reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

no ja jeszcze nie wiem mkiedy bedziemy na ten basen jezdzic bo dopiero tworzągrupy i mają się sami odezwac, zobzcymy,
Marta ja nie znam nikogo do takiej pracy a z mieszkaniem tez nie pomogę:no::no::no::no:

reklama
A chcesz? To wezmę.
Na temat kosztów spotkania jeszcze nic nie wiem, nie dostałam odpowiedzi:no::nerd:.
A ja coś czuję że Karlitkowa Gabi będzie miała siostrzyczkę:dry::-p:tak::-).
Dziewczyny, kuzynka ze Ślaska z narzeczonym szukają stancji 2 pokoje w Lublinie na już, bo 4 września on zostaje kierownikiem oddziału firmy i na razie u nas zamieszkają aż coś znajdą:tak:. Poza tym potrzebuje też lokalu na biuro - 1 pokój i pracownika -wysportowany, niekarany, dyspozycyjny, atrakcyjne zarobki, lekka ale trochę stresująca praca. Znacie kogoś takiego?

Twój chlebek taki zachwalany, że z chęcią bym spróbowała:sorry2:rozumiem, że on szuka w innym miejscu stancji a w innym biura...a jaka część Lublina go interesuje?i na długo chce wynająć?

Witam popoludniuowo!!!:-):-):-)

karlita normalnie trzymasz napięcie!!!!!!:-)
fogia jak u ciebie? Mianowana???????:-)
Marta ja niestety nie pomoge!:-)

A co do tych kosztow to chodzi Wam o ceny wstepu do BUGI?Czy cos jeszcze dodatkowego???

Jeśli chodzi o Bugi to w cenę wlicza się: wejście, kawka dla nas i animator dla dzieci - za poczęstunek podziękowałam bo i tak każda weźmie coś dla swojego dziecka - picie czy jakiś owoc czy chrupkę:tak::-).

Jeśli chodzi o Bugi to w cenę wlicza się: wejście, kawka dla nas i animator dla dzieci - za poczęstunek podziękowałam bo i tak każda weźmie coś dla swojego dziecka - picie czy jakiś owoc czy chrupkę:tak::-).

no tak cos do przekaszenia to zawsze i tak cos mamy ze soba. kurde to ile to moze wyjsc????bo nie wiem czy bede mogla, bo bedziemy przed wyplata:-(

FOGIA GRATULACJE!!!!!!!!!!!PANI MIANOWANA!!!:-)

Ostatnia edycja:
madzienka może być poniedziałek, na basen zapisałam się też na środę na 18.00:tak: przed chwilą dzwoniłam:tak:

Maltanka Wy jako że jesteście pierwszy raz, wchodzicie na zajęcia i po zajęciach decydujecie czy płacicie za te zajęcia 25zl i więcej nie przychodzicie czy będziecie chodzić i płacicie za cały miesiąc...jeśli zdecydujecie się trzeba zapłacić za miesiąc z góry!!!

To jak kogo obstawiacie u Karlitki????
Marta stawia na dziewuchę:tak:a reszta.....

reklama
Do góry