reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Madzieńka popatrz co mi wyskakuje...
cyt:Natknęliśmy się na następujące problemy
Madzienka has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space.

Musisz wyczyścić sobie skrzynkę :-)

reklama
Zajrzałam rano na forum z prośbą o trzymanie kciuków i przesyłanie pozytywnych fluidków, a widzę że wy pamiętałyście. ;-) Kochane moje...... :zawstydzona/y: :zawstydzona/y::zawstydzona/y:;-)
Egzamin mam o 13. Denerwuję się potwornie, chyba gorzej niż przy obronie pracy magisterskiej. Oj biedny ten mój bejbiczek.
Dzięki kochane ze te kciuki, nawet nie wiecie jak potrzebuję Waszej pozytywnej energii.

A ja bronilam sie na 2 tygodnie przed porodem :-) jak mnie dziekan zobaczyl to od razu wypisywal dokumenty, a babki zamiast pytan egzaminacyjnych jak usiadlam to pytay kiedy termin jak sie czuje i jaka plec dziecka :-) potem oczywiscie byly pytania z egz ale odp byly podzielone miedzy mna z nimi, nie moglaby wypowiedziec pelnego zdania bo one zaraz je same konczyly :-)

ehhh u mnie nie było tak łatwo bo z Gabi w 5 miesiącu to jeszcze prawie brzucha nie miałam :tak: więc nie wiedzieli o ciąży heheheh

usg mam 12:15

Madziara będą jaja jak małe się wypnie tyłkiem na świat jak Gabi i się nie ujawni :baffled::baffled::baffled:
to za jakieś 2/3 tygodnie mam jeszcze szanse u swojego gina poznać prawdę ale wolałabym na 4d :-D

a Magda to cały czas ma zapchaną skrzynkę!!!!! :-D:-)

Witajcie, my niedawno wstałyśmy...Jula układa klocki a ja zamiast robić śniadanko siadłam zajrzeć do was...:-D:-D:-D
Hubcio dzisiaj z nami nie spotka sie więc chyba pospaceruję w druga stronę osiedla....

Madzieńka popatrz co mi wyskakuje...
cyt:Natknęliśmy się na następujące problemy
Madzienka has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space.

Musisz wyczyścić sobie skrzynkę :-)

Już!!!!!

ehhh u mnie nie było tak łatwo bo z Gabi w 5 miesiącu to jeszcze prawie brzucha nie miałam :tak: więc nie wiedzieli o ciąży heheheh

usg mam 12:15

Madziara będą jaja jak małe się wypnie tyłkiem na świat jak Gabi i się nie ujawni :baffled::baffled::baffled:
to za jakieś 2/3 tygodnie mam jeszcze szanse u swojego gina poznać prawdę ale wolałabym na 4d :-D

a Magda to cały czas ma zapchaną skrzynkę!!!!! :-D:-)

Trzymam kciuki!!!i pamiętaj czekam na smska!!!!!!

Hehehehe:-D:-D:-D:-D:-Djuz wyczyściłam troche skrzynkę

Fogia kciukaski mocno zacisnięte, po powrocie szybko nam sie melduj!!!!!

Na basenie rewelacja :-D

nawet małemu szkrabowi w brzuchu się podobało bo kopał z podwójną siłą heheheh :-D:-D

ja z chęcią się piszę jeśli Juła nas zabierze :zawstydzona/y:

też do niej dzwoniłam
powiedziała że mam czekać do przyszłego tygodnia na decyzję ma dzwonić bo ma strasznie dużo chętnych
i bardzo dużo kontynuacji a Oni mają pierwszeństwo ...

szczerze to takie załatwianie sprawy jest beznadziejne!! :baffled::baffled:

słuchajcie a jak to jest z Motyczem ??
jaki jest koszt ??
w jakich godzinach są zajęcia ??
ile trwają takie zajęcia tz ile trwa taki cały kurs ;)

nie wiem czy bym dała radę w zaawansowanej ciąży dojeżdzać z małą ....

Gabi właśnie usnęła
idę ją pakować na jutro - rano jedzie do dziadka, zobaczymy jak dziadek się spisze heheh
dostał pełną instrukcję obsługi Gabi na maila :-D:-)

jutro o 12stej proszę o trzymanie kciuków
pozniej o 14stej mam wizytę

w domu będę dopiero wieczorkiem więc czekajcie cierpliwie :tak:

fornetka też jestem ciekawa i mam nadzieję że małe uszanuje mamy prośby o pokazanie swoich wdzięków ;-)

Fogia mocno ściskam za Was kciuki :-)
wierzę w Ciebie :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
walcz ze stresem !!!!!! niech dzidziuś doda Ci siły :-)

pamiętam moją magisterkę byłam w 5 miesiącu ciąży ... po wyjściu z sali poryczałam się że wszystko zawaliłam ... ale jak się okazało dostałam 5 ahahhaa nie ma to jak panika brzuchatka :-) :-) :-) :-) :-)

Z cierpliwością to krucho, więc lepiej pochwal się wcześniej:-p:-p:-p

Zabierze zabierze pod warunkiem że ciocia nie bedzie wygłupiała się z prezentami:tak::tak::tak:

Co do Motycza to zajęcia trwają godzinkę, tzn. pływania w dużym basenie jest 30 minut i 15min przed i po chlapania się w brodziku, koszt jednej godziny 25zl(dziecko+rodzic)..opłata miesięczna, czyli placisz 25zl razy tyle np. czwartków, z reguły wychodzi 100zl/125zl

Zajęcia są w godzinach popołudniowych na tygodniu a w weekendy koło południa:tak:

Trzymam kciuki za usg a o dziadzia nie martw się na pewno da sobie rade:tak::tak::tak:

Do jakiego wieczora:szok: czekam na smska!!!!!

Zapraszamy w czwartek za tydzień...my wybieramy się!!!!

Fogia trzymam kciuki!!!!

Wkleiłam kilka fotek....tam gdzie zawsze

I już zmykam DOBRANOC!!!!!

fotki superaśne:tak::tak:

nie wiem o czym mówisz :dry::-p

dzięki za info szkoda ze to tak daleko :-( obawiam się że później będzie mi ciężko .... no nic może jednak załapię się na tą Głęboką :dry::dry::dry::dry::dry:

będą jaja jak nas wszystkie przyjmą ahahahah

no dziadek widział Gabi jak jeszcze nie raczkowała .... nie wie jaki to żywioł :-D powiedział ze ją tak zmęczy że mała zaśnie na trawniku ... cyba nie wie co mówi prędzej dziadek padnie :-D:-D:-D

:-D:-D:-D

Fogia kciuki zaciśnięte :-D:-D:-D:-D:-D:-D

nie mogłam zasnąć tak myślałam o tym usg :-D:-D

dziadek na pewno da sobie radę:tak::tak:

Dzieki, a co do Maksia to szkoda, bardzo szkoda, ale takie zycie z jednej pensji (ponizej sredniej krajowej) nie da sie na dluzsza mete wyzyc :-(

Dzieki:-)
Mam psiapsiolke ktora mieszka w bloku na rogu Spadochroniarzy i Raclawickich. :-) Jutro moze sie do niej wybiore,ale niestety nie mam teraz warzyw od rodzicow:-( W niedziele jedziemy do nich bo sa w Radawcu dozynki, wiec pewnie pojdziemy tez troche na lotnicko zobaczyc. I w niedziele wezme ziemniaki, i inne warzywa.:-)

fogia trzymam kciuki!!!:-) Wierze ze wszystko sie uda :-)
karlita na ktora masz USG???Czekamy na "werdykt" :-)

Super wam dziewczyny z tym basenem i aerobikiem, no ale coz czasu brak no i kasy tez nie zabardzo jest :-( ale moze kiedys....:-):-):-)

Witam porannie czwartkowo. Ja zasiadla przy kawce zobaczyc o ktorej mam autobus to jade do UP i do Wydzialu oswiaty ale oczywiscie zanim wejde na strone MPK musze tutaj do was!:tak::tak::tak: To jest niebezpieczne juz uzaleznienie :baffled::rofl2:

oooo...no proszę wczoraj byłam koło tego budynku...szłam z małą do tego samu co tam jest:-D:-D:-D
no niestety wiem o czym mówisz...z jedną pensją nie da się wyżyć:no::no::-:)-:)-(

A ja bronilam sie na 2 tygodnie przed porodem :-) jak mnie dziekan zobaczyl to od razu wypisywal dokumenty, a babki zamiast pytan egzaminacyjnych jak usiadlam to pytay kiedy termin jak sie czuje i jaka plec dziecka :-) potem oczywiscie byly pytania z egz ale odp byly podzielone miedzy mna z nimi, nie moglaby wypowiedziec pelnego zdania bo one zaraz je same konczyly :-)

hehhe....i tak właśnie powinno być:tak::tak:

Zajrzałam rano na forum z prośbą o trzymanie kciuków i przesyłanie pozytywnych fluidków, a widzę że wy pamiętałyście. ;-) Kochane moje...... :zawstydzona/y: :zawstydzona/y::zawstydzona/y:;-)
Egzamin mam o 13. Denerwuję się potwornie, chyba gorzej niż przy obronie pracy magisterskiej. Oj biedny ten mój bejbiczek.
Dzięki kochane ze te kciuki, nawet nie wiecie jak potrzebuję Waszej pozytywnej energii.

jesteśmy myślami obok:tak::tak::tak:nie martw się będzie dobrze:tak::tak::tak:no i czekamy na radosne wieści:tak::tak::tak:

a my mamy już 5 miesięcy...ależ ten czas leci...

będą jaja jak małe się wypnie tyłkiem na świat jak Gabi i się nie ujawni :baffled::baffled::baffled:
:-D:-)
Trzymamy kciuki, MARZENIA SIE SPEŁNIAJA :-):-):-)

fogia będzie dobrze, ale powodzenia życzę!
sunday super, ze z pracą sie udało, ja od października na jednej pensjji mężowej będę egzystować, skromniej będziemy musieli życ nie da sie ukryć a co poradzić z dzieckiem nie ma mi kto siedzieć a opiekunki nie chcę bo będę tyko na nią pracować;-)

Ja się dzis wyspałam i muszę odnotować fakt, że Gabi obudziła sie raz w nocy. Dostała butlę potem cysia i spała do 6. Potem od 7 do 9 jeszcze pospała a ja razem znią:-D:-DWszystko wskazuje na to że ona się najadała cyckiem i dlatego tak często się budziła.
My na razie na spacer sie nie wybieramy bo czekamy na kuriera ma przyjechać z elementami wózka bo odechciewa sie spaceroeania bez tego.
Moja Gabi dzisiaj cos bardzo kwęka ciagle tylko na rączki, temp 36,7wiec żadna zębów nie widać to nie wiem na co zgonić:no:

Hej, pojawiam się i zmykam:-p.
Nocka okropna, wcześnie się położyłam, Juli z łózka spadł i potem z płaczem się przebudził, potem ja nie mogłam zasnąć:crazy: - koszmar.
Super że wypad do SPA się udał:-).
Karlitka, czekamy na wieści. Na Marcu jedna dziewczyna w 13 tyg. już wie że fasolka ma Armatkę:tak::-):szok:.
Przyprawy przywiozę ale chyba tylko z Julem będę na spotkaniu:-) - po wczorajszym festynie i scenach Jula - nie daje rady z nimi oba na raz:no:.

dzięki dziewczynki za wsparcie i kciuki :-D

Martusia u nas na styczniówkach jedna z dziewczyn w 17tyg dowiedziałą się ze będzie mieć syna a w 22 okazało się ze jednak córka

nie wierzę za bardzo w prognozy poniżej 20stego tygodnia ;-)

ale z moją Gabi tak jak czekałam do 30stego tygodnia to znów masakra :-D

misia wszystkiego naj naj dla malutkiej z okazji 5 miesięcy :tak: czas szybko leci hehehe

Talia ząbki mogą iść w środku a to też dokucza!! oby Gabrysię już nic nie bolało!!

ciekawe jak tam Hubert po szczepieniu ????? maltanka daj znać jak wrócicie :-)

chciałam Fogii smska napisać z kciukami ale nie wiem o której godzinie ma egzamin żeby tel jej nie zapipczał na egzaminie heheh bo się zestresuje strasznie ...
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dobra idę się wykąpać, wypić herbatkę i wychodzę :-D:-):tak::tak:

reklama
Ja się dzis wyspałam i muszę odnotować fakt, że Gabi obudziła sie raz w nocy. Dostała butlę potem cysia i spała do 6. Potem od 7 do 9 jeszcze pospała a ja razem znią:-D:-DWszystko wskazuje na to że ona się najadała cyckiem i dlatego tak często się budziła.
My na razie na spacer sie nie wybieramy bo czekamy na kuriera ma przyjechać z elementami wózka bo odechciewa sie spaceroeania bez tego.
Moja Gabi dzisiaj cos bardzo kwęka ciagle tylko na rączki, temp 36,7wiec żadna zębów nie widać to nie wiem na co zgonić:no:

to chyba znalazłaś sposób na przespane noce;-);-)daj znać jak udał się spacer z nowymi bajerami;-)

Hej, pojawiam się i zmykam:-p.
Nocka okropna, wcześnie się położyłam, Juli z łózka spadł i potem z płaczem się przebudził, potem ja nie mogłam zasnąć:crazy: - koszmar.
Super że wypad do SPA się udał:-).
Karlitka, czekamy na wieści. Na Marcu jedna dziewczyna w 13 tyg. już wie że fasolka ma Armatkę:tak::-):szok:.
Przyprawy przywiozę ale chyba tylko z Julem będę na spotkaniu:-) - po wczorajszym festynie i scenach Jula - nie daje rady z nimi oba na raz:no:.

współczuję nocki:no::no:

misia wszystkiego naj naj dla malutkiej z okazji 5 miesięcy :tak: czas szybko leci hehehe

Talia ząbki mogą iść w środku a to też dokucza!! oby Gabrysię już nic nie bolało!!

ciekawe jak tam Hubert po szczepieniu ????? maltanka daj znać jak wrócicie :-)

chciałam Fogii smska napisać z kciukami ale nie wiem o której godzinie ma egzamin żeby tel jej nie zapipczał na egzaminie heheh bo się zestresuje strasznie ...
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dobra idę się wykąpać, wypić herbatkę i wychodzę :-D:-):tak::tak:

dzięki....oj leci leci....niebawem Ty będziesz miała swoje maleństwo po drugiej stronie brzucha:tak::tak:;-);-);-)
zmykaj i szybko wracaj:tak::tak::tak::-p:-p

Do góry