reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
moze i pieprzyc sie umiem, ale dziecka wychowac za nic na swiecie. wlasnie po to jest antykoncepcja. zeby seks nie rownal sie dziecko. juz gadalismy z jego rodzicami i dziecka nie bedzie. tyle w tym temacie. przepraszam, ze wprowadzam tak nerwowa atmosfere, ale nie chce dziecka i nie chce tez zeby moi rodzice dowiedzieli sie o ciazy. ja sama jestem wpadka, moja matka oddala mnie zaraz po urodzeniu do adopcji i nie chce powtarzac tej historii. aborcja bedzie najlepszym wyjsciem w mojej sytuacji. nie jest mi z tym latwo, ale juz lepiej niz ta mysl, ze moglabym teraz miec dziecko i zniszczyc zycie trzem osobom.
i tak, wlasnie spier*dalam. razem z dzieckiem. dzieki

Moge tylko jakos nie moge sie zebrac tak ciagle jezdzic....
ja bym chyba zwariowała z niepewności:p

Kur..ca mnie bierze jak czytam TĘ wyżej!!!!!
Poza tym zaczynam miec wątpliwości w jej historię. Jakoś tak nie wierzę by człowiek był w stanie takie coś zrobic. Chyba ta Laska szuka sensacji czy cholera wie czego!
Nie wierzę, że z takim spokojem by to pisała!

Ostatnia edycja:
moze i pieprzyc sie umiem, ale dziecka wychowac za nic na swiecie. wlasnie po to jest antykoncepcja. zeby seks nie rownal sie dziecko. juz gadalismy z jego rodzicami i dziecka nie bedzie. tyle w tym temacie. przepraszam, ze wprowadzam tak nerwowa atmosfere, ale nie chce dziecka i nie chce tez zeby moi rodzice dowiedzieli sie o ciazy. ja sama jestem wpadka, moja matka oddala mnie zaraz po urodzeniu do adopcji i nie chce powtarzac tej historii. aborcja bedzie najlepszym wyjsciem w mojej sytuacji. nie jest mi z tym latwo, ale juz lepiej niz ta mysl, ze moglabym teraz miec dziecko i zniszczyc zycie trzem osobom.
to moze sam asie zabijesz?:) skoro umiesz zabic dziecko to samo proponuje zrobic ze soba!!!Twoja matka powinna zrobic z toba to samo!!!!! ale dala tobie zycie! a ty jestes zbojczynia! mm nadzieje ze aborcja kiedys w takich przypadkach bedzie karalna jak normalne zabojstwo!

Ostatnia edycja:

Odpowiem tak jak to mowia dziewczyny w Twoim toku rozumowania...ŻAL !!!!

sukubus myślisz że po czymś takim facet jeszcze będzie chciał z tobą być? będzie cię dymać przez pare lat, a potem jak już dorosleje i zda sobie sprawę z tego co zrobiłaś, zostaniesz całkiem sama, bez nikogo. swoją drogą to jego rodzice w takim razie żałują że się urodził, skoro namawiają was do aborcji? a w polsce to karalne, więc ja proponuję z IP na policję ;> wyśledzić kto to wypisuje to bułka z masłem dla szarego człowieka, co dopiero dla policji- pisze to studentka informatyki i żona studenta informatyki, więc znam się na tym.

poważnie, to wydaje mi się, że to troll.

Jestes z wpadki? Czyli szkoda, ze twoja matka Cie nie zabila tak? Jestescie popierd.oleni! Jak mozna ze spokojem mowic o zamordowaniu wlasnego dziecka! Dla mnie juz jestes morderczynia! Wez lepiej stad zniknij! Nie chce wiecej takiej poje.bki czytac! Wynocha!

smieszy mnie taka bulwersacja na temat aborcji. jak w sredniowieczu.
po pierwsze: nie jestem z polski, wiec na to prawo mam wyje*bane. a po drugie: tak, to troll. wiec mozecie wyczilowac, nikt na razie nie bedzie plodow zabijal.

Laska pobudza lepiej niz nie jedna mocna kawa hehe...
Wiecie mi ta historia jakos nie wyglada wiarygodnie zauwazylyscie ze w wiekszosci takie historie opisuja dziewczyny ktore potem okazuja sie jakimis gowniarami ktorym sie nudzi i chca narobic zamieszania na forum...?Proponuje olac laske i temat skoro chce zbaic wlasne dziecko jest glupia dupa i powinnysmy na tymz akonczyc.Szkoda naszych nerwow;) lepiej nasze mocje wykorzystywac pozytywnie:)

reklama
Do góry