Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wazyłam sie u mnie potem u tesciowej i waze 48kg.
Dziecko jej przeszkadza ??? Co ty aż tak żeby w sufit walić. Wariatka jakaś. My właśnie wstalismy, tzn. Obudziliśmy się, ja odciągnęłam mleko, mały buszuje w naszym łóżku. Więc korzystam że starsze śpią i odwiedzam BB. Ponawiam prośbę z pytaniem o to co kupić miesięcznemu chłopcu na chrzest? U takiego maluszka nigdy nie byłam na cichrzcie.↲No i druga sprawa jak tu się ubraćwitajcie!
dzisiaj juz o 5.45 na nogach, normalka, ale ze Maly troche marudzil, to sasiadka z gory zaczela nam stukac w sufit!!!!No i sie calkowicie rozbudzilam....Co za osoba, jakby te jej stukanie uciszyloby dziecko!
Lece, zeby znowu jej nie zmuszac do stukania....ech
Milego Dnia!!!

Twoje dzieci mają super mamusię
ale moja przyszła z góry nie lepsza :-)
- rozleniwilam sie
ale jeszcze z tydzien z nami posiedzi - jeju jak te wakacje szybko zleciały 
, chyba bym nie dala rady na nia zarobic
, druga tez mi nie odpowiada - bo jak zadzwonilam to powiedzila taki tekst- " wie pani nie mam innej pracy a lepsze to niż nic "
, no i jeszcze tylko jedna- ale ma swoje dziecko 2 letnie i opiekowalaby sie dwójką . No i chyba bylismy w kropce . Pojechalismy na weekend do tesciow to tesc wymyslił ze tesciowa jest mu do niczego nie potrzebna i powinna przyjechac nam pomoc, z jednej strony fajnie ale z drugiej strony z tesciowa pod jednym dachem
- niby jest ok ale ciekawa na jak długą metę
- no i dalej nie wiem co robić
, kusi mnie fakt że bedzie mial kto robić obiad
- bo ja nie znoszę gotowania .