reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Talia ząbki mogą iść w środku a to też dokucza!! oby Gabrysię już nic nie bolało!!
Skończyło się na tym że poszła spac, niewiarygodne co ona dziś tak śpi?:szok::szok::szok:
Misia-gratulacje ukończenia 5 miesiecy, czas biegnie a dziećmi to jeszcze szybciej. Ja od kiedy mam Gabi to czuję ze nie płynie na daremnie:tak::-D

reklama
Kurcze a ja mam mega lenia, nic mi się nie chce.... buuu...

Marta a na poniedziałek chlebki też będziesz taskać?

Karlita aż ci zazdroszczę tego dreszczyku emocji z okazji dzisiejszego usg :-) Ach jak ja kochałam podglądać moje maleństwa jeszcze w brzuchu... kurcze kiedy to było... ale ten czas gna!

karlita Ty się nie wygłupiaj tylko pisz smska zaraz jak wyjdziesz:tak:
mardziarka a z kawalerami na basenik nie można:huh::-p
fogia kciuki zaciśnięte:tak:
karlita dzięki za pamięć;-)po szczepieniu ok

a teraz się witam, my po szczepieniu, H nawet bardzo nie płakała, gorzej bo nie chciał stanąc koło ściany i się zmierzyć, :sorry2:dostaliśmy naklejkę dzielny pacjent:tak: i wszystko ok, oby teraz marudzenia nie było... połaziliśmy trochę po targu, zrobiliśmy zakupy, zaszliśmy do sklepu kupić misia:-):tak: wracając do domu pod blokiem spotkaliśmy kolegę i dopiero weszliśmy do domu...

a jutro jak pogoda dopisze z Jułą na spacerek idziemy:tak:

dobra lecę coś zrobić małemu jeść

karlita czekam na smska:tak::tak::tak:

a my mamy już 5 miesięcy...ależ ten czas leci...

Buziak dla Natalci z okazji 5 miesiączka
Zobacz załącznik 277886

Hej, pojawiam się i zmykam:-p.
Nocka okropna, wcześnie się położyłam, Juli z łózka spadł i potem z płaczem się przebudził, potem ja nie mogłam zasnąć:crazy: - koszmar.
Super że wypad do SPA się udał:-).
Karlitka, czekamy na wieści. Na Marcu jedna dziewczyna w 13 tyg. już wie że fasolka ma Armatkę:tak::-):szok:.
Przyprawy przywiozę ale chyba tylko z Julem będę na spotkaniu:-) - po wczorajszym festynie i scenach Jula - nie daje rady z nimi oba na raz:no:.

Bidulka....cos Julowi stało się????

Co to za serial i na jkim programie bedzie, bo coś doczytać nie mogę;-);-);-)

My już po spacerku, zakupach...bez Hubercika, może jutro uda nam się spotkać....

Napisałam do Karlity ale nie odzywa się:sorry2::sorry2::sorry2:

ale dzisiaj do niczego dzień najpierw słonce później chmury
Natalka sto całusów z okazji 5 miesiąca
Maltanka to fajnie ze Hubercik nawet dobrze zniósł szczepienie, nagroda się należy
Marta może się coś złego przyśniło Julowi
Ciekawe jak tam nasze Ciężarówki żadna się nie odzywa
Ide dalej obiad robić bo M już stoi nade mną i cały czas dopytuje sie co będzie na obiad

ja też pisałam do karlity ale nie odzywa się:sorry2:

co tu taka cisza

moja psiółka urodziła:-):tak: dziewczynka, poród zakończony cesarką, ale tyle wiem bo rozmawiałam z jej małżem, jak to określił "no bo nie chiało wyleźć":-D- nie ma to jak zorientowany tatuś:-D

ja też pisałam do karlity ale nie odzywa się:sorry2:

co tu taka cisza

moja psiółka urodziła:-):tak: dziewczynka, poród zakończony cesarką, ale tyle wiem bo rozmawiałam z jej małżem, jak to określił "no bo nie chiało wyleźć":-D- nie ma to jak zorientowany tatuś:-D

Karlitka jest teraz na wizycie u gina...napisala mi ze wieczorem wszystko napisze Wam....:-p:-p:-p:-pbo chce Wam osobiście przekazać tą wiadomość....

gratulacje dla koleżanki

reklama
Do góry