reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Basiu i Szymku - 100 lat :tak::tak::tak:
Moni - gratulujemy ząbka :tak:
Heronek- mój to czkawke nieraz ma kilka razy dziennie :baffled: nieraz cycek zdziala cuda ale jak najedzony to nie chce i się męczy.

Alan tez juz śpi ;-), jakoś wcześnie padł więc możliwe że zaraz sobie pobudke zrobi :baffled:

Pozatym dziś nasi robotnicy rozłożyli kabine a kupilismy ja ponad 2 tyg temu w leroy marlin no i czesc juz zlozyli i wiecie co sie okazało ze przywiezli nam calkowicie inny model, niby drozszy i z sauna ale bez brodzika - dla mnie ta kabina okropna, malo sie nie rozplakalam, ale po tel do nich i interwencji na 99% wymienia na ta co kupilismy , czekam tylko na tel od kierownika dzialu.

reklama
polka- ależ Ty masz sił kobieto! jeszcze weki do tego :-)
ach ja taka dziwna, że lubię swoje :) no a powera dostaje jak mnie teściowa wkurzy i weki idą jak trza :) he he ale całkiem poważnie to szkoda żeby warzywa się zmarnowały jak ich tyle w tym roku w ogrodzie. No Franko śpi ale nie wiem czemu nie chce kaszki, pije tylko mojego mleka ponad litr na dobę plus obiadek lub zupka i deser. Dziś wariacji dostawał z pieskiem naszym wreszcie zwraca na niego uwagę :) i siadanie mój idzie rewelacyjnie przy tym :) kurde jak mnie brzuch od paru dni boli jakbym okres miała nie wiem czemu :( asiabuziaki dla Szymka :*

moje dziecie swiruje do teraz na macie i walczy z obrotami co wyjde i jest na plecach to jak wracam jest na brzuchu ale mu to zwinnie idzie :O szok poza tymchwyta butelkę i pcha do buzi robi chłopak postępy;-)

mnie caaalutki dzien glowa bolała wiec tym bolem jestem wykonczona

ide kapac mlodzież bo już marudzi :]

Witajcie kobitki wieczorem
Pola też zjadła i śpi. wiecie co te histerie co były ostatnio to chyba nie zęby tylko mięso. dziś dałam królika i popołudniu histeria: płacz, napinanie się,ogólnie zły humor. kurka my coraz więcej rzeczy nie możemy jeść. zostana nam warzywka, kaszka, mleko, owocki, nie możemy już masła, mięska,soku z owoców leśnych gdzie jest sok z aronii,winogrona.

buziaki dla Szymka *)
blu gratki zębola nr 2

kobitki potrzebuję fajny nocleg w Wrocławiu możecie coś doradzić?

blu gratuluję zębola, też już się doczekać nie mogę zębów u Franka, mama mówiła mi, że ja miałam pierwszy dokładnie jak skończyłam 5 miesięcy i 2 tyg, a pediatra powiedziała nam, że to dziedziczne jest kiedy pojawią się zęby, więc myślałam, że i mój synek mniej więcej tak będzie miał, ale cisza jak na ten moment:dry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry