nie ma to jak pech za pechem
dałam M. Kasę i wysłałam do tesco nie dość że nie kupił mi ani rajstop, jakas gównianą farbę do włosów i szampon choć tego ostatniego nie potrzebowałam, to papierosy nakupił i piwo a ja mu dałam ostatnia kasę i reszty dostałam 40zł. Patrzę na paragon a on ma podwójnie ponabi jane.jutro mieliśmy na chrzciny jechać
a on ma to w gdzieś...
reklama
M
myszowata
Gość
a ja zmykam już spać, własnie próbowaliśmy na śpiąco przenieść Franusia z naszego łóżka do jego własnego i co? po 2 min w łóżeczku płacz, teraz nawet w naszym nie chce zasnąć
eh....już powiedziałam M, że będzie spał z nami do 5 roku życia,a on mi na to "no co Ty do 11-stego najmarniej"ale śmieszne.....
dziś w końcu zmobilizowałam i wzięłam się za małe pichcenie, na pierwszy ogień poszedł makaron (z przepisu cioci), potem babeczki z przepisu ionki (wielkie dzięki Kochana raz jeszcze:*)a na koniec wedle życzenia M kompot ze śliwek, mam nadzięję, że było zjadliwe,niby M mówił, że dobre, ale kto wiem czy zwyczajnie nie chciał mi przykrości robić
Marciaa będę dawać d3, muszę tylko we wtorek podskoczyć po receptę - swoją drogą to dziwne, że w Wawie nie musiałam mieć recepty, a tu u nas muszę
dobrej nocy Wam życzę

Marciaa będę dawać d3, muszę tylko we wtorek podskoczyć po receptę - swoją drogą to dziwne, że w Wawie nie musiałam mieć recepty, a tu u nas muszę

dobrej nocy Wam życzę

moniSkaBe
Fanka BB :)
ojj Polka Ty to sie masz..
a jak to sie stalo ze ukradli Ci portfel?
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
A Mój smyk zasypia,ale cos mu nie pasuje wierci sie a to smok wypadnie.Zdązyłam wziąsc prysznic i odrazu był mega wielki płacz chyba cos sie przysniło,bo spał juz.
Telefon mi zadzwonił i jak wyjełam go z torebki to została ona otwarta a ja gadałam jak najetaojj Polka Ty to sie masz..
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
A ja ide lulac,synek tez spi mam nadzieje całą noc.Do juterka Kochane i dobrej nocy Wam zycze ja i Bartus
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Tak to jest faceta posłać po zakupy 

reklama
ionka
Fanka BB :)
Agulka też bym chciała takiego aniołka bo moja to diablica, nie uleży ani nie usiedzi w miejscu 5 min. musi się coś dziać bo inaczej nudno i wrzask![]()
haha, jakbym o Olci czytała :-) strasznie lubi być z kimś (czytaj: ze mną) obok, ja muszę gadać do niej, śpiewać, zabawiać, a weź tu rób to wszystko, jak właśnie sklejach 50ty karton i zastanawiasz się co do niego wsadzisz i GDZIE go postawisz, bo ci na podłodze juz miejsca brakuje...
echhh ;-)
teraz ciągle bawi się w to "akuku", zapamiętała jak fajnie się "chować" ;-)
Ja to mam pecha przynajmniej raz w roku kradną mi pieniądze... I dziś jest ale już drugi taki dzień o tym rokutym razem to 50zł na szczęście tyle miałam przy sobie tylko
portfel mało warty ale miałam do niego sentyment..
oooooj, współczuję!
nie ma to jak pech za pechemdałam M. Kasę i wysłałam do tesco nie dość że nie kupił mi ani rajstop, jakas gównianą farbę do włosów i szampon choć tego ostatniego nie potrzebowałam, to papierosy nakupił i piwo a ja mu dałam ostatnia kasę i reszty dostałam 40zł. Patrzę na paragon a on ma podwójnie ponabi jane.jutro mieliśmy na chrzciny jechać
a on ma to w gdzieś...
jak to podwójnie ponabijane??? to trzeba z reklamacją!
a ja zmykam już spać, własnie próbowaliśmy na śpiąco przenieść Franusia z naszego łóżka do jego własnego i co? po 2 min w łóżeczku płacz, teraz nawet w naszym nie chce zasnąćeh....już powiedziałam M, że będzie spał z nami do 5 roku życia,a on mi na to "no co Ty do 11-stego najmarniej"ale śmieszne.....
dziś w końcu zmobilizowałam i wzięłam się za małe pichcenie, na pierwszy ogień poszedł makaron (z przepisu cioci), potem babeczki z przepisu ionki (wielkie dzięki Kochana raz jeszcze:*)a na koniec wedle życzenia M kompot ze śliwek, mam nadzięję, że było zjadliwe,niby M mówił, że dobre, ale kto wiem czy zwyczajnie nie chciał mi przykrości robić
dobrej nocy Wam życzę![]()
spoko, nie ma za co. mam nadzieję, że wyszły zjadliwe. ja teraz mam fazę na tamte brioszki, upiekę je jak tylko się przeprowadzimy ;-)
Tak to jest faceta posłać po zakupy![]()
ojjj, kiedyś była taka reklama, że kobieta robiła w domu zdjęcia konkretnych produktów: TAKI szapmpon, TAKIE masło, TAKI płyn do płukania, TAKA puszka kukurydzy ;-) i jej facet chodził po sklepie ze zdjęciową ściągą ;-) jakże to prawdziwe ;-)
najbardziej mnie denerwuje (chociaz może powiecie, że nienormalna jestem ;-) ), jak upiera się przy najtańszym papierze
toaletowym, gdzie na rolce jest 1/3 tego, co na innych i wychodzi, że trzeba przepłacić, bo szybciej się kończy... ;-)