reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witajcie,
ja korzystam z każdej chwili słonka bo Madzieńka mnie wystraszyła że zimno idzie... :-) więc siedzę całymi dniami z dziećmi na dworze...
Co do spotkania - ja będę i w bugi i na basenie... już się nie mogę doczekać pluskania! :-)

Karlita śliczna focia!!!!! Na serio kwitniecie -i to Obie!!!!

Do botanika też bym się chętnie wybrała... fajnie by było porobić sobie jakiś fajnych zdjęć...

Sunday mam nadzieję że mężowi już lepiej!

Izka witamy w lublinie i zapraszamy do spotkań z nami!!!:-)

Fogia i ja zaciskam kciuki!!! Nie martw się - będzie dobrze!!!

i co ja jeszcze miałam napisać... już nie wiem. Zaraz jak mi się przypomni to będę dopisywać :-)

Idę robić śniadanko bo moje głodomorki powstawały i myszkują za ciastkami... znaczy się głodne są :-)

Madzieńka dziś zadzwonię do Ciebie to się dokładniej umówimy co do jutra...

no i życzę Wam miłego dnia! bo ja chyba znowu wybędę z domku dziś... :-)

Witam sie i ja!
Chyba nie tylko Ty Madziarka wybywasz z domku i korzystasz z ostatnich goracych dni- widac jaka frekwencja jest na bb :-) My juz po sniadanku- kanapki z twarozkiem :-) Maksio ma całą buzię białą od serka
Wlasnie otworzyl szafe i poszukuje butow, zaraz bede sie ogarniac i idziemy odwiedzic ciocie na lsm,trzeba wozek brac.
Obiad mam ten sam co wczoraj pulpety wiec nie trzeba nic kombinowaci w kuchni stac:-)

witam sie bardzo ciepło
Nareszcie jestem w Lublinie
wieczorem zajrzę i trochę nadrobię pozdrawiam wszystkich bardzo ciepło
Trzymajcie kciuki ciotki idziemy dzisiaj na szczepienie

Forneciu, witaj, czekamy na poszczepienne wieści. I kciuki dla Nikosia żeby dzielnie zniósł kłucie;-):tak::-).
U nas jutro organizują festyn dla dzieci na zakończenie wakacji w Parku Miejskim a w piątek w Ogródku Jordanowskim koło przedszkola chłopaków tez mają być występy i przedstawienie dla dzieci.
Zmykam do kuchni bo naszło mnie na mielone i marchewkę z groszkiem:dry::tak::-p:-).

witam sie bardzo ciepło
Nareszcie jestem w Lublinie
wieczorem zajrzę i trochę nadrobię pozdrawiam wszystkich bardzo ciepło
Trzymajcie kciuki ciotki idziemy dzisiaj na szczepienie

fajnie, że jesteś:tak::-(trzymam kciuki za szczepienie i by nie bolało...daj znać, jak będziesz po:tak:

Witam sie i ja!
Chyba nie tylko Ty Madziarka wybywasz z domku i korzystasz z ostatnich goracych dni- widac jaka frekwencja jest na bb :-) My juz po sniadanku- kanapki z twarozkiem :-) Maksio ma całą buzię białą od serka
Wlasnie otworzyl szafe i poszukuje butow, zaraz bede sie ogarniac i idziemy odwiedzic ciocie na lsm,trzeba wozek brac.
Obiad mam ten sam co wczoraj pulpety wiec nie trzeba nic kombinowaci w kuchni stac:-)

korzystaj korzystaj:-D

Forneciu, witaj, czekamy na poszczepienne wieści. I kciuki dla Nikosia żeby dzielnie zniósł kłucie;-):tak::-).
U nas jutro organizują festyn dla dzieci na zakończenie wakacji w Parku Miejskim a w piątek w Ogródku Jordanowskim koło przedszkola chłopaków tez mają być występy i przedstawienie dla dzieci.
Zmykam do kuchni bo naszło mnie na mielone i marchewkę z groszkiem:dry::tak::-p:-).

oooo...jaki dobry obiadek:-p

u mnie pranie się uprało i prawie całe już rozwieszone, poprzednie uprasowane...i niebawem wybywamy na spacerek :-)

Ostatnia edycja:
Witajcie my juz po zabawie z Hubciem i Maltanką, zakupach i mega spacerku...po drodze wszystkie place zabaw zaliczone....:-):-):-)
Dzisiaj troche fotek porobiłam to za chwilkę będą tam gdzie zawsze....

Madzienka, a do której planujecie relaksować się w SPA?

Oj wybacz kochana ale nie doczytałam twojego pytania:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:umawiamy sie kolo 17.30 pluskamy sie godzine może trochę dłuzej i zmykamy do domu albo na jakas kolacyjke to juz ustalimy w większym gronie...no nie Madzia i Karolina???

Witajcie,
ja korzystam z każdej chwili słonka bo Madzieńka mnie wystraszyła że zimno idzie... :-) więc siedzę całymi dniami z dziećmi na dworze...
Co do spotkania - ja będę i w bugi i na basenie... już się nie mogę doczekać pluskania! :-)

Do botanika też bym się chętnie wybrała... fajnie by było porobić sobie jakiś fajnych zdjęć...

Oj jaka Ty strachliwa:-D:-D:-D:-Dspoko mrozów nie będzie:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

A do botanika to i my chętnie wybierzemy się!!!!

Madziarka czekamy na fotki!!!!!:tak::tak::tak::tak:

Karlita chwal się kto mieszka w brzuszku?????

Ostatnia edycja:
Witajcie my juz po zabawie z Hubciem i Maltanką, zakupach i mega spacerku...po drodze wszystkie place zabaw zaliczone....:-):-):-)
Dzisiaj troche fotek porobiłam to za chwilkę będą tam gdzie zawsze....

Karlita chwal się kto mieszka w brzuszku?????

ale Wam się ładny spacerek udał:tak::tak:u nas trwał 20 minut, bo zaczęło padać:wściekła/y::wściekła/y:
no właśnie, karlita kto tam się chowa?

reklama
witam się i ja dzisiaj

rano było tak fajnie ciepło, a teraz pada:dry: P wygodniłam dzisiaj samochodem, a ten dzwoni i mówi, że ciepło to mógł rowerem jechać:sorry2:....ta i kto miał rację:-D

H położyłam spać, plac zabaw z Jułą zaliczony:tak: a mnie naleciało na coś słodkiego, to wcięłam wielkiego ptysia:baffled:

sienio
to fajnie, że w pracy się podoba:tak:
fornecia daj zanć jak po szczepieniu
misia no to pranie teraz będzie schło, a schło
karlita??????????????? dawaj tu szybko znać

Do góry