Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mój się do mnie klei codziennieAle mnie to nie przeszkadza, najdluzsze przerwy mamy 2 dni, no chyba, ze mam @ to wtedy 7 dni chodzi jak nakrecony a po @ w 8 dc to istne szalenstwo
agusia do lekarzaaaaaaaaaa! :[
A z innej beczki:
Ja jutro ide na badania... pomyślałam, że skoro w tym cyklu i tak nici z bobaska to przynajmniej się przebadam, a nie chce czekać znowu 3 tygodnie do wizyty u ginka :/
Zrobie sobie badanie na toxoplazmoze i sprawdze poziom prolaktyny. Dzwoniłam już do laboratorium toxo - 48zl, prolaktyna 17zl, na wyniki trzeba czekać 2-3 dni.
Powiedzcie mi dziewczyny jak to jest z tym badaniem na prolaktyne? Bo co strona to inne wiadomosci a pani z laboratorium nie chciala nawet ze mna gadac i jeszcze obrazaona, ze dzwonie sie zapytac.
Powiedziala mi tylko, ze przed badaniem na toxo i prolaktyne nie trzeba byc naczczo, i moge sobie zrobic kiedy chce. A na necie znalazlam rozne informacje : ze nie wolno sie przytulac noc wczesniej, ze nie wolno sie przemeczac, ze nie wolno obfitej kolacji jesc.... a niektore zrodla mowia nawet, ze takie badanie powinno sie robic po @ lub zaraz po owu..... juz nic z tego nie rozumiem.
I jeszcze :
To jak to bedzie? pobierze mi krew, da tabletke, czekanie godzine i znowu pobiera krew? \
pfffffff
hej dziewczyny
ja staje w kolejce po chlopca,ale pewnie szanse mam znikome bo w domu 4 dziwczynki mamy
pozdrawiam