Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Polusia co za wredna kolezanka!!
A ta herbatka jablkowa jest po 4 miesiacu??

Ja bym się do niej nie odezwała do końca życia

Faktycznie:-)Fiołkowa teraz dopiero zauważyłam, że miałaś ślub tydzień przede mną![]()
Witam dziewczynki rano
och ale mamy pogodę: zimno 12 stopni tylko, deszczowo. wietrznie - ogólnie do baniale a to wyspałyśmy się dziś mała zjadła o 5:30 i pospała do 8 a potem tatuś się nią zajął więc poleżałam sobie do 9
nawet śniadanko mi zrobił
ach żeby tak codziennie było.
moja mała też bardzo lubi herbatkę jabłkową i też po niej jest kupa
a wiecie jak się wczoraj wkurzyłam. dzownię wczoraj do koleżanki która pracuje w Smyku, odłożyła mi kurteczkę dla Poli na przecenie i mówię jej że podjadę sobie dziś a ona mi na to że odesłała już kurtkę bo jak zobaczyła że mam nowy samochód to stać mnie abym kupiła po normalnej regularnej cenie. kur....... to że mam nowy samochód to nie znaczy że za kurtkę dla małego mam dawać 100. boże co za ludzie. zaraz zaczną człowiekowi wypominać że ma samochód, ja jej nie wypominam że jej mąż ma własną firmę a mój pracuje u kogoś.
no i muszę jechać dziś na zakupy kupić małej kurteczkę bo jak będzie tak zimno jak dziś to my mamy same sweterki.
miłej niedzieli życzę![]()