reklama
kerna
http://www.lauraziobro.pl
msdracula...eee no nadzieja zawsze jest przeicież no!!! Pomasuj siętu i tam i moze akurat;-)
Lilu..no faceci

Lilu..no faceci

marta870
mama Igorka
Kobietki widzę że podobnie "zabijamy" czas :-) jak nie gry to oglądanie filmów
polecam stronę Filmy Online, Kino Online, Seriale Online, Darmowe Kino Online co prawda trzeba opłacić żeby móc oglądać filmy ale są to groszowe sprawy i ogląda się bez limitu 
U mnie dzisiaj coś maleństwo nie spokojne..... i do tego brzuch pobolewa
no ale jakoś wytrzymam 
polecam stronę Filmy Online, Kino Online, Seriale Online, Darmowe Kino Online co prawda trzeba opłacić żeby móc oglądać filmy ale są to groszowe sprawy i ogląda się bez limitu 
U mnie dzisiaj coś maleństwo nie spokojne..... i do tego brzuch pobolewa
no ale jakoś wytrzymam 
marta870
mama Igorka
upsssss i chyba dałam adres do swojego konta...... ehhhh gapa jestem 
ritka ty skończyłaś a ja dopiero zaczęłam 35
współczuję tego leżenia..
malgos efekt motyla widziałam a ten horror sobie zobaczę bo lubię
a teraz na brak czasu narzekać nie będę
mysia lilu ja też tak miałam byłam u gin. z tym i powiedział że to normalne i z reguły większa jest prawa
też to miałam zaczęłam smarować nivea dla dzieci s.o.s bo taki mam dla młodego kupiony i zeszło po 2 dniach oraz obowiązkowo płyn do higieny intymnej z kwasem mlekowym
mi osobiście to przeszkadzało jak miałam bieliznę założoną.
malgos efekt motyla widziałam a ten horror sobie zobaczę bo lubię
mysia lilu ja też tak miałam byłam u gin. z tym i powiedział że to normalne i z reguły większa jest prawa
ja ogladam na www.kinovod.pl i nie place, ale nie moge obejrzec filmu w calosci...72min. i musi byc 54 min. przerwy...mi to szczegolnie nie przeszkadza, w przerwach sprawdzam bb
Lilu - no szczerze Ci powiedzial, ale w sumie ja tez mysle,ze to jeden z plusow cesarki
chce rodzic sn, ale nie ukrywam , ze sie boje jak to pozniej, tam na dole bedzie
co do plynow to ja jestem zwolenniczka Lactacyd..odkad uzywam skonczyly sie problemy z poddraznieniami, a ja z tych delikatnych
a, ze w Irlandii go nie mozna kupic, to pzrywoze skad sie da
ostatnio kupilam pare butelek w Portugalii, a kolejne Mama z Polski dowiezie..trzeba sobie radzic
Lilu - no szczerze Ci powiedzial, ale w sumie ja tez mysle,ze to jeden z plusow cesarki
co do plynow to ja jestem zwolenniczka Lactacyd..odkad uzywam skonczyly sie problemy z poddraznieniami, a ja z tych delikatnych
Ostatnia edycja:
marta870
mama Igorka
co do płynów do higieny intymnej używałam wcześniej z ziaji, ale przeżuciłam się na tańszy tzn z biedronki i nie narzekam, od paru lat nic się nie dzieje.....
kerna
http://www.lauraziobro.pl
ksiulka zaczęłaś 36 a skończyłąs 35tc

monia.gryc
Fanka BB :)
piękni są....Witajcie dziewczynki! Znalazlam minutke by wrzucic zdjecia moich pociech :-)
Nicolasek i luca :-)
miło ,że ktoś pamiętadziewczyny - dzieki!ja leze plackiem, wiec czuje sie w miare...bol glowy przeszedl, moze jak to Dagna okreslila - zmeczenie materialu)moze pozniej sie poturlam do kuchni jakas kolacje przygotowac, choc Kochanie stwierdzil, ze mam nic nie robic, on cos pzryszykuje jak wroci
a Tosia to chyba na wizycie...no i czy Justyna pojechala do szpitala?
ja za ten masaz krocza tez sie jakos zabrac nie moge...chociaz tutaj tez polecaja, nawet zeby pozniej w plan porodu wpisac, ze sie masowalo i nie chce nacinania...ale tak szczerze mowiac, to mi sie podetrzec juz ciezko, a co dopiero jakies masazea jak Kochanie poprosze, to sie inaczej skonczy
a na to ochoty tez nie mam..a raczej sily...
ja juz pisalam, ze nadrabiam zaleglosci w filmach, nie sciagam tylko ogladam online..ale ja nie mam nakazu lezenia, tylko dzisiaj cos mnie zmoglo....no i do Was zagladam co chwile...
i MOnia.gryc jeszcze sie dzisiaj nie odezwala?i czy ktos wie co u Saary?miala miec cesarke, wiec moze juz po wszystkima zalila sie, ze Trixi na nia nie czeka
)
JA dziś miałam, dzień pt.sprzątanie kuchni, ba generalne sprzątanie kuchni,stąd moja absencja, do tego obiad i dzień zleciał.
Dziewczyny nie szalejcie tak z tymi porodami, bo nikogo na wrzesień nie zostanie...a ja to chyba w październiku urodzę bo żadnych zwiastunów porodu chodźby najmniejszych brak.
Bardzo mi zależy aby mój gin był przy porodzie i tak myślę żeby może na wywołanie się z nim umówić.
Miała któraś z was indukowany poród? jak wrażenia, wiem tylko ,że chyba bardziej bolesny,zresztą różne są opinie.
reklama
przyszla_mama81
Mama81
A ja kochane mamusie wskakuje do wanny polezec i sie pozadnie oskrobac bo jutro wizyta i wole byc przyszkowana dobrze
Zycze dobrej nocki i trzymam kicuki za udane jutrzejse wizyty
BUZKAAA
Zycze dobrej nocki i trzymam kicuki za udane jutrzejse wizyty
BUZKAAA