Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

tak po 4 miesiącu bo to jabłko melisaPolusia co za wredna kolezanka!!
A ta herbatka jablkowa jest po 4 miesiacu??
Ionka tak sobie pomyślałam, że może na te problemy z kupką Oleńki pomoże herbatka jabłkowa. U nas mały ją ostatnio nawet polubił, wcześniej nie chciał pić. Zauważyłam, że krótko po wypiciu zawsze jest kupka.
a wiecie jak się wczoraj wkurzyłam. dzownię wczoraj do koleżanki która pracuje w Smyku, odłożyła mi kurteczkę dla Poli na przecenie i mówię jej że podjadę sobie dziś a ona mi na to że odesłała już kurtkę bo jak zobaczyła że mam nowy samochód to stać mnie abym kupiła po normalnej regularnej cenie. kur....... to że mam nowy samochód to nie znaczy że za kurtkę dla małego mam dawać 100. boże co za ludzie. zaraz zaczną człowiekowi wypominać że ma samochód, ja jej nie wypominam że jej mąż ma własną firmę a mój pracuje u kogoś.
no i muszę jechać dziś na zakupy kupić małej kurteczkę bo jak będzie tak zimno jak dziś to my mamy same sweterki.
miłej niedzieli życzę![]()
witajcie
bylam rano na pomocy doraznej mowilam Wam,ze gardlo mnie boli..i po nocy cos dziwnego mi powyskakiwalo na policzkach wew jamy ustnej przestraszyłam sie i co angina ropna z zapaleniem jamy ustnej...(((((