reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Karlita miłego weekendu!!!! Odpocznij sobie kochana, poleż i powypoczywaj - niech rodzinka pogania za małą!

A wczoraj - ja też nad nią stałam ale ta cwaniara zrobiła dwa szybkie kroki w tył obym jej nie złapała i siadła... a że ja byłam w klapeczkach bo kaloszy nie mam to zanim się zorientowałam i dałam kroka w to błocko to było po wszystkim :-)

Idę robić śnaidanko a potem chyba się zbierzemy na zakupki... miłej soboty więc życzę wszystkim i udanych weselisk!!!! Bawcie się dobrze!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
heloł

ale wieje na dworze:baffled: H od 6.00 już na nogach:dry: ale chrzestny u nas spał dzisiaj to ganiał za nim:-p P ciąg dalszy roboty samochodowej, a my zaraz coś musimy wymyślić do zabawy bo mi tu młody wisi u nogi już:blink:

zamówiłam H do pokoju dywan już tydzień temi i jeszcze nie doszedł, nosz co za sklep:wściekła/y:

kiedy one wyrosną z tego porannego wstawania... :-)

:-D jak pójdą na studia:-D:-D:-D mój też tak ma

madziarka u nas siadanie w kałużach też jest normalką i mieszanie łapkami, :-) dlatego nie odchodzimy od domu za bardzo wtedy;-)

madzienka udanego balowania

talia Wszystkiego Najlepszego z Okazji Rocznicy, Szczęśliwej podróży do kolejnych Jubileuszy!
Niech dobry los się kłania w pas ...
Sto lat, sto lat jeszcze raz!

Witam sie i ja z rana
dlaczego to dziecko tak wcześniej wstaje i nie daje mi pospać jestem już umęczona
Miałam jechać z M do szwagra ale co będziemy robić w taką pogodę wiec zostaje w domu i zaczynam porządki ale tak mnie nogi bolą ze szok nawet spać nie mogę.
I chyba kawkę odstawie na jakiś czas mimo ze inka
Madzienka udanej imprezy
Karlita wypoczywaj u teściów niech dziadkowie zajmą sie wnusia
Talia wszytskiego najlepszego z okazji rocznicy oby następne lata razem były równie piękne i słoneczne jak te do tej pory.

Witajcie
madzienka udanej zabawy!!! szkoda, ze pogoda taka kaprysna
madziara sprytna ta Twoja Nelinka :D:D:D
karlita ooo naprawde ? :D:D:D a co dokladnie?
talia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy! :)

ojaaa alez mi sie nic nie chce :p:p:p

Witamy i my sobotnio!!!:-)
Pogoda rewelacja :-( myslalam, ze pojedziemy do Nałeczowa na balony,ale lipa, pogoda do niczego no i moze w ogole je odwolaja dzisiaj bo wiatr jest za silny :-( Juto wybieramy sie do moich rodzicow do Radawca, a jutro powiatowe dozynki na lotnisku w Radawcu :-) Tylko jaka pogoda bedzie....?

maltanka samochod to skarbonka bez dna....:-( My dzisiaj sprzedajemy astre...w koncu!!!
sienio witaj!!!Jak w pracy??!!:-)
talia dołaczam sie do zyczen!Najlepsze zyczenia z okazji rocznicy!!!!
Madzienka udanej imprezki!!!Oby nie lalo!:-)

Ostatnia edycja:
witam i ja
my mieliśmy kolejną zarwaną noc, młody zaczą się budzić o 22 co 0,5 godzinki a od 2 do 5 nie spał:no::no: ledwie na oczy widzę, ja juz naprawdę nie wiem o co mu chodzi:no::no::no:

karlita udanego pobytu u rodziców, korzystaj i odpocznij:tak::tak:

talia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, dużo miłości i szczęscia:tak::tak:

madzienka, Justynaudanego weselicha:tak::tak:

sienio mi też się nic nie chce:no::no:
lece bo Kola wyje na podłodze, nawet tv nie pomaga:no::no:

Witajcie, zaglądam na chwilkę....ja już kreacje poprasowałam...:tak::tak::tak::tak:jeszcze fryzurka i jestem gotowa.....
cos szybkiego na obiadek naszykuje i możemy jechac na wesele....

Jula od rana chodzi i mówi "sto lat":-D:-D:-D:-D

Wszystkim życzę udanego weekendu

Madziarka udanych zakupów:tak::tak::tak::tak:pochwal się co kopiłaś....

Talia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy

Mandziula współczuje nocki...

Maltanka co znowu z autkiem jest???

talia Wszystkiego Najlepszego z Okazji Rocznicy, Szczęśliwej podróży do kolejnych Jubileuszy!
Niech dobry los się kłania w pas ...
Sto lat, sto lat jeszcze raz!

talia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy! :)

Witamy i my sobotnio!!!:-)
Pogoda rewelacja :-( myslalam, ze pojedziemy do Nałeczowa na balony,ale lipa, pogoda do niczego no i moze w ogole je odwolaja dzisiaj bo wiatr jest za silny :-( Juto wybieramy sie do moich rodzicow do Radawca, a jutro powiatowe dozynki na lotnisku w Radawcu :-) Tylko jaka pogoda bedzie....?

talia dołaczam sie do zyczen!Najlepsze zyczenia z okazji rocznicy!!!!
:-)

witam i ja
my mieliśmy kolejną zarwaną noc, młody zaczą się budzić o 22 co 0,5 godzinki a od 2 do 5 nie spał:no::no: ledwie na oczy widzę, ja juz naprawdę nie wiem o co mu chodzi:no::no::no:

talia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, dużo miłości i szczęscia:tak::tak:

lece bo Kola wyje na podłodze, nawet tv nie pomaga:no::no:

Talia wszytskiego najlepszego z okazji rocznicy oby następne lata razem były równie piękne i słoneczne jak te do tej pory.

Wszystkim życzę udanego weekendu

Talia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy
dziękuję Wam za życzenia w imieniu swoim i M!!!!!:-)

Mandziula witaj wśród niewyspanych mja gabi budziła się tej nocy regularnie co godzinę i tak od 1 do 6 rano ją karmiłam. Od butli dalej ma odrzut więc dziś powiedziałam ze cycka jej nie dam ma się przestawic na butlę porzadnie najeść i spać normalnie a nie szarpać mnie i otem dzień mam do kitu:wściekła/y:
Odciągam wiec pokarm i będę chciała zeby juz tylko butlę ssała.
Mielismy dziś te balony pooglądać ale odwołali:no:
sunday_ o nas tez jutro dożynki powiatowe serdecznie zapraszamy będzie Gosia Andrzejewicz:baffled::baffled::baffled::baffled::sorry2:
Madzienka super Julia juz złapała bakcyla weselnego, a będzie z Wami na imprezce?

Hej dziewczyny
dzięki za wszystkie kciuki. Niestety wczorajszy dzień nie był dla mnie pomyślny. Przeryczałam cały wieczór, Szczegóły opiszę na zamkniętym. :-(

reklama
Fogia przytulam mocnooooo....

Talia wszystkiego naj naj!!! Spełnienia marzeń i oby kolejne lata uwieczniały waszą co rok mocniejszą i piękniejszą miłość!!!!

Mandziula a może jednak to ząbki?
Moja Nela też mi daje od dwóch dni do wiwatu... a w nocy to najlepiej by cycka z buzi nie wypuszczała... już miałam ją odstawiać ale nie mam pomysłu jak to zrobić żeby było jak naj mniej płaczu... bo płacz będzie - już to czuję:zawstydzona/y::-:)baffled:
Dziś rano zaglądam jej do dzoiba a tam dwujeczka jest - już się z jednej strony przecięła, i chyba kolejna idzie... więc już wiem czemu mój mały ssak tak ciągle na mnie wisi...

Madzieńka nie wiem czy pojedziemy na ciuchowe bo mnie przerażają te tłumy - wszyscy ze względu na pogodę pewnie wybiorą się do plazy... no i szkoła się zaczyna więc tłum ruszy na wyprawki ubraniowe.... przynajmniej takie mam wrażenie więc nie wiem czy nie przełożę tego wypadu na środek tygodnia...

O jakieś słonko nieśmiało zaczyna wyglądać! Super, może jeszcze się przynajmniej troszkę rozpogodzi...

Do góry