reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

witajcie
bylam rano na pomocy doraznej mowilam Wam,ze gardlo mnie boli..i po nocy cos dziwnego mi powyskakiwalo na policzkach wew jamy ustnej przestraszyłam sie i co angina ropna z zapaleniem jamy ustnej...:((((((

reklama
Marciaa Ty bidulko, zdrowiej szybko:tak:
Agulka współczuje, spory w rodzinie są szczególnie uciążliwe

ja zaraz będę się szykować na wyjście do rodziców

Ionka tak sobie pomyślałam, że może na te problemy z kupką Oleńki pomoże herbatka jabłkowa. U nas mały ją ostatnio nawet polubił, wcześniej nie chciał pić. Zauważyłam, że krótko po wypiciu zawsze jest kupka.

ano właśnie od wczoraj ją pije. zobaczymy, bo rano kupa była okropnie twarda :/

a wiecie jak się wczoraj wkurzyłam. dzownię wczoraj do koleżanki która pracuje w Smyku, odłożyła mi kurteczkę dla Poli na przecenie i mówię jej że podjadę sobie dziś a ona mi na to że odesłała już kurtkę bo jak zobaczyła że mam nowy samochód to stać mnie abym kupiła po normalnej regularnej cenie. kur....... to że mam nowy samochód to nie znaczy że za kurtkę dla małego mam dawać 100. boże co za ludzie. zaraz zaczną człowiekowi wypominać że ma samochód, ja jej nie wypominam że jej mąż ma własną firmę a mój pracuje u kogoś.
no i muszę jechać dziś na zakupy kupić małej kurteczkę bo jak będzie tak zimno jak dziś to my mamy same sweterki.
miłej niedzieli życzę :)

jaka zawistna baba!!!!!! to tylko o niej źle świadczy, olej to. jak Ci taaaakąąą łaskę robi, to niech się wypcha!
ja tam zawsze sobie tłumaczę, że jeśli ktoś jest taki "bezinteresownie wredny" do mojej osoby, to mu to wróci 3 razy.

Tabasia- jakie szczęście :/ pociesz się myślą, że wyczerpałaś swój limit pecha :-)

dziś w planach skrobanie "nowej" kuchni. super.

No mam mieć dystans :(((( buuuuu jedyne co robić bede to karmic bo od nikogo innego nie zje ale mnie cała buzia boli paskudztwo nigdy nie miałam anginy a to pierwszy antybiotyk od paru dobrych lat no ale mam za kare. Bylam na spacerku wiało a ja kurtki nie wzięłam...wczoraj mnie lekko łamało w kosciach ale zawsze bralam neo angin i mijało no nic ...3ba odpocząc i polezec :)

polusia ale małpa z tej kumpeli !!!!

dziewczyny ile razy dziennie i po ile śpią Wasze dzieciaki w ciągu dnia? kurde moja Pola zaczyna sobie przestawiać i chce spać 4 X po 30 min. a spała 2x 30 min i raz 2 godziny. w ogóle ostatnio to moje dziecko jest nieznośne, spać, bawić się na macie nie, w bujaczku też nie. kurde nie wiem o co chodzi, ona nie płacze tylko udaje i patrzy czy ktoś zwraca na nią uwagę. nie mam już siły do tego mojego gnypa. teraz też pospała 40 min i wyspana

reklama
Do góry