reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

madzienka:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-)

zaraz zobaczę na am

marta a co z tymi kosztami tego spotkania?

ps. madzienka ten film co misia podesłała, to masz odcinki po prawej stronie jak wejdziesz w to, chyba 16 jest

edit: działa dopisałam się, ale czekam jeszcze na odpowiedz od marty

Ostatnia edycja:
reklama
Buziak dla Natalci z okazji 5 miesiączka
Zobacz załącznik 277886

Bidulka....cos Julowi stało się????

Co to za serial i na jkim programie bedzie, bo coś doczytać nie mogę;-);-);-)

My już po spacerku, zakupach...bez Hubercika, może jutro uda nam się spotkać....

Napisałam do Karlity ale nie odzywa się:sorry2::sorry2::sorry2:

dziękuję w imieniu Natalki:tak::tak:
to chyba jest serial internetowy...jak napisała maltanka...po prawej są odcinki:tak:

ale dzisiaj do niczego dzień najpierw słonce później chmury
Natalka sto całusów z okazji 5 miesiąca
Maltanka to fajnie ze Hubercik nawet dobrze zniósł szczepienie, nagroda się należy
Marta może się coś złego przyśniło Julowi
Ciekawe jak tam nasze Ciężarówki żadna się nie odzywa
Ide dalej obiad robić bo M już stoi nade mną i cały czas dopytuje sie co będzie na obiad

dziekujemy:tak:no dokładnie dzień fatalny...ja jakaś taka "trzepnięta" jestem:no:
Ja coś wiem:-p...ale obiecałam...więc siedzę cicho:blink::blink::blink::blink:

no tak nie wolno:no::no::no::no:zwłaszcza, że po południu czeka mnie wyjazd do banku i nie wiem kiedy będę mogła zajrzeć:-(

ja też pisałam do karlity ale nie odzywa się:sorry2:

co tu taka cisza

moja psiółka urodziła:-):tak: dziewczynka, poród zakończony cesarką, ale tyle wiem bo rozmawiałam z jej małżem, jak to określił "no bo nie chiało wyleźć":-D- nie ma to jak zorientowany tatuś:-D

gratulacje dla mamusi:tak::tak::tak:ważne, że obie zdrowe i całe:tak:

madzienka:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-)

zaraz zobaczę na am

marta a co z tymi kosztami tego spotkania?

ps. madzienka ten film co misia podesłała, to masz odcinki po prawej stronie jak wejdziesz w to, chyba 16 jest

edit: działa dopisałam się, ale czekam jeszcze na odpowiedz od marty

no właśnie jakie koszty?bo od tego wiele zależy:-:)sorry2:ale się dopiszę :tak:

Ja właśnie dzwoniłam do Motycza jesteśmy w grupie na 18 w środę....więc Kasia mi pasowałby poniedziałek na aqua aerobik:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:a co z Wami????bedziecie chodzic do Motycza???

witam i ja
my dziś z okazni mojego siedzienie w domu i żeby się nie denerwować to z samego rana wybylismy w odwiedziny do kolezanki ijej miesiaczej córeczki i własnie wróciliśmy małego ululałam i zamiast cos zjeśc to kompa właczyłam:-D:-D:-D

maltanka brawa dla Hubercika, dzielny z niego chłopczyk:tak::tak:

ach ta Karlita będzie nas w niecierpliwości trzymac;-):-p:-p

misiacałuski dla Natalki z okazji jej święta:tak::tak:

ciekawe jak Fogia, pewnie już szczęścliwa że po wszystkim:tak::tak::tak:

a my dizs nowy wózeczek wypróbowlaiścmy i jest super, Mikołąj zachwycony oglądaniem świata i jazdą autobusem, chos trochę się w głowe uderzył i powył chwilkę ale szybko się uspokoił, potem pospacerowaliśmy z koleżanką mały pospał a potem szalał, teraz padł i mam nadzieje ze pospi sobie:tak::tak::tak:

idę cos zjeśc bo mnie głowa strasznie boli:no::no:

reklama
Marta a na poniedziałek chlebki też będziesz taskać?
A chcesz? To wezmę.
Na temat kosztów spotkania jeszcze nic nie wiem, nie dostałam odpowiedzi:no::nerd:.
A ja coś czuję że Karlitkowa Gabi będzie miała siostrzyczkę:dry::-p:tak::-).
Dziewczyny, kuzynka ze Ślaska z narzeczonym szukają stancji 2 pokoje w Lublinie na już, bo 4 września on zostaje kierownikiem oddziału firmy i na razie u nas zamieszkają aż coś znajdą:tak:. Poza tym potrzebuje też lokalu na biuro - 1 pokój i pracownika -wysportowany, niekarany, dyspozycyjny, atrakcyjne zarobki, lekka ale trochę stresująca praca. Znacie kogoś takiego?

Do góry