reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ale to jest elektroniczna waga.. jej sie chyba nie ustawia??

oj, ustawia się :-) mój mąz sie zajmuje kalibrowaniem takiego sprzętu, więc jak mamy jakieś wątpliwości, to wciskam mu do pracy :-p on sprawdza i jak trzeba- reguluje :-)

u nas tez jak w sasiedniej wyspie, zimno i leje, zapomnialam jak sloneczko wyglada....

a Redan to dzis albo plakal, albo spal, zjadl troszeczke, pogoda go pewnie dobija...

na sąsiedniej wyspie wyszło słońce, ale moje dziecię ma to w ............. i marudzi dalej :zawstydzona/y:

reklama
a moje dziecię już śpi, zjadło 240 mleka, pogadała w łóżeczku i śpi. tylko te wstrętne zęby dają jej strasznie popalić, i nie widać kiedy wyjdą .

My dzisiaj bylismy na spacerku pomino wiatru braku słoneczka,moje dziecie dotlenione.Teraz spi najedzony i wykapany ale płakał jak go kąpałam.Dzisiaj pierwszy raz dałam mu kaszke malinowa z bobovity i tak mu smakowało ze zjadł całą miseczke i do tego mleczko,zrobiłam mu z tym bebilonem.Cos Bartusiowi wyskoczyło na dolnej wardze jakis pryszczyk i ma na dłoni pryszczyki od komarów i sobie je szoruje i kupiłam masc i smaruje dwa razy dziennie.Ja juz tez myslałam ze z moja waga jest cos nie tak ale z wazyłam sie u mnie potem u tesciowej i waze 48kg.

Witajcie
U nas dzień minął bardzo szybko i przyjemnie. Lilka pogodna, ale co szoruje wszystkim po zębach to nie mogę. Ja delikatna przezroczysta kreseczke widzę, albo mi sie tylko wydaje. Poczekamy, zobaczymy.
Blu gratulujemy ząbka!
Myszowata uważaj z tym gazem;) Ja kiedyś przed swietami wielaknocnymi gotowałam puszkę z mlekiem skondensowanym na kajmak, mojego M nie było w domu, ja kładłam Polusie spać i niechcący przysnęłam. Obudził mnie huk, a to pękającej puszki. No i wyobraźcie sobie co się działo. Cały kajmak przylepił się do pochłaniacza i sufitu. Maskara1
Idę sie ogarnąć a potem zaglądnę.

Witam sie! My juz po wycieczce! bylo super! Ja odpoczelam, Ola byla grzeczna tylko teraz glowa mi peka nie wiem czemu! jutro sproboje Was nadrobic a dzis uciekam do lozka! dobranoc!!

dobry wieczór Kochane!!! Mamy i Dzieciaczki :) ja dziś ogarniałam dom po mojej nieobecności w weekend związanej z praca. wczoraj późno wróciłam :( zmęczona i zła. W domu smutny Franko mnie przywitał :( płakałam bo zawsze był uśmiech a tu smutna zmartwiona i zamyślona minka... więc już do kąpieli był tylko ze mną... Dziś było wsio ok :) !!! !!! !!! Ucieszył się rano na mój widok jak nigdy. Tylko że w nocy nie pospał, jadł co 3 godziny po 200ml mojego mleka. Za to jak zasnął o 10.00 spał do 14.00. Dobrze bo mogłam obiad zrobić. Miałam dziś pod opieką dodatkowo 7 latka szwagierki. Po obiedzie przyszła teściowa żeby jej kolor rzucić na głowę (w takich chwilach pamięta że ma synową). Pod wieczór kuzynka męża przyjechała zaprosić nas na chrzciny na tą niedzielę, gdyby nie to że ona ma raka a jej synuś to wcześniak to bym nie poszła bo krótko na przygotowanie się. Nie wiem co kupić. Podpowiedzcie!!! Idę was nadrobić.Franko śpi już od 19.30 :)

reklama
Do góry