reklama
ionka
Fanka BB :)
wazyłam sie u mnie potem u tesciowej i waze 48kg.
o matko, ja całe 10 kilo więcej!!!!!!!!!!!
witajcie!
dzisiaj juz o 5.45 na nogach, normalka, ale ze Maly troche marudzil, to sasiadka z gory zaczela nam stukac w sufit!!!!No i sie calkowicie rozbudzilam....Co za osoba, jakby te jej stukanie uciszyloby dziecko!
Lece, zeby znowu jej nie zmuszac do stukania....ech
Milego Dnia!!!
dzisiaj juz o 5.45 na nogach, normalka, ale ze Maly troche marudzil, to sasiadka z gory zaczela nam stukac w sufit!!!!No i sie calkowicie rozbudzilam....Co za osoba, jakby te jej stukanie uciszyloby dziecko!
Milego Dnia!!!
Witam z rana
nocka super mała zjadła o 7 rano i teraz urzęduje w bujaczku, pewnie zaraz pójdzie spać, przynajmniej taką mam nadzieję że zaraz uśnie
heronek co za babsztyl z tej sąsiadki, znając mnie to pewnie bym jej zwróciła uwagę że tym stukaniem to dziecka nie uciszy a wręcz przeciwnie.
miłego dnia życzę
nocka super mała zjadła o 7 rano i teraz urzęduje w bujaczku, pewnie zaraz pójdzie spać, przynajmniej taką mam nadzieję że zaraz uśnie
heronek co za babsztyl z tej sąsiadki, znając mnie to pewnie bym jej zwróciła uwagę że tym stukaniem to dziecka nie uciszy a wręcz przeciwnie.
miłego dnia życzę
M
myszowata
Gość
hej dziewczyny, my dziś wstaliśmy o 6.40, Franuś się troszkę rozbudził, pobawił na macie i zjadł o 8 mleczko, a ja wciągnęłam kawałek ciasta i zaraz zrobię sobie kawkę. Mam dziś trochę w planach różnych prac domowych i mam nadzieję, że w końcu uda mi się zrobić co zaplanowałam;-)
heronek co za babsztyl, polusia ma rację, jak mnie drażnią tacy ludzie co zapomnieli, że sami kiedyś też mieli małe dzieci, u nas w bloku dużo maluchów często któreś płacze czy to noc czy dzień, ludzie potrafią o 6 rano odkurzać albo o 4 w nocy prać...i nikt się nie bulwersuje
heronek co za babsztyl, polusia ma rację, jak mnie drażnią tacy ludzie co zapomnieli, że sami kiedyś też mieli małe dzieci, u nas w bloku dużo maluchów często któreś płacze czy to noc czy dzień, ludzie potrafią o 6 rano odkurzać albo o 4 w nocy prać...i nikt się nie bulwersuje
Dziecko jej przeszkadza ??? Co ty aż tak żeby w sufit walić. Wariatka jakaś. My właśnie wstalismy, tzn. Obudziliśmy się, ja odciągnęłam mleko, mały buszuje w naszym łóżku. Więc korzystam że starsze śpią i odwiedzam BB. Ponawiam prośbę z pytaniem o to co kupić miesięcznemu chłopcu na chrzest? U takiego maluszka nigdy nie byłam na cichrzcie.↲No i druga sprawa jak tu się ubraćwitajcie!
Milego Dnia!!!
asia2702
Fanka BB :)
Witajcie 
U nas pogoda się popsuła, pada deszcz.
Co do zębów, to my nadal nic :-( Gratuluję wszystkim mamusiom, które się już doczekały :-)
Dronka super, że się wszystko udało. Wyglądaliście pięknie!
Neska zobaczysz, że wszystko będzie dobrze. Strasznie długo czekasz na te wyniki!
Marela mój mały też spał podczas podróży do teściów (150 km) pół godziny, z powrotem tak samo. Na szczęście zabrałam zabawki, to trochę się zajął. Ale tak naprawdę jemu wystarcza, że z nim rozmawiam, wtedy jest zadowolony.
A jak remont?
Polka podziwiam Cię, że tak sobie super dajesz radę! Trójka dzieci, praca, nie wysypiasz się, no i jeszcze to ciasto pieczone wieczorem
Twoje dzieci mają super mamusię
Heronek beznadziejna ta sąsiadka. Niech sobie stopery do uszu kupi!
Życzę miłego dnia!

U nas pogoda się popsuła, pada deszcz.
Co do zębów, to my nadal nic :-( Gratuluję wszystkim mamusiom, które się już doczekały :-)
Dronka super, że się wszystko udało. Wyglądaliście pięknie!
Neska zobaczysz, że wszystko będzie dobrze. Strasznie długo czekasz na te wyniki!
Marela mój mały też spał podczas podróży do teściów (150 km) pół godziny, z powrotem tak samo. Na szczęście zabrałam zabawki, to trochę się zajął. Ale tak naprawdę jemu wystarcza, że z nim rozmawiam, wtedy jest zadowolony.
A jak remont?
Polka podziwiam Cię, że tak sobie super dajesz radę! Trójka dzieci, praca, nie wysypiasz się, no i jeszcze to ciasto pieczone wieczorem
Twoje dzieci mają super mamusię
Heronek beznadziejna ta sąsiadka. Niech sobie stopery do uszu kupi!
Życzę miłego dnia!
marela
Podwójna marcóweczka ;)
heronek - super sąsiadka 
ale moja przyszła z góry nie lepsza :-)
ja dzis sama w domu z małym - po 2 miesiacach wakacji z M jakos dziwnie mi samej
- rozleniwilam sie
ale jeszcze z tydzien z nami posiedzi - jeju jak te wakacje szybko zleciały 
a pozatym zaczelam szukac niani , wykupialm konto na niania.pl -no i wykonalam kilka tel, ale u mnie cienko, ajedna chciala z zamieszkaniem i 10 zł za godzine
, chyba bym nie dala rady na nia zarobic
, druga tez mi nie odpowiada - bo jak zadzwonilam to powiedzila taki tekst- " wie pani nie mam innej pracy a lepsze to niż nic "
, no i jeszcze tylko jedna- ale ma swoje dziecko 2 letnie i opiekowalaby sie dwójką . No i chyba bylismy w kropce . Pojechalismy na weekend do tesciow to tesc wymyslił ze tesciowa jest mu do niczego nie potrzebna i powinna przyjechac nam pomoc, z jednej strony fajnie ale z drugiej strony z tesciowa pod jednym dachem
- niby jest ok ale ciekawa na jak długą metę
- no i dalej nie wiem co robić
, kusi mnie fakt że bedzie mial kto robić obiad
- bo ja nie znoszę gotowania .
edit :
asia27- moj tez mial zabawki ale ten nie cierpi zabawek - 2 min i w kąt. rozmowa tez go nudzila , co ja sie nawyglupialam w tym samochodzie
a remont w toku, łazienka pomalu nabiera kształtu ale jeszcze chyba z tydzień im się zejdzie , a potem malowanie , podłogi ale to jużM z moim tatą będą robić, powiem szczerze że mam dość - narazie efektów za bardzo nie widać- aby z konta jakoś dziwnie ubyło
ale moja przyszła z góry nie lepsza :-)ja dzis sama w domu z małym - po 2 miesiacach wakacji z M jakos dziwnie mi samej
- rozleniwilam sie
ale jeszcze z tydzien z nami posiedzi - jeju jak te wakacje szybko zleciały 
a pozatym zaczelam szukac niani , wykupialm konto na niania.pl -no i wykonalam kilka tel, ale u mnie cienko, ajedna chciala z zamieszkaniem i 10 zł za godzine
, chyba bym nie dala rady na nia zarobic
, druga tez mi nie odpowiada - bo jak zadzwonilam to powiedzila taki tekst- " wie pani nie mam innej pracy a lepsze to niż nic "
, no i jeszcze tylko jedna- ale ma swoje dziecko 2 letnie i opiekowalaby sie dwójką . No i chyba bylismy w kropce . Pojechalismy na weekend do tesciow to tesc wymyslił ze tesciowa jest mu do niczego nie potrzebna i powinna przyjechac nam pomoc, z jednej strony fajnie ale z drugiej strony z tesciowa pod jednym dachem
- niby jest ok ale ciekawa na jak długą metę
- no i dalej nie wiem co robić
, kusi mnie fakt że bedzie mial kto robić obiad
- bo ja nie znoszę gotowania .edit :
asia27- moj tez mial zabawki ale ten nie cierpi zabawek - 2 min i w kąt. rozmowa tez go nudzila , co ja sie nawyglupialam w tym samochodzie
a remont w toku, łazienka pomalu nabiera kształtu ale jeszcze chyba z tydzień im się zejdzie , a potem malowanie , podłogi ale to jużM z moim tatą będą robić, powiem szczerze że mam dość - narazie efektów za bardzo nie widać- aby z konta jakoś dziwnie ubyło
Ostatnia edycja:
M
myszowata
Gość
polka może coś takiego Chrzest, Roczek, Komunia + Grawer Gratis !!!!!! (1196110389) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Witajcie
Ja od 7 na nogach, a o 1 poszłam spać, więc chyba jedna kawa nie wystarczy? Wczoraj oczywiście nic Was nie poczytałam bo do późna sprzątalam i gotowałam obiad na dziś. Wiecie moja Lila śpi zaledwie 3 x po 30 min w ciągu dnia, więc na zrobienie czegoś spokojnie szanse są marne.
Zaglądnę później, a na razie miłego dnia!
Ja od 7 na nogach, a o 1 poszłam spać, więc chyba jedna kawa nie wystarczy? Wczoraj oczywiście nic Was nie poczytałam bo do późna sprzątalam i gotowałam obiad na dziś. Wiecie moja Lila śpi zaledwie 3 x po 30 min w ciągu dnia, więc na zrobienie czegoś spokojnie szanse są marne.
Zaglądnę później, a na razie miłego dnia!