reklama
M
myszowata
Gość
polusia jak dla mnie to byłaby już to była koleżanka....co za ludzie,
Agulka61
Fanka BB :)
Witam! U nas nocka jak zawsze pobudka o 6,ale dziś miałam wolne maz wstal i ja nakarmil a ja pospalam do 10.:-) Teraz on drzymie a mala sie bawi w lezaczku i oglada bajki.:-)
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Polusia co za wredna kolezanka!!
A ta herbatka jablkowa jest po 4 miesiacu??
Ta co ja mam jest po 4 miesiącu,Bartus ją by mógł litrami pic tak mu smakuje.
asia2702
Polusia beznadziejna ta koleżanka. Zazdrosna o samochód, czy co?
Nesiaa herbatka jabłkowa z melisą Hipp jest po 4 miesiącu.
Nesiaa herbatka jabłkowa z melisą Hipp jest po 4 miesiącu.
Witajcie
Bardzo dziś wietrznie i tylko 13 stopni. Jak zwykle bardzo drastyczna zmiana pogody.
Wybieramy się do Rodziców na wieś, chociaż przy tej pogodzie chyba nie będzie tak miło.
polusia, ale koleżanka
Ja bym się do niej nie odezwała do końca życia
Z Bobovity też jest jabłkowa z melisą po 4 miesiącu

Bardzo dziś wietrznie i tylko 13 stopni. Jak zwykle bardzo drastyczna zmiana pogody.
Wybieramy się do Rodziców na wieś, chociaż przy tej pogodzie chyba nie będzie tak miło.
polusia, ale koleżanka

Z Bobovity też jest jabłkowa z melisą po 4 miesiącu

asia2702
Fiołkowa teraz dopiero zauważyłam, że miałaś ślub tydzień przede mną 

Agulka61
Polusia Ta koleżanka to zazdrosna i pewnie dlatego,duzo jest takich ludzi wrednych na tym swiecie. Ja z takim problemem ,,wrednosci" musze spotykac sie na codzien z moja bratowa. Czasami mam chec sie wyprowadzic przez nia ale nie zostawie meza. A z tad sie nie wyprowadzimy bo ten dom jest na niego. A ona tez sie nie wyprowadzi bo ma zastrzezony pokoj.

Faktycznie:-)Fiołkowa teraz dopiero zauważyłam, że miałaś ślub tydzień przede mną![]()
reklama
Y
yra245
Gość
Witam dziewczynki rano
och ale mamy pogodę: zimno 12 stopni tylko, deszczowo. wietrznie - ogólnie do baniale a to wyspałyśmy się dziś mała zjadła o 5:30 i pospała do 8 a potem tatuś się nią zajął więc poleżałam sobie do 9
nawet śniadanko mi zrobił
ach żeby tak codziennie było.
moja mała też bardzo lubi herbatkę jabłkową i też po niej jest kupa
a wiecie jak się wczoraj wkurzyłam. dzownię wczoraj do koleżanki która pracuje w Smyku, odłożyła mi kurteczkę dla Poli na przecenie i mówię jej że podjadę sobie dziś a ona mi na to że odesłała już kurtkę bo jak zobaczyła że mam nowy samochód to stać mnie abym kupiła po normalnej regularnej cenie. kur....... to że mam nowy samochód to nie znaczy że za kurtkę dla małego mam dawać 100. boże co za ludzie. zaraz zaczną człowiekowi wypominać że ma samochód, ja jej nie wypominam że jej mąż ma własną firmę a mój pracuje u kogoś.
no i muszę jechać dziś na zakupy kupić małej kurteczkę bo jak będzie tak zimno jak dziś to my mamy same sweterki.
miłej niedzieli życzę![]()
polusia szkoda słów, ja niewiem ale ludzie są zazdrośni, tym bardziej ona przecież nic by z tego nie miała i nie ma po jakiej cenie ci sprzeda. taki świat.
my też herbatka jabłkowa z melisą - po niej kupa murowana