reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

karlita Gratuluje! Wiedzialam ze bedzie chlopak!!!hehe... Mowilam Ci ze pieknie wygladasz, a chlopaki dodaja urody mamusiom!:-) super - parka!!!:tak::tak:;-);-)

reklama
Misia to wezmę kilka chlebków - jeden dla eksperta upiekę:-p:-p.
A stancja i biuro to tak jak piszesz - osobno i na dłuższy okres 2 lata lub dłużej i obojętnie w jakiej części miasta.

to super:tak::tak:
mój wujek coś mówił o wynajęciu mieszkania ale nie wiem, czy to nie kawalerka i kończą tam remont 0 nie wiem, od kiedy byłoby wolne:sorry2:

Mianowana :-D:-D:-D Dzięki kochane za wszystkie ciepłe słowa, kciuki i fluidki. Udało się. :-D:-D:-D

wielkie, ogromne gratulacje:tak::tak::tak:stawiasz:-p:-p:-p:-p:-p

fogia Gratuluję Mianowania:-):-):-)
Karlita ja obstawiam dziewczynkę,:zawstydzona/y: zdradź kto tam jest?
Marta1981 jaki jest ten koszt, nigdy w bugi nie byłąm no gdzie to jest?

Misia spacer prawie taki jak zwykle Gabi ujażmiona pasami, barierka nie pasuje:szok::szok::crazy::no::no::wściekła/y:

jestem wściekłą bo Pani nie ta baierke mi przysłałą i okazalo się ze jest za szeroka i nie pasuje.

ojej...fatalnie z barierką:no::no::no:nie mozesz jej wymienić na inną?:sorry2:

u lekarza wszystko ok :) i u jednego i u drugiego hehehe

średni wiek ciazy dokladnie taki jak na suwaczku :-)

i uwaga uwaga

.................

napiecie rosnie

.............................

będzie NORBERCIK
:))))))
ależ lubisz nas trzymać w napięciu:no::no::no:
ogromne gratulacje!!!!!!!!!!super, będzie parka:-D:-D:-D

będzie NORBERCIK :))))))
no co Ty, żartujesz!!!! :szok::szok: ja byłam pewna na 100 procent, że dziewczyna! :szok:
ale niespodzianka!!! :-D:-D:-D Gratulacje kochana!!!! :-D:-D:-D:-D:-D
I dziękuję CI bardzo za esemeska i przepraszam, że nie odpowiedziałam. Wybacz mi proszę ale żyłam troszeczkę jak w amoku.

Dzięki girlsy moje kochane za gratulacje. Jutro też jest dla mnie ważny dzień, czekają mnie dwie poważne rozmowy z moimi dyrkami rozstrzygające moje sprawy finansowo-zawodowe. Trzymajcie kciuki żeby wszystko poszło po mojej myśli. Plissssssssssss. jeszcze tylko ten jeden raz!!!! :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Witam po przerwie:tak:
po tym wypadzie z teściową zebrać sie nie mogłam na pisanie:-p poza tym wczoraj nawet nie bylo kiedy siąść na spokojnie bo załatwialiśmy trochę spraw po urzędach na szczęście wszystko udało się na spokojnie pozałatwiać:rofl2: co do wyjazdu to muszę przyznać ze był bardzo udany;-) pogoda dopisała i teściowa grzeczna była:-D:-D:-p A idąc zwiedzać klasztor spotkałam Mamolkę z wątku grudniowego :-) z która to spotkałam sie jak w tamten weekend do mamy pojechałam oczywiście to spotkanie w Krasnobrodzie nie bylo planowane:tak: no taki ten świat mały:rofl2:

Miałam dziś też wizytę o 17.30 u gina ale bez usg:rofl2: wyniki powiedział ze są bardzo dobre i glukozą tez nie musze sie martwić bo przy 75g norma jest do 140 a nie tak jak na tej kartce miałam do 110 więc sie mieszczę:-) szyjka długa zamknięta bez oznak przedwczesnego porodu:tak: na dogach brak obrzęku i żylaków a waga już 10kg na plusie wskazuje:szok: kolejna wizyta 30.09:rofl2:

widać że deszcz zaczął padać, bo ruch na bb

fogia super, gratulacje
karlitko jeszcze raz ogromne gratulacje, a czy ty ostatnio nie kupiłaś przypadkiem czegoś różowego:-D:-D:-D
talia to nie fajnie z tym wózkiem
marta ja nie pomogę z mieszkaniem:no: ale ogojętnie gdzie:sorry2: ja raczej w okolicach dworca pkp na przykład bym nie chciała mieszkać:no:

a my lekko marudzimy po tym szczepieniu:dry: mam nadzieję, że nocka będzie ok:sorry2:

marta a co z opłatą za wynajęcie sali?

Ostatnia edycja:
I jeszcze coś za dzis::-D:-D:-D

34415milionowhektolitro.jpg
ImageShack.us[/IMG] Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

A dla wszystkich ciężaróweczek:

Uploaded with ImageShack.us

Misia wszystkiego najlepszego dla Natalki z okazji skończenia 5 miesięcy:-):-)
Fogia trzymam kciuki za jutrzejsze pomyślne dla Ciebie rozstrzygniecie spraw:tak::tak:Gratki z okazji mianowania:-)
Karlita a to ci niespodzianka a ja byłam przekonana że dziewuszka:-p Serdecznie gratuluję:tak::tak: ładne imię wybraliście:-)
Talia oj to nie ciekawie z tą barierką:baffled: mam nadzieje ze uda Ci sie ją wymienić:sorry2:
Mandziula fajnie że Mikołaj jest zadowolony z wózeczka:tak::tak:
Jak tam głowina już przestała boleć?:sorry2:
Maltanka brawa dla Hubercika za dzielne zniesienie szczepienia :tak: dzielny chłopaczek z niego:-)
Gratulacje dla psiapsiołki:tak::tak:

reklama
Witam sie wieczornie
Karlita ogromne gratulacje dla Was i dla maleństwa śliczne imię
Aluśka to super ze wyjazd się udał
A ja właśnie dostałam widoczność ze mam prace i powiem wam ze jestem zaskoczona, szczegóły tam gdzie zawsze

Do góry