały czas spał z nami w łóżku uczepiony mojej koszuli:baffled::baffled::baffled: no i ciagle go to dziąsełko boli i swędzi a ząbka narazie nie widać:dry::baffled::baffled:
za tydzień może do botanika pojedziemy:tak::tak: Karlita witna tam jeszcze jakies kwiaty???? a moze uda man się nam większą grupą spotkać??????

My zaliczylismy juz plac, Maks pobiegal babki porobil i wrocilismy na obiad. M napisal mi smsa ze jest na Jaczewskiego-kurde nic wiecej zadzwonilam ale pow mi tylko ze nie moze rozmawiac:-( Jezu w trakcie pracy pojechal na IP to juz chyba nie wytrzymywal z bolem!:-( Teraz napisalam mu mesa i nie odp.
Ciekawe jak sie czuje, daj nac trzymam kciuki za M.

Jeszcze trzeba wejść w panel kontrolny, w edytuj profil i na samym dole zaznaczyc połaczenie baby boom z aktywnymi mamami...
Tam jest taki tekst:
Chcę założyć konto również w serwisie AktywneMamy.pl, który ułatwia organizację spotkań. Administratorem serwisu AktywneMamy.pl jest Johnson&Johnson Polska.

Ponawiam pytanie kto chętny na środowy wypad do spa???
założyłam nowe spotkanie na AM i myślałam że da się wysłać zaproszenia ale D**A to też nie działa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Działa Twoje spotkanie no i po tych instrukcjach jestem zalogowana uff:-) Teraz juz głosuję i dołączyłam do grupy.

śliczna fotka na tle łopianu:tak: Gratuluję ząbków. My wciąż ich wyglądamy.

melduję się po wczorajszej imprezce:tak::tak:wszystko się udało...Natalka nad wyraz grzeczna...w kościele nie płakała:szok::szok:a po polaniu główki chyba pomyślała, że to była kąpiel, bo usnęła:szok::szok::szok::szok: potem wędrowała z rąk do rąk...więc tak była zaaferowana, że zapominała wołać, że ma mokro i jest głodna:-D:-D:-D
Super ze Natalka taka grzeczniutka była, gratulacje i jak juz będziesz mieć zdjecia to wrzucaj.
Zaczęłam do was isać a mja pociecha już sie obudziła, my dzis ledwo na zakrętach wyrabiamy, ale nie jest źle odebrałam przeyłkę od teściowej która wprost oszalła tyle tego nadawała. Mamy więc zapas pomidorów ogórków, malin, winogrona, jajek i nawet słoiki tam wepchała. Mam też blachę ciasta z malinami. Kawke muszę sobie zrobić bo dziś jeszcze nie piłam a teraz jest z czym:happy2::happy2:
Mój M jutro jedzie do Lublina i sama nie wiem czy z nim pojadę bo na 9 ma tam być a my co o 9 będziemy roić jak nawet sklepy są nieczynne:baffled:
Gabi dziś kończy 7 miesięcy i mnie trochę na refleksje wzięło jaką jestem szczęśliwą mamą.

Miłego popołudnia:-)

chwila przerwy :)

Gratulacje dla Gabi za kolejne ząbecczki

łancuszek i zawieszke:tak::tak:

nie dziękujemy bo strasznie długa droga przed nami
z tymi czwórkami to jakaś masakra :szok::angry:

Jeszcze trzeba wejść w panel kontrolny, w edytuj profil i na samym dole zaznaczyc połaczenie baby boom z aktywnymi mamami...
Tam jest taki tekst:
Chcę założyć konto również w serwisie AktywneMamy.pl, który ułatwia organizację spotkań. Administratorem serwisu AktywneMamy.pl jest Johnson&Johnson Polska.
a widzisz tego nie wiedziałam ;-) bo ja się rejestrowałam na AM jak chyba jeszcze nie było tego połączenia ;-)

założyłam nowe spotkanie na AM i myślałam że da się wysłać zaproszenia ale D**A to też nie działa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

i te osoby co nie mogą sie dodać do spotkania to też nie mogą dodać albumu z fotkami :no::wściekła/y::angry: np nie mam jak dodać fotek z BUGI :-(

karlita super fotka... miałam loki tak podpięte na środku, moim zdaniem to drogo, w stosunku do roboty, moja przyszła szwagierka czesała się w Kraśniku i zapłaciła 35 zł za upięcie

pokaż foteczkę :-D

w Kraśniku mają taniej ja sie tam kiedyś czesałam na wesele i za czesanie zapłaciłam 30 zł chyba

A co do spotkania to ja odpadam, po 1 kasy brak po 2 samochodu tez :-(

szkoda że Was nie będzie :-(

mąż niech uważa na nogę!!

madzienka co do spa to my chyba odpadamy, w czwartek mamy szczepienie i wolę dmuchać na zimne...żeby mi mały kataru czy cuś nie złapał po tym basenie:sorry2:

z nami nic nie złapie :-)

karlita zdjęcie super:tak::tak::tak: a co robienia zdjęc to mój małż jak się złapie za aparat to tez zawsze coś musi poprzestawiać, widocznie faceci już tak mają:-D:-D:-D

bo wiesz jak się bawią ustawieniami to później artystyczne zdjęcia wychodzą .... na których nic nie widać :baffled:

za tydzień może do botanika pojedziemy:tak::tak: Karlita witna tam jeszcze jakies kwiaty???? a moze uda man się nam większą grupą spotkać??????

taki jest plan by sie wybrać całą ekipą
ale jak nam wyjdzie to nie wiem ...

powiem tak wczoraj byliśmy popołudniu koło 16stej i było strasznie duszno!!
chyba lepiej by było jechać rano :-)

Działa Twoje spotkanie no i po tych instrukcjach jestem zalogowana uff:-) Teraz juz głosuję i dołączyłam do grupy.

Buziak dla Gabrysi za 7 miesiaczków...

Spotkanie działa, tylko nie można do niego dołączyć:-:)-:)-:)-(

Ale z tym dopisywaniem się do spotkania to chyba już nie tylko nasz problem, bo widze do do żadnego innego nie moge dopisac się i oni tez maja po 1 osobie uczestniczącej....:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Maltanka nic nie złapiecie....jedźcie z nami :tak::tak::tak::tak::tak:!!!!!!

Meza mam juz w domu, ktos go zastapil w pracy, jutro zalatwil sobie wolne, nie chce isc na zwolnienie, przesiedzi w domu dwa dni i zobaczymy. Kupil sobie Altacet, robi oklady z zimnej wody. Wiec mataka ja tez mam Dwojke Dzieci w domu :-)

reklama
Do góry