reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Mikołajowi też najlepiej z cycem w pyszczku:tak::tak: no ale ile tak mozna:dry::dry::dry: też myślałam że to ząbki ale jakoś długo idą:dry::dry: i już sama nie wiem, męczy się to moje maleństwo:no::no:, choć w dzięn taki sam łobuz jak wcześniej:baffled::baffled:

fogia tylaski kochana:tak::tak:

madzienka niezła ta twoja panna:-D:-D:-D

talia u nas naszczęśie udaje się karmienie mieszane, ale coś czuję że jakby Mikołaj butle kaszy w nocy dostał to bym miała tylko jedną pobutkę:tak::tak: ale narazie sobie cysiujemy i jak ma takie noce jak dzis to przynajmniej śpi z tym cycem w buzi:zawstydzona/y::tak:

ja już wstawiłam prańsko, mięsko na obiadek się pecze a potem będziemy z Misiem ptysie robić:tak::tak::tak::tak: może tez uda się na mały spacerek wybarać?? zobaczymy bo narazie wieje i zimno

reklama
Marta jak byś piekła chlebki na pon to i ja z chęcią wezmę jeden, ale jak tylko dla mnie masz piec to nie trudź się :-)
Piekę nie tylko dla Ciebie;-), mam zamówienie do Lublina.:tak:
Jedziemy do Włodawy, a wesele mamy w Woli Uhruskiej:-)
To rzut beretem ode mnie.
Wybaczcie że nie popiszę ale mam pełno roboty w kuchni z prosiaczkiem.
Udanych wesel Madzienka i Justynka:-).
Już nie mogę doczekać się poniedziałku - jarzynek było tylko 9 więc wzięłam wszystkie:tak:.

Madzienka super Julia juz złapała bakcyla weselnego, a będzie z Wami na imprezce?

Tak,dokąd wytrzyma później teściowa ją zabiera:tak::tak::tak::tak:ale znając ją to do oczepin wytrzyma:-D:-D:-D:-D

Madziarka gratulki dla Nelci kolejnych ząbeczków.....

My juz po obiadku czekamy na śpiąca królewnę:-p:-p:-p i jedziemy

trzymajcie kciuki żeby nie padało:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

ja już wstawiłam prańsko, mięsko na obiadek się pecze a potem będziemy z Misiem ptysie robić:tak::tak::tak::tak: może tez uda się na mały spacerek wybarać?? zobaczymy bo narazie wieje i zimno

Ptysie???Mniaaamm!!!:-) A na dworze nie jest tak zle. Bylismy na Diamentowej w Black Red White.
Maks zjadl w wielkim krzyku paczka i danonka i poszedl spac. Uff jaka cisza!!!!:-)

Madzienka udanej imprezy!!! To chyba Jula bedzie skladac zyczenia i spiewac na weselu na cala rodzinke ;-)

madziarka dobrze, ze sobie darowalas wyprawe, bo mnie podkusilo i poszlam.... na dzialach dzieciecych ludzi tlum!!! w H&M i Reserved chyba najwiecej.... masa dzieci i ogolnie nie dalo sie skupic na szukaniu ( bylam z J) wiec kupilam tylko kilka drobiazgow i wyszlysmy. W Cubusie jest troche promocji 3 za 2

tyle mialam zrobic i dnia mi zabraklo :p:p:p
ciekawe jak tam Juła ? pewnie jeszcze tancuje :D:D:D

maltanka samochod to skarbonka bez dna....:-( My dzisiaj sprzedajemy astre...w koncu!!!

sundey kupujecie coś nowego?

witam i ja
my mieliśmy kolejną zarwaną noc, młody zaczą się budzić o 22 co 0,5 godzinki a od 2 do 5 nie spał:no::no: ledwie na oczy widzę, ja juz naprawdę nie wiem o co mu chodzi:no::no::no:

na moje oko to zęby:sorry2:

Maltanka co znowu z autkiem jest???

nowego nic, od ostatnich dużych napraw została jedna rzecz do wymiany, nie było kasy i tak zwlekaliśmy, ale w końcu trzeba było się za to wziąć i jakieś gumy czy coś przy kołach:sorry2: bo przez to nie możemy jeździć, w poniedziałek P ma to zmienić w pracy bo środa basen się zaczyna to autko musi być gotowe, idziecie na basen?

Bylismy na Diamentowej w Black Red White.

za czym jeździliście?

a my w domu cały dzień, uziemieni przez samochód, ale i tak pogoda do d.... więc nawet nie ma się gdzie ruszyć

Hubertowi to zaczerwienienie na nóżce po nocy zginęło, a już się martwić zaczęłam,
muszę mu podrukować do kolorowania jakieś obrazki i jutro będziemy malować:-)

a na razie wcinam żelki, a tak mnie jakoś naleciało:-p

fikusek witaj :-)

rozgość się, i zapraszamy do pisania:tak:

ps ja też z Kraśnika pochodzę:tak::-)

powiedz nam coś więcej o sobie

oo:) to moze sie znajmy:)
mam nadziej ze jakos sie u Was zadomowie:)
Kilka slow o mnie? Wiec jestem mama Alanka:) za kilka dni skonczy 9 mies:) ja mam 22 lata i samotnie wychowuje malego_Obecnie jestem na wychowawczym do czasu kiedy maly nie pojdzie do przedszkola:) hmmm nie wiem co jeszcze napisac,nie jest tak latwo o sobie opowiadac:)

reklama
Do góry