reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

yra245 zebys wiedziala,ale z tesciami spoko sie dogaduje oni sie nie wtracaja do nas. A ona okropnie a najbardziej mnie wkurza jak wtraca mi sei do dziecka a sama nie ma dzieci a ma 41 lat i faceta alkoholika ktory nigdy deski nie podnosi jak jest u nas i jest wiecznie zaszczana ostatnio mu zwrocilam uwage i pow zeby podnosil deske a on co? ledwo przytomny i ona przez tydzien sie nie odzywala.

reklama
Bartus ma 3 drzemki na dniu czasem po godzinie albo wiecej,zdarzają sie takie dni ze wogóle nie chce spac.Oj ja mieszkam z tesciowa i ona za przeproszeniem wpierdala sie wszedzie nawet jak długo na spacerze jestem to dzwoni ze za długo bywam jobla mozna dostac przy niej,wogóle pare słów za duzo powiedziała i mi przykrosc zrobiła.Bartus spi zjadł kolacje i padł chyba kąpac dzisiaj go nie bede.Bylismy na długim spacerku wkoncu udało sie nam wyjsc.

Witam się z Wami Dziewczynki niedzielnie popołudniowo :D

Malutki dziś kaszlał i kichał.. Na szczęście jak narazie przeszło..

Marcia, życzę Ci dużo zdrówka! Ja też właśnie jestem po anginie ale musiałam się od Alusia odseparować, bo był tyle co po szpitalu i rotawirusie. Wyprowadziłam się na 4 dni do rodziców i miałam zakazane karmienie, żeby nic do Alusia nie przechodziło.. :( tęsknota straszna.. mleka teraz tyle co kot napłakał ale pracujemy nad tym. Trzymaj się cieplutko!!!!

hejka, my już po rodzinnym obiadku, było miło, przydźwigaliśmy wałuweczkę:tak:a teraz Franuś wykąpany i zaraz będzie wcinał:tak:a ja pewnie będę się relaksować na kanapie jak synuś zaśnie:-D

dziewczyny ile razy dziennie i po ile śpią Wasze dzieciaki w ciągu dnia? kurde moja Pola zaczyna sobie przestawiać i chce spać 4 X po 30 min. a spała 2x 30 min i raz 2 godziny. w ogóle ostatnio to moje dziecko jest nieznośne, spać, bawić się na macie nie, w bujaczku też nie. kurde nie wiem o co chodzi, ona nie płacze tylko udaje i patrzy czy ktoś zwraca na nią uwagę. nie mam już siły do tego mojego gnypa. teraz też pospała 40 min i wyspana

Polusia to i tak niezle! bo moja po 15 minutach jest wyspana:-) dzis np. spala 10 minut w aucie i moze okolo 20 w domu:-) ale naszczescie nie marudzi! A wieczorkiem jak ja klade juz spac na noc to jeszcze musi sobie pospiewac pogadac zanim usnie:-)
Przypomnialo mi sie co mowil lekarz mojej kuzynce. Jej maly tez malo spal i wystarczyly mu male drzemki po 15 minut, lekarz mowi, ze szybko mu sie mozg regeneruje i ze bedzie inteligentny:tak: moze cos w tym jest bo teraz ma 2 latka i nawija jak stary, gebulka mu sie nie zamyka;-)

Marciaa wspolczuje!!! Zycze szybkiego powrotu do zdrowia!!

Ostatnia edycja:
Witajcie wieczorkiem,
wróciłam a byłam z całą ferajną na zakupach, ale nakupowałam:) małej kurtkę i taką zaje,,,,, czapeczkę wkleję jutro fotki. teraz zjadła i już śpi. a ja się relaksuję na bb :)
a jutro i we wtorek nie mam prądu co ja bidulka pocznę, ani internetu, ani obiadu nie ugotuję nic nie zrobię, może nadrobię zaległości w czytaniu :)

hej ja juz ledwo mowie :( tak mnie tym gownem zawaliło..pier*** afty:( wychodzi wiecej ale mega szybko sie to rozwija dzis jestem dyntka na maxa ide zaraz w kime. Dziecie moje dzisiaj 500 ml mleka zjadło eh dobija mnie wszystko

reklama
Do góry