Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja sobie odpuszczam i czekam na normalny zdrowy cykl
Co do wiesiołka, ja brałam w dawce 3000 a przed samiutką owulką zwiększyłam do 4000Ale tylko i wyłącznie do owulacji, nie patrz co pisze na opakowaniu.!! Wiesiołek też się jada w innych celach, np. do odchudzania
![]()
No ja wiem, ze jak na sluz to tylko do owu, no ale jak ma mi pomoc jeszcze w czyms innym to brac po owu czy nie? Bo przeciez kobiety jak go kupuja zeby sie np odchudzic to chyba caly czas biora... nie wiem :/
Dołączam się do pytania
.Dzień dobry dziewczynki;-) Ja tez ostatnio jakas wykonczona chodze na nic nie mam siły wracam z pracy i nie chce mi sie nawet gotowac nie mowiac o sprzataniu...masakra...a dzisiaj na 19 mam ginusia....ciekawe co mi powie co do tej nadzerki jak sie to ma z zajsciem w ciaze i czy probowac dalej czy pierw ja usunac...nie wiem dylemata mam strasznego...