reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Widze że mamy podobne terminy testowania:)))
Ja się niczym nie zatrułam i nie mam pojęcia skąd moje złe samopoczucie????
Dzisiaj jest już lepiej i musze to wykorzystać bo chałupy nie poznaje a dzisiaj mama przyjerzdza!!!!!

reklama
Ja sobie odpuszczam i czekam na normalny zdrowy cykl :D
Co do wiesiołka, ja brałam w dawce 3000 a przed samiutką owulką zwiększyłam do 4000 :D Ale tylko i wyłącznie do owulacji, nie patrz co pisze na opakowaniu.!! Wiesiołek też się jada w innych celach, np. do odchudzania :D

No ja wiem, ze jak na sluz to tylko do owu, no ale jak ma mi pomoc jeszcze w czyms innym to brac po owu czy nie? Bo przeciez kobiety jak go kupuja zeby sie np odchudzic to chyba caly czas biora... nie wiem :/

WITAJCIE w poniedziaek skoczyła sie @ i zaczelismy staranka , oby sie tym razem udao,
moja córcia wciąsz mówi o bocianie , szkoda mi jej namawiałam męża o to żebyśmy rozpoczeli starania rok temu - nie było czasu byliśmy po przeprowadce i kończyliśmy dom, wiec tak zleciało , ale i nie chciałam aby między dziecmi była zbyt duża rużnica wieku.
Ostatnio spóżnił mi sie okres 3 tyg. i myślałam że sie udało, nawet beta była 202,79 ale za niska jak na 4 tc, wg gin, zbadał mnie i nic nie zobaczył., i wkońcu dostałam @.
I zaczynamy od nowa ,<<<<<<>>>>>>>
ody sie udało
pozdrawiam was i życzę owocnych staranek
ticker.php

Witajcie, u mnie poeli dobiega koniec @ po 42 dniach wkoncu i tzreba bedzie się starac od nowa.. hehe dobrze ze te stranaka są przyjemne,,,,,,,:-D .
Ja już luzuje co ma być to będzie teraz praca się zaczyna na całego koniec leniuchowania i obijania i czasu na myślenie i bujanie w obłokach i wczytywanie się w objawy a nóz się udało.. hehe bedzie co bedzie i juz a tak Was czytam z tym wiesiołkiem... moze sama zacznę to brać ... ciekwe czy tak działa jak mówą cmoki dla Was!! miłej nocki!! a jesczze jedno mialam lekkie zapalenie ... i mam wsiąśc globulkę gynofemodazol i cos doustnego powiedzcie mi kiedy po tym można się starać globulki mampo okresie ok 6dni ... ile mam czekać?? zapomnialam sie zapytać gina heh

Dzień dobry dziewczynki;-) Ja tez ostatnio jakas wykonczona chodze na nic nie mam siły wracam z pracy i nie chce mi sie nawet gotowac nie mowiac o sprzataniu...masakra...a dzisiaj na 19 mam ginusia....ciekawe co mi powie co do tej nadzerki jak sie to ma z zajsciem w ciaze i czy probowac dalej czy pierw ja usunac...nie wiem dylemata mam strasznego...

reklama
Dzień dobry dziewczynki;-) Ja tez ostatnio jakas wykonczona chodze na nic nie mam siły wracam z pracy i nie chce mi sie nawet gotowac nie mowiac o sprzataniu...masakra...a dzisiaj na 19 mam ginusia....ciekawe co mi powie co do tej nadzerki jak sie to ma z zajsciem w ciaze i czy probowac dalej czy pierw ja usunac...nie wiem dylemata mam strasznego...

Witaj ponoć nadżerka nie utrudnia zalezy jaka, ja miałam malutką ktora się nadawała na krio i rzeczywiscie miałam zabieg jakies 2,5 roku temu i jest cacy wyleczona szyjka macicy spoko mozna usuwac a można nie, zalezy jaka i czy sa stany zapalne bo przez to zminia się sluz i nie jest on dobry przy wędrówce plemniczków.... ale duzo ginów mówi ze przed porodem nie warto złwąszcza jeśli to pierwszy bo po porodzie może ona zniknąc samoistnie wiec zobaczymy co ci ginek powie!
3mam kciuki!
bedzie dobrze
a co was laski jakos tu cisza.. hmm... ja czekam na koniec @ i do roboty heheh a gdzie można kupić tego wiesiołka czy jakoś tak?

Do góry