reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

dziewczynka:tak:

a my w wyszliśmy połazić z psem pod blok i nie chciało mi się zakładać pampersa małemu, czekałam już na spanie, i zlał się:dry: a najgorsze to to że w ogóle mu to nie przeszkadzało, popatrzył i poszedł dalej:baffled:

ojej, to masz pranie:no:
sunday_ gratulacje pracy:tak::tak::tak:ja mieszkam na Wieniawie, niedaleko liceum Staszica:tak::tak:może uda nam się kiedyś spotkać:tak::tak:

reklama
madzienka chcecie rano jechać?

nie, chcemy jechać popołudniu, tak jak dzisiaj....

Ja dzwoniłam do tej babki z basenu i powiedziała mi ze dalej mamy czekać, bo na razie to brakuje jej miejsc dla kontynuujących pływanie, nie wspominając o nowych:baffled::baffled::baffled::baffled:
Jutro dzwonię do Motycza...

Sunday super że z praca już wszystko ok, a nie szkoda Ci Maksa zostawic po tych 2 miesiącach razem??

ale tutaj pusto
Antuanet super ze wakacje się udają i życzę bardzo miłego wypoczynku nad tym naszym kochanym morzem
Sunday wszystkiego naj za podpisanie umowy to teraz spisz już spokojniej
Madzieńka ale wam fajnie z tym SPA muszę mojego M namówić na wyjazd ale co z Nikosiem chyba pampek do wody i jedzie z nami
A co do Pampersa to zagłosowane
Maltanka widzisz Hubercikowi to nie przeszkadza a Ty się zamartwiasz, i kciukasy za kumpele oby szybko urodziła
Talia współczuje spacerów miejmy nadzieje ze jednak Gabi się odmieni i da się zapiać w szelki bo czasami toi nie pomaga
Karlita już się nie możemy doczekać jutra, ciekawe co tam mieszka u mamy w brzusiu
Fogia kciuki zaciśnięte za jutro

Na basenie rewelacja :-D

nawet małemu szkrabowi w brzuchu się podobało bo kopał z podwójną siłą heheheh :-D:-D

Kolejny wypad do spa planujemy za tydzień w czwartek 02.09.2010...zamiast porannego Bugi...Kto chętny??

ja z chęcią się piszę jeśli Juła nas zabierze :zawstydzona/y:

Ja dzwoniłam do tej babki z basenu i powiedziała mi ze dalej mamy czekać, bo na razie to brakuje jej miejsc dla kontynuujących pływanie, nie wspominając o nowych:baffled::baffled::baffled::baffled:
Jutro dzwonię do Motycza...

też do niej dzwoniłam
powiedziała że mam czekać do przyszłego tygodnia na decyzję ma dzwonić bo ma strasznie dużo chętnych
i bardzo dużo kontynuacji a Oni mają pierwszeństwo ...

szczerze to takie załatwianie sprawy jest beznadziejne!! :baffled::baffled:

słuchajcie a jak to jest z Motyczem ??
jaki jest koszt ??
w jakich godzinach są zajęcia ??
ile trwają takie zajęcia tz ile trwa taki cały kurs ;)

nie wiem czy bym dała radę w zaawansowanej ciąży dojeżdzać z małą ....

Gabi właśnie usnęła
idę ją pakować na jutro - rano jedzie do dziadka, zobaczymy jak dziadek się spisze heheh
dostał pełną instrukcję obsługi Gabi na maila :-D:-)

jutro o 12stej proszę o trzymanie kciuków
pozniej o 14stej mam wizytę

w domu będę dopiero wieczorkiem więc czekajcie cierpliwie :tak:

fornetka też jestem ciekawa i mam nadzieję że małe uszanuje mamy prośby o pokazanie swoich wdzięków ;-)

Fogia mocno ściskam za Was kciuki :-)
wierzę w Ciebie :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
walcz ze stresem !!!!!! niech dzidziuś doda Ci siły :-)

pamiętam moją magisterkę byłam w 5 miesiącu ciąży ... po wyjściu z sali poryczałam się że wszystko zawaliłam ... ale jak się okazało dostałam 5 ahahhaa nie ma to jak panika brzuchatka :-) :-) :-) :-) :-)

Ostatnia edycja:
ja z chęcią się piszę jeśli Juła nas zabierze :zawstydzona/y:

słuchajcie a jak to jest z Motyczem ??
jaki jest koszt ??
w jakich godzinach są zajęcia ??
ile trwają takie zajęcia tz ile trwa taki cały kurs ;)

nie wiem czy bym dała radę w zaawansowanej ciąży dojeżdzać z małą ....

Gabi właśnie usnęła
idę ją pakować na jutro - rano jedzie do dziadka, zobaczymy jak dziadek się spisze heheh
dostał pełną instrukcję obsługi Gabi na maila :-D:-)

jutro o 12stej proszę o trzymanie kciuków
pozniej o 14stej mam wizytę

w domu będę dopiero wieczorkiem więc czekajcie cierpliwie :tak:

Zabierze zabierze pod warunkiem że ciocia nie bedzie wygłupiała się z prezentami:tak::tak::tak:

Co do Motycza to zajęcia trwają godzinkę, tzn. pływania w dużym basenie jest 30 minut i 15min przed i po chlapania się w brodziku, koszt jednej godziny 25zl(dziecko+rodzic)..opłata miesięczna, czyli placisz 25zl razy tyle np. czwartków, z reguły wychodzi 100zl/125zl

Zajęcia są w godzinach popołudniowych na tygodniu a w weekendy koło południa:tak:

Trzymam kciuki za usg a o dziadzia nie martw się na pewno da sobie rade:tak::tak::tak:

Do jakiego wieczora:szok: czekam na smska!!!!!

Madzieńka ale wam fajnie z tym SPA muszę mojego M namówić na wyjazd ale co z Nikosiem chyba pampek do wody i jedzie z nami

Zapraszamy w czwartek za tydzień...my wybieramy się!!!!

Fogia trzymam kciuki!!!!

Wkleiłam kilka fotek....tam gdzie zawsze

I już zmykam DOBRANOC!!!!!

Zabierze zabierze pod warunkiem że ciocia nie bedzie wygłupiała się z prezentami:tak::tak::tak:
nie wiem o czym mówisz :dry::-p

Co do Motycza to zajęcia trwają godzinkę, tzn. pływania w dużym basenie jest 30 minut i 15min przed i po chlapania się w brodziku, koszt jednej godziny 25zl(dziecko+rodzic)..opłata miesięczna, czyli placisz 25zl razy tyle np. czwartków, z reguły wychodzi 100zl/125zl

Zajęcia są w godzinach popołudniowych na tygodniu a w weekendy koło południa:tak:

dzięki za info szkoda ze to tak daleko :-( obawiam się że później będzie mi ciężko .... no nic może jednak załapię się na tą Głęboką :dry::dry::dry::dry::dry:

będą jaja jak nas wszystkie przyjmą ahahahah

Trzymam kciuki za usg a o dziadzia nie martw się na pewno da sobie rade:tak::tak::tak:

no dziadek widział Gabi jak jeszcze nie raczkowała .... nie wie jaki to żywioł :-D powiedział ze ją tak zmęczy że mała zaśnie na trawniku ... cyba nie wie co mówi prędzej dziadek padnie :-D:-D:-D

Do jakiego wieczora:szok: czekam na smska!!!!!

:-D:-D:-D

Fogia kciuki zaciśnięte :-D:-D:-D:-D:-D:-D

nie mogłam zasnąć tak myślałam o tym usg :-D:-D

witam sie z kawusią
Karlita kciuki zaciśnięte
Fogia dla Ciebie również kciukasy
ale pustki z rana wstawać śpiochy
Ładna pogoda to chyba szybko zrobię pranie niech schnie, bo później to nie wiadomo jaka będzie pogoda

Sunday super że z praca już wszystko ok, a nie szkoda Ci Maksa zostawic po tych 2 miesiącach razem??

Dzieki, a co do Maksia to szkoda, bardzo szkoda, ale takie zycie z jednej pensji (ponizej sredniej krajowej) nie da sie na dluzsza mete wyzyc :-(

sunday_ gratulacje pracy:tak::tak::tak:ja mieszkam na Wieniawie, niedaleko liceum Staszica:tak::tak:może uda nam się kiedyś spotkać:tak::tak:

Dzieki:-)
Mam psiapsiolke ktora mieszka w bloku na rogu Spadochroniarzy i Raclawickich. :-) Jutro moze sie do niej wybiore,ale niestety nie mam teraz warzyw od rodzicow:-( W niedziele jedziemy do nich bo sa w Radawcu dozynki, wiec pewnie pojdziemy tez troche na lotnicko zobaczyc. I w niedziele wezme ziemniaki, i inne warzywa.:-)

fogia trzymam kciuki!!!:-) Wierze ze wszystko sie uda :-)
karlita na ktora masz USG???Czekamy na "werdykt" :-)

Super wam dziewczyny z tym basenem i aerobikiem, no ale coz czasu brak no i kasy tez nie zabardzo jest :-( ale moze kiedys....:-):-):-)

Witam porannie czwartkowo. Ja zasiadla przy kawce zobaczyc o ktorej mam autobus to jade do UP i do Wydzialu oswiaty ale oczywiscie zanim wejde na strone MPK musze tutaj do was!:tak::tak::tak: To jest niebezpieczne juz uzaleznienie :baffled::rofl2:

pamiętam moją magisterkę byłam w 5 miesiącu ciąży ... po wyjściu z sali poryczałam się że wszystko zawaliłam ... ale jak się okazało dostałam 5 ahahhaa nie ma to jak panika brzuchatka :-) :-) :-) :-) :-)

A ja bronilam sie na 2 tygodnie przed porodem :-) jak mnie dziekan zobaczyl to od razu wypisywal dokumenty, a babki zamiast pytan egzaminacyjnych jak usiadlam to pytay kiedy termin jak sie czuje i jaka plec dziecka :-) potem oczywiscie byly pytania z egz ale odp byly podzielone miedzy mna z nimi, nie moglaby wypowiedziec pelnego zdania bo one zaraz je same konczyly :-)

reklama
I ja witam się z kawusią... i z codziennym dylematem - co dziś zrobić na drugie :crazy::baffled::sorry2: znowu mam jakąś pustkę w głowie... :hmm::huh::oo2:

Dzięki dziewczyny za wczorajszy basenik! Było naprawdę super! Jak fajnie by było jak byśmy wszystkie z małymi pannami mogły chodzić na ten sam basen...:-p

Madzieńka zaraz zabieram się do pisania pw... :tak:

Sunday gratuluję podpisania umowy!!!

Fogia Karlitka kciuki zaciskam z całych sił!!!

Karlita a Ty się nie wygłupiaj z tym czekaniem do poniedziałku! :angry::no:

Do góry